Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemerald_m wrote:Asia, Inez witajcie
Zakrecona, oj jak ja Cię rozumiem. Gdzieś tu na forum przeczytałam, że staraczki powinno się usypiać po owulce i budzić na test
Strasznie jestem ciekawa jak zakończy się Twój wykres i nie ukrywam, że liczę na zieleń.
Ja nadal mam plamienia. Lada moment powinnam mieć wynik kolejnej bety, więc siedzę jak na szpilkach. Kolejna porcja czekania.
Dziękuję za kolejne słowa wsparcia. Potrzebne są.
A poza tym, że czekam, to mam wariactwo w pracy. Trochę pomaga mi to przetrwać. Jak będzie beta napiszę Wam.
Do potem.
Takie uspienienna dwa tyg to by mi sie przydalo, ale no nic musze wykazac sie cierpliwoscia albo isc na bete i brutalnie zweryfikowac to co sie w moim ciele dzieje. Poczekam do soboty na meska decyzje.
Emerald trzymam mocno kciuki za wynik - na pewno beta bedzie wysoka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Panie Ovufriend wykryl mi owulacje w ta niedziele (24 dzien cyklu - sie naczekalam), a teraz czekam 2 tyg na efekty... Na razie czuje sie standardowo, jedynie wczoraj przed snem masakrycznie mnie bolal biust z jednej strony (nigdy wczesniej tak nie mialam). No ale to byl 2 dpo, wiec troche za wczesnie na objawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:12
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Ja ostatnio narzekam na chroniczny brak czasu Praca, dom i prace wykończeniowe nowego domku sprawiają, że niewiele czasu dla siebie zostaje. Ostatnio też sporo stresów, ale mam nadzieję, że nie wpłyną negatywnie na starania...
U mnie @ powinna lada dzień zapukać do drzwi no i po niej zaczynamy intensywne staranka Mam nadzieję, że posypią się teraz "zielone kropki" i niebawem przejdziemy na fioletową stronę mocyunadarcy lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta,
Dołączam do starających się W Listopadzie 2014 urodziłam Hanię, a teraz postanowiliśmy rozpocząć starania o rodzeństwo
Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie spotkamy się po fioletowej stronie.
Miłego dnia!unadarcy, pati87 lubią tę wiadomość
-
Do 23 wczoraj znosiłam jajo, a wyników nie było. Właśnie dzwoniłam do labu. hCH nie rośnie, czyli mam powtórkę z rozrywki
Czekam na poronienie, wizytę u gina i dalsze starania. Mam nadzieję, że innych komplikacji nie będzie.
Odezwę się później, bo szykuję się do pracy.
Miłego dnia!21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
unadarcy wrote:Wow!
Wpadłam poczytać dzisiaj a tu taka wiadomość. Gratuluję emerald
Pamietaj że to jest inna ciąża, inny zestaw komórek więc nic nie musi sie powtórzyć. Domyślam się że się stresujesz, mnie takie obawy tez by dopadły... ale to nic nie zmieni, trzeba pozytywnie myśleć i czekamy na rozwój wydarzeń, będzie dobrze!
Ja jestem w 12 dc i ten cykl bez tabletek. Dzisiaj chcę zatestować owulacyjnym, ale chyba nic z tego nie będzie bo suchości mam straszne. Cholera wie jak organizm się teraz zachowa po odstawieniu tych tabsów.
Miałam nadzieje że wskocze na tory przepełnione płodnością a póki co jadę po samych podkładach kolejowych
Pozdrawiam serdecznie.
Ja w poprzednią ciążę zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu tabletek (w pierwszym prawie nie było ) ale owulację miałam bardzo późno (chyba 23dc) sama nie wierzyłam, testy wychodziły negatywne...Pierwsza beta wyszła 13,7 i to w 35dc, czyli kilka dni po termnie spodziewanej @ Do tego miałam plamienia i na prawdę nie wierzyłam, że się udało Dopiero wtedy bardzo bardzo bardzo blada kreseczka na teście o czułości 10, więc myślę, że nie ma się co sugerować Każdy organizm jest inny, ba! Każdy cykl może być innyunadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:Ja w poprzednią ciążę zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu tabletek (w pierwszym prawie nie było ) ale owulację miałam bardzo późno (chyba 23dc) sama nie wierzyłam, testy wychodziły negatywne...Pierwsza beta wyszła 13,7 i to w 35dc, czyli kilka dni po termnie spodziewanej @ Do tego miałam plamienia i na prawdę nie wierzyłam, że się udało Dopiero wtedy bardzo bardzo bardzo blada kreseczka na teście o czułości 10, więc myślę, że nie ma się co sugerować Każdy organizm jest inny, ba! Każdy cykl może być inny
Wczoraj 14dc test owulacyjny dalej negatywny, płodnego sluzu ni chu chu!
Dotty w takim razie się nie poddaje i robie testy dalej, może będzie późna owulka u mnie. A Ty robiłas do samego końca testy? I ok. 23dc zuważyłas u siebie płodny sluz?
-
nick nieaktualnyEmerald - strasznie mi przykro
Unadarcy - ja tez mam owu zawsze bardzo pozno, w tym miesiacu w 24 dniu cyklu, ale w poprzednich cyklach bylo podobnie. Kazdy cykl okolo 35 dni. Jestem pol roku po odstawieniu tabsow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:43
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emerald bardzo mi przykro Moja koleżanka też tak miała, że szybko zrobiła test, wyszedł pozytywny, a po paru dniach poronienie. Gdyby się nie starali to by myślała, że @ jej się spóźnił Wspieram Cię Kochana z całych sił i wierzę mocno, że już niedługo urodzi się Twój drugi maluszek.