WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dokąłdnie to faktycznie pomaga bo przynjamenij pokazuje gdzie moze wystapic i kiedy jest pik LH
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze niech anuluje a pewnie teraz jakbys miala 3 wyzsze tempki to Ci znowu wyznaczy
-
nick nieaktualny
-
Aaa..i co do rozciagliwego glutka to ja zaobserwowalam ze bardzo czesto mam na dwa trzy dni przed owu
pierwszy mam jak zaczynaja sie dni plodne mniej wiecej a pozniej drugi wlasnie przed owulka
-
A ja powiem Wam ze dzis strasznie mi dokucza okolica lewego biodra- i nizej kolo jajnika az mi promieniuje do uda ;/ chyba serio starosc mnie dopada
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:taaaaaaaa,tyle,ze serduch brak,pozycze od biedronki hehehe
Co prawda ja tu pomalu wymiekam, a moj dalej chetny, zwarty i gotowy. Ale figa! Chocbym na rzesach do roboty isc miala, nie odstapie!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj pewnie by sie zgodzil - bo juz od jakiegos dluuugiego czasu mi mowi hmmm a moze trojkacik ??
szczegolnie jak chce mnie podraznic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:Przepraszam i jak on sobie wyobraża wychowywać dziecko od innego dawcy? Co to znaczy w ogóle? Jakoś nie może to do mnie dotrzeć. Mojemu jakby tylko taki pomysł do głowy wpadł to bym mu go łopatą wybiła. Kochana, strasznie mi przykro. Trzymam na Ciebie kciuki i bądź dzielna i postaw na swoim. W najgorszym wypadku mu powiedz że jak on Ci nie pomoże to na pewno znajdzie się ktoś kto pomoże.
Do tego akurat zmusiła nas sytuacja... mąż ma pojedyncze, martwe plemniki... Ale ostatnio lekarz przepisał inne tablety i ja wierzę, że one pomogą... a mąż niestety nie..biedronka1982 lubi tę wiadomość