Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Trochę mnie nie było, ale podglądałam co tam u Was
Emerald, jeszcze raz gratuluję Spokojnej i nudnej ciąży I oby te plamienia jak najszybciej ustąpiły.
U mnie 27 dc, jeszcze tylko kilkanaście dni i zaczynamy starania. Pod warunkiem, że wyniki cytologii będą dobre. Dowiem się w przyszłą środę.
Spokojnego wieczoru -
Cześć dziewczyny. Wieści z mojego życia w zawieszeniu:
- dzisiejsza beta 59.17 Przyrost prawidłowy, ale wartość niska
- progesteron 41.15, więc ok.
- plamię nadal
- psychicznie średnio, taka niepewność jest męcząca
- padam na twarz; miałam dziś mega ciężki dzień w pracy, a jutro będzie podobny.
Rosax, biorę lutkę 200mg/dobę. Biorę też acard. Na kolejną betę idę w środę i zobaczymy. Nie robię sobie nadziei. W tej mojej utraconej ciąży też miałam takie plamienia, beta najpierw przyrastała prawidłowo, około 7tc zwolniła. Mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Oprócz męża, nikomu nie powiedziałam o ciąży. Nawet suwaczka nie robię, bo jakoś w tej ciąży tylko trochę się czuję.
Dziękuję Wam za wspieranie i tu i pod wykresem. Kochane jesteście
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
rosax3 wrote:Kochana nie kazda ciaza jest taka sama. Wybij sobie z glowy ze ta bedzie taka jak tamta. Mysl pozytywnie!
rosax3 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Emerald
Myśl tylko i wyłącznie pozytywnie!
Wiem że to może jest trudne.
Nie zaręczam się myślami. Znajdź sobie jakieś zajęcie to czas ci szybko będzie leciał.
Najważniejsze ze beta ładnie przyrasta.marzymisie lubi tę wiadomość
-
Emerald trzymaj się ciepło i nie dopuszczaj złych myśli, każda ciąża jest inna. Musisz wierzyć ze ta będzie jak pierwsza , ze maluszek jest silny i się zdrowo rozwija. Pozytywne nastawienie to klucz do sukcesu. Ja wierze, ze będzie najlepiej
Z resztą miałaś proroczy sen. Tam nie było nic o stracie a wręcz przeciwnieemerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMierzwi mnie podbrzusze, kuje, ciągnie to nie jest stan jak przed @. W pakiecie jest mi słabo ciągle, mdli mnie i węch mam jak pies policyjny...Mam nadzieję, że głowa mi przestanie płatać figle...
Przy poprzedniej ciąży też tak miałam w 12dpo zaczęłam do tego plamić ale lekarz to olał bo miałam wg niego mieć torbiel nie ciążę...Nie chciałabym powtórki z rozrywki
Ps. Czuje sie jak desperatka, ktora z ruchu chmur chce wyczytac czy jest w ciazy. Chyba bede musiala zrobic ssobie odwyk od OF i przestawic sie na normalne tory.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 07:17
-
Zakręcona, moim zdaniem powinnaś trochę odczekać, potem zrobić test i iść na betę. Nie ma też sensu ciągle o tym myśleć, bo człowiek się nakręca, a tak to będzie niespodzianka
Do mnie wczoraj dotarło zamówienie tj 3 książki: forma w ciąży, w oczekiwaniu na dziecko i mądrzy rodzice, także zaczynam od literatury -
Asia, Inez witajcie
Zakrecona, oj jak ja Cię rozumiem. Gdzieś tu na forum przeczytałam, że staraczki powinno się usypiać po owulce i budzić na test
Strasznie jestem ciekawa jak zakończy się Twój wykres i nie ukrywam, że liczę na zieleń.
Ja nadal mam plamienia. Lada moment powinnam mieć wynik kolejnej bety, więc siedzę jak na szpilkach. Kolejna porcja czekania.
Dziękuję za kolejne słowa wsparcia. Potrzebne są.
A poza tym, że czekam, to mam wariactwo w pracy. Trochę pomaga mi to przetrwać. Jak będzie beta napiszę Wam.
Do potem.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;