X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
Odpowiedz

WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka

Oceń ten wątek:
  • emaj Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 11:47

przyszła mama 2, żabka04, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema lachony!
    Matko co wy tu pijecie, czarne kawy, wodę z petami?:) bleeee
    ja tam kawa na mleku z pianką na 10 centów i kruszonym karmelem na wierzchu, rumianek,melisa wino i wódka to moje trunki:P

emaju jakoś wyobraziłam sobie tą wypchaną gwiazdę, z wytrzeszczonymi zdziwionymi ślepiami:) hehe ta wyobraźnia mnie od dziecka ponosi:)

• emaj Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amanda :D:D
    Może i ja zacznę popijać wasze halucynogenne trunki...tyle przede mną, ze tylko na dobrej fazie chodzić:)

• emaj Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

żabka04, Vesper lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak na Amandzie zaskoczysz to imię dla córy już masz ;)

age.png

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba lecę z Amandą:)!
    potrzeba mi powera, od rana muszę dzwonić po tartakach za deskami, po żwirowniach za żwirem i piachem i za jakimiś kotwami...co to są kotwy?..boszz zawsze mnie z czymś ożeni ten człek wyjazdowo-delegacyjny:)
    Gdzie zakupie tą Amandę jakiś kaufland wchodzi w gre?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła matko tylko takie zakupy w sklepach że zdrowa zywnoscia, może zielarski a najlepiej allegro.:-)
    Emaj tego jest w brud!!! Nie polecę ci żadnej bo ja tego nie pije. Mąż jak sobie robi to da mi do spróbowania a ja tylko łyczka biorę bo nie daje rady tych krzaków pić :-( ale dopytam jaka najlepsza później napiszę.
    I polecam lekturę forum o jerba mate tam ludzie piszą które najlepsze a które bleee.
    Ja mężowi kupuje takie po 50g w zestawie na jakiś czas mu starcza:-) ale teraz czas na kg bo mu mało:-) A i seans z Cejrowskim...

A u mnie zgrzyty z moim. Tak mnie w....a że szok nie nadajemy na jednej fali. Kurcze czy przeżyję do Nowego roku ale sobie załatwił urlop!:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:09

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki żaba:)...popatrzę jak będę sie kręcić niebawem po sklepach.

Mój też mnie wnerwia często gęsto,niby niechcący ale jednak. Uparty osioł! dziś już przerobiłam ilość potrzebneg żwiru pod płot...masakra ale wbijam w to, co najwyżej będzie jedździć ze 3 razy, jak nie ma co robić.
    pozabijamy się do czasu 1 dachówki jak nic.

idę chyba do domu rosół gotować znudziło mi sie pracowanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, te co piją - Wy tę jerbę pijecie, bo jest zdrowa i działa jak kawa, czy pijecie bo lubicie? Ja nie ogarnęłam tematu i nie wiem po co pijecie ;)

edit: dziewczyny, jakbym opowiedziała co u mnie się dzieje, to jednak wygrałabym konkurs na najbardziej beznajdziejne kłótnie ;) nie wyrabiam, chwilami wątpię konkretnie, myslę, ze może by tak nowego stelaża znaleźć... ale wiem, że nie o to w życiu chodzi, aby ciągle na nowy model wymieniać. No nic to, jeszcze daję radę, ale nie wiem jak długo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:29

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę mnie wpisać na testowanie na 6 stycznia, czyli "czech króli":-)) dwóch się po domu kręci, to może jakaś królowa dla równowagi by się wgryzła w temat i ujawniła swoją obecność za pomocą testu;-P. Ja siknę na dwa testy: jeden z apteki (co jeszcze mi żaden nie wyszedł) i jeden z rossmanna, to dla ewentualnej poprawy humoru, gdyż zawsze mi jakieś cienie na nich wychodzą:-) i co miesiąc jestem w cionszy jakiś tydzień do ridża;-)

przyszła mama 2 lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba po prostu przyzwyczaić się, ze oni są dziwni i tyle:)
    ja uczę się luzować i z roku na rok coraz lepiej mi to wychodzi:)
    jeszcze z 8 lat temu po kłótni człowiek zdenerwowany, zapłakał czasem a teraz...odwracam sie na piecie pytam czy rosół na obiad czy schabowe. Koniec końców wyjdzie na moje i ja będę miała racje, tak jest zawsze bo jestem mądrzejsza ha:)

Marta weź coś zapodaj :) a co tam , dziś i tak nudno i tematów nie ma naglących:)

emaj, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry że się tak wpierniczam;-P (tak po świątecznemu;-) między wódkę a zakąskę;-)...ale stelaża nie wiem czy jest sens wymieniać, one zawsze się psują po jakimś czasie użytkowania;-P, wystarczy stary naoliwić poklepać gdzie trzeba, a niech se potrzeszczy...;-P... znaczy żyje:-)

Marta.83, kattalinna, żabka04, Vesper lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie do tego samego wniosku doszłam... popsuł się konkretnie, ale moze oddam do serwisu i podziała trochę, bo faktycznie, wszytskie, które miałam, to się prędzej lub później popsuły :D

• letty Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem jak możecie pić tą yerbę... czy jak to się tam pisze :D mój braciszek przez 2 lata miał zajoba na tym punkcie i wyszukiwał różne smaki! a i ta łyżeczka ze słomką musiała być srebrna! a ten swój kubeczek srebrny to nawet polerował :D normalnie szok!

Ja popijam inkę zieloną z błonnikiem, jakoś mi zasmakowała bo te z magnezem ble :P

Emaj nie możesz mleka czy cukru? bo mleko to wiadomo jakieś sojowe... albo te o obniżonej zawartości laktozy :) a jeśli chodzi o cukier to mój ojciec cukrzyk używa ksylitolu :)

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    no właśnie do tego samego wniosku doszłam... popsuł się konkretnie, ale moze oddam do serwisu i podziała trochę, bo faktycznie, wszytskie, które miałam, to się prędzej lub później popsuły :D

a już tak kończąc ze swej strony wywody o stelażu dopowiem tylko, że nowe stelaże ma myśl o pytongowaniu będą merdać za zadowoleniem ogonem;-) ale już na wieść o robieniu dziecka taki przykładowo stelaż, będzie się powoli wycofywał, żeby nie powiedzieć spier..niczał (też po świątecznemu:-)na z góry upatrzone pozycje... myśla ta powstała z obserwacji koleżanek pragnących dziecka a nie mających kwita (czyt. np. ślubu czy innej formy uwiązania ;-)) na stelaża:-)

dziękuję za uwagę;-P

Holly lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża agentka zresztą jak wy wszystkie:-) humor mi się przy was poprawia a przy moim......
    Ale my tak rzadko mamy jakieś akcje. Teraz się wybrał na 3 tyg urlop poprostu oszaleje!!!!
    Marta tak jerba sama w sobie zdrowa bo to zielsko :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze mam fazy lepsze gorsze niż są po jerbe bo ja @!!! I nie wiem kiedy przyjdzie przez ten siofor.
    Nie wierzę że taka wredna jestem.
    Mówię do dziecka idź firanke ubierają czyt choinkę ubieraj! Hahaha

emaj lubi tę wiadomość

• Vesper Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammita,

Mogę się z Tobą zamienić, ja uwielbiam te wszystkie akcje budowlane. Kotwy do ogrodzenia też Ci znajdę ;)

Emaju to dzięki Amandzie masz energię jak pojerbana? :D też tak chcę!
    Tymczasem oświadczam, że zaczęłam intensywne przygotowania do winnego stycznia :D

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba też wracam do żywiru , lepiej mi idzie niż w kuchni....
    miałyście kiedyś gorący smalec w oku? nie? a ja tak!
    nawiałam z pracy, dzwoni stelaż z drogi...a zjadłbym taki smalec do chleba wiesz z mięsem , velulą , jabłkiem wiesz taki jak na festynach...potrafisz? zrobisz mi?...

no jak nie zrobię, zleciałam pół miesciny za smalcem, kroiłam godzinę i poszedł do gara sie topić. Zapomniałam o nim, smród mnie przywołał do kuchni, wpadam a tam siwo!
    do tego coś w garze strzeliło i wpadło mi do oka, ból nieziemski...
    także oko do wymiany a w chałupie wali spaloną świnią!
    Tak własnie będę witać stelaż...

Ja jeszcze nie poiję jerby ale do pojerbanych też sie zaliczam:)!

‹‹ 13 14 15 16 17 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ