Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kochane jesteście. Cieszę się, że Was mam.
Beta rośnie, ale bardzo słabo i jest niska. W ciągu 48h z 59.17 urosła jedynie do 88.20. Jak pisałam ciągle utrzymują się plamienia, a raczej takie brudzenia w kolorze kawy z mlekiem. We wtorek o 16.30 mam wizytę u gina. Rozmawiałam z nim dziś przez telefon i na wszystko powiedział " o kurcze", no i że zobaczymy wszystko na badaniu. Z całej sytuacji najgorsze jest to, że to już drugie niepowodzenie. No i czekanie.
Postanowiliśmy z mężem, że spróbujemy jeszcze jeden raz. Wcześniej pewnie gin zleci jakieś badania/ leczenie. Na razie żyję w zawieszeniu.
A teraz, ku pokrzepieniu serc, idę obejrzeć Wasze wykresy Mam w tym zaległości.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Do 23 wczoraj znosiłam jajo, a wyników nie było. Właśnie dzwoniłam do labu. hCH nie rośnie, czyli mam powtórkę z rozrywki
Czekam na poronienie, wizytę u gina i dalsze starania. Mam nadzieję, że innych komplikacji nie będzie.
Odezwę się później, bo szykuję się do pracy.
Miłego dnia!
tak nie powinno byc!
ale nie martw się nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
trzymaj się kochana, niedlugo znowu bedziesz się starała -
Śliwka, jeszcze nie i jakaś mała nadzieja się we mnie tli. Nie chcę się jednak nakręcać, bo cała sytuacja wygląda kiepsko.
Skoczę jeszcze jutro na betę i zobaczę, czy coś ruszyło, czy jest źle. Rok temu, czekałam przeszło miesiąc, zanim trafiłam na zabieg. Wtedy też miałam jakieś maleńkie nadzieje, że jeszcze będzie dobrze.
Ogólnie psychicznie daję radę. Męczący jest ten stan zawieszenia i myśl, że krwawienie zacznie się np. w pracy. Nachodzą mnie też myśli o ciąży pozamacicznejKushina lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
Kushina, dobrze nie jest, ale nie pozostaje nic innego jak czekać, żeby zyskać pewność, co do sytuacji. Teraz już na nic nie mam wpływu.
Czekam za to z niecierpliwością, co będzie się dalej działo na naszym wiosennym wątku21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
Emerald, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i jednak ciąża się utrzyma Myślę, że coś wyjaśni się też po wizycie u lekarza i usg . A kiedy idziesz do ginekologa ?
Ja dziś zrobiłam badanie tsh, anty tpo i anty tg. Czekam na wyniki. W przyszłym tygodniu mam lekarzy gina i Endo i zobaczymy, co powiedzą -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny! chciałam dołączyć do Waszego grona, razem z mężem postanowiliśmy, że postaramy się o następne maleństwo, teraz kiedy mamy na to możliwości, czas, silę i energię
we wtorek ide na wizyte do ginekologa sprowadzic czy wszystko w porzadku i zacznieny starania. o tyle mam sprawe utrudnioną, że nadal karmie piersią.
ale jakos sobie bede musiala z tym poradzic.
trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, te ktore czekaja na upragnione 2 kreski i te ktore je zobaczyly a wystapily jakies komplikacje.
pozdrawiam i jestem mocno z wami myslamiunadarcy lubi tę wiadomość
-
Hej! I ja się przyłączam do grupy. Kusiczka jestem w podobnej sytuacji co Ty Chcielibyśmy mieć kolejnego maluszka, ale patrząc na kłopoty z poprzednim zajściem... O synka staraliśmy się prawie dwa lata i udało się dopiero w cyklu z clo. Teraz jeszcze karmię piersią, więc clo nie wchodzi w grę. We czwartek wizyta u doktor Sieradzkiej. Pozdrawiam wszystkie starające się
unadarcy lubi tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Emerald a byłas dzisiaj na becie?
Kusiczka, Gosiak 1982, cześć w jakim wieku macie dzieciaczki?unadarcy lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Emerald domyślam się co czujesz. Bądz twarda. Czekam z Tobą na wynik.
Witam nowe Staraczki21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
Emerald shopping zawsze pomaga.!
Juz noe moge doczekac sie twojej bety.
A u mnie dzis plamienie.. Slad sluzu z krwia na papierze taka rozowa i lekko pobrudzona wkladka na brazowo.. Chyba @ sie zbliza.. A powinna dopiero za tydzien..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Emerald shopping zawsze pomaga.!
Juz noe moge doczekac sie twojej bety.
A u mnie dzis plamienie.. Slad sluzu z krwia na papierze taka rozowa i lekko pobrudzona wkladka na brazowo.. Chyba @ sie zbliza.. A powinna dopiero za tydzien..
Moze to plamienie implantacyjne:)
Widze, ze jestesmy w podobnym momencie cyklu, ja 5 dpo.