X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    A dla sprostowania wszystkiego... nie fochałam się na niego wcześniej.. więc to nie tak, że nie miał ochoty bo ja byłam ofochana... Nie wiem czemu nie miał ochoty i tym mnie wkurwił.. Zresztą dzisiaj wszyscy mnie wkurwiają. Chce mi się beczeć...
    Tez bym wierzyla, ze leki pomoga. ON na pewno wszystko przezywa, moglo mu sie dlatego nie chciec. A Ty sie nam tu wyplacz, jak Ci to pomoze. Przytulimy, polejemy, wysluchamy, pocieszymy.

Unlike lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:35

biedronka1982 lubi tę wiadomość

• Unlike Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa, kurwa, kurwa.
    Co za pierdolony dzień. Jestem tępą idiotką, normalnie powinnam kurwa głową o ścianę codziennie walić to może bym się w końcu czegoś nauczyła!!!
    Ze złości się tak poryczałam, że jak mnie moja mama zastała to się przeraziła, że się coś H. stało, że tak siedzie i ryczę, a to wszystko przez jego sukowatą siostrzyczkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 17:32

Ania_84 lubi tę wiadomość

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe,ja jeszcze daje rady

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unlike,co cie tak rozzloscilo?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie stalo ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:33

• anka8820 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyja miałam owulke?bo wedlug mnie w 20 dniu ale już ku..nic nie wiem

ojxerl68zpp0dnjs.png uwo9dqk35cdxwpkq.pngqtch47g9q574lwns.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:34

biedronka1982, anka8820, Unlike lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka - Biedronka m racje :) wyzal si nam :) wygadaj polejemy pocieszymy :)
    Daj mu moze troche czasu ja wiem jak moj dwa miechy dochodzil do siebie jak mu wyszly zle wyniki - a pierwsze pytanie po dwoch miesiacach to bylo- ale nie odejdziesz odemnie ?? az mnie w sciane wrylo ze tak mogl pomyslec- bo ja niechcialam na poczyatku tego tematu ruszac- a on to odebral tak ze sie na niego sfochowalam .. :) wariat jeden :)

anka8820, biedronka1982, Unlike, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Unlike,co cie tak rozzloscilo?

Siostrzyczka cudowna, pierdolona mojego H. Mają tam taką dziewczynę młodziutką z 15-16 lat i boli ją całe podbrzusze od roku, ale dosłownie tak, że jak skręca. Z pół roku im tłukłam, żeby ją wzięły do ginekologa. W końcu się przełamały jak im dziecko krwawi 3 tydzień jak na okres. Poszły idiotki i nie dały jej usg zrobić, bo lekarz powiedział, że niezbędne jest normalne, inaczej nic nie zobaczy, a te, że nie, że dziewica sraty pierdaty.
    A ja debil, zamiast zamknąć morde, wyjechałam z tekstem, że jak miałam jakieś lat 19 też miałam podejrzenie cysty i tez miałam usg, nawet nie sprawdzałam potem czy rzeczywiście się przerwała czy nie, no bo kurwa nigdy mi to większej różnicy nie robiły skoro to sprzęt lekarski. Awantura z wrzaskami na cały dom, że ja jej H. oszukałam, że nie byłam dziewicą, że byłam "brudna" jak za niego wychodziłam, że ja tak jej H. skalałam jak te puszczalskie europejki. No to mi ciśnienie na 200 skoczyło i jej mówię, że nie ma się o co bać, bo szanowny H. wiedział na długo przed ślubem o takich rzeczach, że byłam leczona i że miałam takie badania. No a potem to już się położyłam po całości, bo jej mówię wkurwiona, ze musi jej zrobić to usg, bo nieleczone to nawet bezpłodna może być. Wiecie co mi suka na to powiedziała!? Że jakoś po mnie efektów nie widać, bo porządna kobieta by już dwóch synów przez tyle lat H. dała, a ja nawet córki nie potrafię.
    Niech się kurwa cieszy, że mogłam tylko komputerowy przypieprzyć, a nie jej.

48f411ed51.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Tez bym wierzyla, ze leki pomoga. ON na pewno wszystko przezywa, moglo mu sie dlatego nie chciec. A Ty sie nam tu wyplacz, jak Ci to pomoze. Przytulimy, polejemy, wysluchamy, pocieszymy.

Wkurwia mnie, że on cały czas jest zmęczony. JA TEŻ DO CHOLERY CHODZĘ DO PRACY I TEŻ JESTEM ZMĘCZONA!! Ale bez przesady... 6 mies. po ślubie a zachowujemy się jak stare małżeństwo. Znikam impregnować czy chooj wie co robić z kamieniem na ścianie... Bo mnie kurwica weźmie.. Ja też przeżywam.. ze dwojoną siłą dzisiaj..

ckaik0s3070dl07t.png
  • anka8820 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unlike wrote:
    Siostrzyczka cudowna, pierdolona mojego H. Mają tam taką dziewczynę młodziutką z 15-16 lat i boli ją całe podbrzusze od roku, ale dosłownie tak, że jak skręca. Z pół roku im tłukłam, żeby ją wzięły do ginekologa. W końcu się przełamały jak im dziecko krwawi 3 tydzień jak na okres. Poszły idiotki i nie dały jej usg zrobić, bo lekarz powiedział, że niezbędne jest normalne, inaczej nic nie zobaczy, a te, że nie, że dziewica sraty pierdaty.
    A ja debil, zamiast zamknąć morde, wyjechałam z tekstem, że jak miałam jakieś lat 19 też miałam podejrzenie cysty i tez miałam usg, nawet nie sprawdzałam potem czy rzeczywiście się przerwała czy nie, no bo kurwa nigdy mi to większej różnicy nie robiły skoro to sprzęt lekarski. Awantura z wrzaskami na cały dom, że ja jej H. oszukałam, że nie byłam dziewicą, że byłam "brudna" jak za niego wychodziłam, że ja tak jej H. skalałam jak te puszczalskie europejki. No to mi ciśnienie na 200 skoczyło i jej mówię, że nie ma się o co bać, bo szanowny H. wiedział na długo przed ślubem o takich rzeczach, że byłam leczona i że miałam takie badania. No a potem to już się położyłam po całości, bo jej mówię wkurwiona, ze musi jej zrobić to usg, bo nieleczone to nawet bezpłodna może być. Wiecie co mi suka na to powiedziała!? Że jakoś po mnie efektów nie widać, bo porządna kobieta by już dwóch synów przez tyle lat H. dała, a ja nawet córki nie potrafię.
    Niech się kurwa cieszy, że mogłam tylko komputerowy przypieprzyć, a nie jej.
    masakra a człowiek tak pragnie dziecka,żeby je kochać a nie po to żeby być wartościową żoną

Unlike lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory ale stiwerdzam ze faktycznie poje**** ja bym sie nie odzywala do niej niech robi co chce jak za kilka lat nie bedzie mogla zajsc w ciaze to bym jej to przypomniala ;/

Pozatym guwniara jest i tyle .. ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 17:43

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakim w ogóle kurwa prawem osądza sobie to czy mamy już dzieci czy nie. Skoro taka wszechwiedząca, to sobie mogła z braciszkiem pogawędzić, może by jej uświadomił, że się sam świadomie 2 lata zabezpieczał, a nie mi sugeruje, że mnie pokarało, bo sobie kurwa dałam USG jako dziewica zrobić!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 17:46

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• anka8820 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unlike wrote:
    Jakim w ogóle kurwa prawem osądza sobie to czy mamy już dzieci czy nie. Skoro taka wszechwiedząca, to sobie mogła z braciszkiem pogawędzić, może by jej uświadomił, że się sam świadomie 2 lata zabezpieczał, a nie mi sugeruje, że mnie pokarało, bo sobie kurwa dałam USG jako dziewica zrobić!
    pewnie mogła sobie pogadać z twoim mężęm.ja ze swoją szwagierką też nie za bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytajac biezacy problem dziekuje jednak Bogu (tudziez Allahowi) za moja tesciowa! Az taka zla to jednak nie jest! :-D

Unlike, cedr697 lubią tę wiadomość

• Unlike Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cedr697: Ja wiem, że to ich sprawa, niech sobie czeka debilka dalej jak się dorobi na sale operacyjną.
    Tylko nie ogarniam kompletnie jak może mi debilka insynuować, że jestem jakaś gorsza dla H. Poczułam się jakbym się z połową osiedla puszczała, a nie o swoje zdrowie dbała.

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

‹‹ 806 807 808 809 810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ