WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:ale czemu ja skojarzylam ten tekst z biedronka?
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:a ja nie wiem co sadzic o swoim wykresie,normalnie do d...y jest ,o
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A bo dzieci to sie niby skad biora? No chyba nie z kapusty, nie?
tak jak ostatnio znikł mikołaj
Hehheehe
Dobrze dorbzeprodukujcie jakies piecioraczki
-
blue00 wrote:no wlasnie nie jestem przed owu,wszelkie objawy zewnetrzne i wewnetrzne na to wskazuja,tylko nie tempka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:no to u mnie to bylby jakis dziwny wybryk natury jakbym miala owu tak pozno,najpozniej mialam w podajze 16 dc,cykle mam regularne wiec nie wiem o co tu chodzi,nie chce mi sie wierzyc w pozniejsza owu
A juz widze. Czekaj,mysleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 16:59
-
blue00 wrote:juz bardziej stawialabym na cykl bezowulacyjny,cykle mam 29-30 dniowe
bo skoro masz 30 dniowe to i takk wypada na 16dc jesli masz Faze lut = 14
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja bym reczna owulke poki co usunela- i poczekala na rozwoj
bo skoro masz 30 dniowe to i takk wypada na 16dc jesli masz Faze lut = 14
-
nick nieaktualny
-
No włąsnie bo u mnei jak mialam z jednym mmiejsceem to róznica byla tez spora - na nowym z dwoma miejscami po przecinku mialma 36,51 a na starym z jendym mialam 36,7
-
Wiesz - u sporej ilosci dziewczyn widzialam ze nie mialy wogole sluzu i owulka byla
wiec wcale bym sie nie zdziwila ze ten spadek z wczorajszego dnia i dzis utrzymany to bylaby owulka a jutro temp by skoczyla
sprobuj zapisz w notatkach gdzie twoim zdaniem byla owu i usun ta reczna
-
nick nieaktualny