WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Mammita,
Mogę się z Tobą zamienić, ja uwielbiam te wszystkie akcje budowlane. Kotwy do ogrodzenia też Ci znajdę
Emaju to dzięki Amandzie masz energię jak pojerbana? też tak chcę!
Tymczasem oświadczam, że zaczęłam intensywne przygotowania do winnego styczniaVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, Marta, to łapki z szacunkiem podaję. Ze mnie się czasem śmieją, że to ja spodnie noszę, bo z majstrami gadam i większość spraw załatwiam Rok buszowałam po muratorze A to wszystko dlatego, żeby wiecie te wszystkie filiżanki, zasłonki, poszeweczki i mebelki gdzieś upchnąć, żeby nie musieć przetworów po kątach upychać, no i żeby śmiech dzieci niósł się po wszystkich pokojach
Mammita, tarzam się ze śmiechu, a Ty cierpisz! o wredna ja pojerbanaprzyszła mama 2 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Pojerbana jak nie wiem!
ale opłacało mi się cierpiec! za posmalcowe rany dostałam od żona karton wińska, czekoladek i oliwek na pocieszenie:)
może i jeszcze będzie opłacało mi się popytongować...kto wie:)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:47
Vesper, kattalinna, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny strasznie przyjemnie się was czyta ale ja niestety ze styczniowej listy muszę się wypisać - a tak bardzo chciałam testować, bo to miesiąc moich urodzin, ale cóż. Bardzo prawdopodobne, że będę miała w styczniu HSG, na razie nic pewnego, ale lekarz kazał się przygotować psychicznie, więc ja będę się przygotowywać przy winku:D
Wasze zdrowie! -
żabka04 wrote:Ba wskocz na niego i wykorzystaj!!!!! Mój mnie zaprasza na pogawędke z pytonem w dzisiejszy wieczór:-)
Tymczasem proszę o kciuki bo rano mam wizytę u endokrynologa strasznie się tym jaram tylko mam zagwozdkę: wizyta umówiona do endo a okazało się, że to gin ze specjalizacją. I pytanie którą stronę mnie będzie badał na wszelki wypadek przygotowałam wszystkie
emaj, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam sie ja w 1dc wrrrr/
Czas przygotowania zacząć do maratonu z pytongiem
Owulka 29.12 z zastrzykiem z pregnylu. Oby jajko się wyhodowało po prawej stronie bo lewą mi pozamaciczna zeżarła
Do tego doszedł okropny ból gradła od córki dostałam zarazki żeby nie było. A mąż się nabija i mówi że ma lekarstwo kiedy chce możemy załagodzić cierpienie
Faceci boższszsze czemu nie grzmisz?????
Ból brzucha okropny także będę dzisiaj robić NIC!!!!
Kat to się przebadasz Powodzenia i czekamy na relacje z wizyty
Emaj daj jakiś przepis chętnie coś nowego upichcę bo u mnie tylko serniki wchodzą w grę
Miłego dnia