WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
cedr697 wrote:nie będę jej bronić bo jest kobietą i powinna chociaż trochę wykazać się empatią i nie osądzać cie tak, ale sama wiesz ze to jest taka specyficzna kultura, skoro nawet z pójściem do lekarza zbierała się jak...
Wiem, dlatego nie wiem po co się w ogóle z tym wygadałam, ale cholera wydawało mi się to takie naturalne. Jak oni mogą być w ogóle rodzeństwem! Ja tego nie ogarniam, to FACET jest w stanie łatwiej zrozumieć, że dla mnie europejki to coś normalnego i to zaakceptować, a ona nie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 17:54
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:może jemu łatwiej zrozumieć bo bardziej obyty, więcej sięspotykał z ludźmi z poza ich kultury, a ona taka konserwtywna i nie miała kontaktu z innym światem.
A tak wogule to ty jesteś przyzenione dzieco więc żebyś nie wiem co zrobiła to i tak źle i tak nie dobrze.
Najważniejsze że H. cię rozumie, a to co ona sobie tam myśli to juz jej problem.
Ona siedzi kwoka w domu i sobie życie pod rodzenie dzieci rzecz jasna przede wszystkim płci męskiej, bo to te bardziej wartościowe w jej mniemaniu, podporządkowuje. H. w sumie po studiach i pracował w miastach turystycznych, więc niby mu łatwiej.
God, to mnie tak strasznie wkurwia. To, że jestem sam z moim H. czy w ogóle on też tam jest i jakoś potrafią się ogarnąć, wykazać zrozumienie, a jak tylko H. znika to im się jakaś opcja konserwy włącza i by ich można na reklamach przykładnych Muzułmanów pokazywać!
Nie mam rodzeństwa więc zawsze mi się marzyło, że skoro on ma dużo, to dzięki temu będę miała duża, fajną rodzinę. To mi się siostrunia trafiła od siedmiu boleści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 18:04
-
nick nieaktualnyUnlike wrote:Ona siedzi kwoka w domu i sobie życie pod rodzenie dzieci rzecz jasna przede wszystkim płci męskiej, bo to te bardziej wartościowe w jej mniemaniu, podporządkowuje. H. w sumie po studiach i pracował w miastach turystycznych, więc niby mu łatwiej.
God, to mnie tak strasznie wkurwia. To, że jestem sam z moim H. czy w ogóle on też tam jest i jakoś potrafią się ogarnąć, wykazać zrozumienie, a jak tylko H. znika to im się jakaś opcja konserwy włącza i by ich można na reklamach przykładnych Muzułmanów pokazywać!
Nie mam rodzeństwa więc zawsze mi się marzyło, że skoro on ma dużo, to dzięki temu będę miała duża, fajną rodzinę. To mi się siostrunia trafiła od siedmiu boleści.
Np. jesli rodzi sie dziewczynka, ojciec nawet nie odwiedza w szpitalu, idzie zwyczajnie do pracy zalamany , ze to nie syn. Ta kultura tak ma.cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
ja byłam dzis na monitoringu i owulacja była czw,ptczyli super,wszystko rośnie odpowiednio jestem zadowolona...i z lekarza i z wizytw pt mam zrobic badanie progesteronu i wrazie co dał mi luteine jak by byl za niski,
i oczywiscie jak sie udalo to 15 stycznia na wizytę zobaczyć...nie będę pisać żeby nie zapeszyć
Ania_84, cedr697, Unlike lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:Witam dziewczynki
ja byłam dzis na monitoringu i owulacja była czw,ptczyli super,wszystko rośnie odpowiednio jestem zadowolona...i z lekarza i z wizytw pt mam zrobic badanie progesteronu i wrazie co dał mi luteine jak by byl za niski,
i oczywiscie jak sie udalo to 15 stycznia na wizytę zobaczyć...nie będę pisać żeby nie zapeszyćizabelka04 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:nie będę dziękować
żeby nie zapeszyć
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:Aniu widzę że tobie też nie źle idzie
powodzonka kochana
jezcze jakies 7 dni i bedzie wiadomo na czym stoje
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I a dzisiaj się dołączam do wkurwionych kobiet.. prolaktynę to mam chyba na poziomie max. Jak nie przekroczoną milion %.
Unlike lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:I a dzisiaj się dołączam do wkurwionych kobiet.. prolaktynę to mam chyba na poziomie max. Jak nie przekroczoną milion %.
-
W pracy się okazało, że nie wiadomo kiedy wypłaty dostaniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 19:52
Unlike, anka8820, Ania_84, izabelka04 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Buuu ale znam to skoas ja od wrzesnia czekam na wyplate ;/ i niby maja nam na swieta laskawe wyslac .. ;/