Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOtrzymałam moje wyniki badań krwi i nie wiem czy to dobrze wygląda czy do ciąży ten progesteron nie jest za niski a prolaktyna za wysoka mimo brania leków.
PRL - 486.2 mIU/l (zakres: 102 - 496)
PRG - 14.53 ng/ml
(zakres: faza folikularna: 0.2 - 1.5
środek cyklu: 0.8 - 3.0
faza lutealna: 1.7 - 27
po menopauzie: 0.1 - 0.8
Kobiety w ciąży:
1 trymestr 16.4 - 49.0
2 trymestr 19.7 - 52.0
3 trymestr 25.3 - 93.0) -
rosax3 wrote:"teraz czekam do dnia spodziewanej daty bo okres nie przyjdzie" tak powinnas napisac kiedy ten dzien ma byc? Chce 2 kreski tu widziec
U mnie to nie wiadomo.Bo moze przyjsc za 5 dni,za 7 dni (srednio mam wlasnie cykle 32dniowe) albo pozniej...wiec mozna wykonczyc sie psychicznie:(
-
Mi do @ zostały jeszcze 3 dni, ale nawet mnie nie korci, żeby zrobić test bo jakoś tak czuję, że nic się nie dzieje. Co mam być to będzie, chociaż dzisiaj dowiedziałam się, że kolejne 2 koleżanki w ciąży, to jakoś wszystko zrobiło mi się obojętne. No cóż to efekt PMS chyba
-
Ines87 mam dokladnie to samo...nie wiem czy to obojetnosc, zlosc a moze i zazdrosc...ze innym wychodzi,mnie nie...?! U mnie niedawno urodzila siostra, teraz kuzynka i oczywiscie milion pytan kiedy my się z mężem bierzemy do roboty....
Osobiscie mam ciezki charakter wiec jak to slysze to mam ochote komus przypiep....))))
Ja mam +\- 7 dni do okresu.Oczywiscie dzis zrobilam test - bo ostatnio cycki jakies wieksze,jajniki bola,krzyz mnie boli tak,ze mialam ochote gryzc tynk...ale oczywiscie negatywny.Pewnie za wczesnie.Ale chwyt reklamowy działa "wykrywa 2-3 dniowa ciaze". No u mnie nie wykrył nic. Moze ciąże spożywczą Jedna gruba kreska aż mi sie w żołądku przewaliło:(i po co mi to było...? -
Rosax, w takim razie nie pozostaje nic innego, jak brać się do roboty
U mnie dziś 24 dc. Temperatura nadal powyżej 37 i nie wiem, czy to przez chorobę, czy coś jest na rzeczy... Miałam dylemat, czy rozpocząć antybiotykoterapię, ale z anginą nie ma żartów, więc od wczoraj biorę Amotaks. A dziś pojawiło się plamienie... Nie wiem, co jest grane. Masakra jakaś Sama nie wiem, co mam o tym myśleć... -
No Rosax... majówka pełną parą
Miałam taki test jak Ty w 13tym dniu cyklu o 11.
Byłam pewna, że następnego dnia kreska będzie juz całkiem wyraźna i lipa. mogłam jak Ty, zrobić po kilku godzinach. Ciekawe.
Powodzonka KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 19:38
-
Zakręcona, ja niestety nie pomogę bo Twoje wyniki kompletnie nic mi nie mówią. Nigdy nie badałam progesteronu. Dopiero mam zamiar. Wyczytałam że po 21 dc badać. Później doczytam.
Ja juz w czekam na @ za 12dni a wraz z nim na nowe szanse
Chyba jakieś przeziębienie mnie łapie w dodatku. -
Ja jak mam taka to robie co 2-3 godziny. Teraz mam juz tak.. 11, 15 i 18
O 18 zaczyna blednac..
Ale zaraz bedzie wiec i dzidzia bedzie lub dwie hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/520844e16397.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Powodzenia rosax3
U mnie drugi cykl przepadł Właśnie przyszła @, bez żadnych zapowiedzi, bez bólu brzucha, no kompletnie nic, może poza lekkim obniżeniem temperatury. Trudno, choć trochę mi smutno.
Czekam na próbę numer 3 (a trochę poczekam bo cykle mam dłuuugie). To będzie ostatnia próba.
Właśnie zakupiłam na allegro 10 testów owulacyjnych i 3 ciążowe. Zaopatrzę się jeszcze w olej z wiesiołka bo ten mój śluz taki jakiś mętnawy zawsze. Jak to nie pomoże to znak, że dwójka mi pisana, a nie trójka i daję sobie spokój.
Miłego weekendu życzę wszystkim no i może któraś w końcu pokaże zielona kropkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 12:06
-
nick nieaktualnyFatalne wieści na początek miesiąca, miałam nadzieję, że groszki się Wam wysypią.
Śliwko nie trać wiary - rób wszystko aby za trzecim podejściem wszystko się udało. Nie rezygnuj tak łatwo i losu nie prowokuj bo dostaniesz bliźniaki w pakiecie jak zaciążysz