Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzymisie wrote:Kosmos mówisz? W jakim sensie? Efektów czy spożywania tego?
No dobra, powiedzmy że się przemogę do picia tego:/ w jakich proporcjach mieszacie ?
Kosmos w sensie efektow - zalalo mnie sluzem plodnym. bo w sensie spozywaniea to moze szalu nie robi ale da sie zjesc -
marzymisie wrote:Słyszałam, że siemię lniane też jest dobre na śluz
Czasami dodam do jogurtu ale żeby systematycznie to jakoś nie.
Pati,zalewasz to wodą ciepłą i pijesz? Taki kisiel sie robi nie? -
nick nieaktualnymarzymisie wrote:Ja czekam z utęsknieniem na @ i zaczynam z wiesiołkiem pełna nadziei oczywiscie.
Jak się nie uda w kolejnym cyklu to na trzy miesiące zawieszamy starania i biorę leki. -
nick nieaktualnyIle syfu my musimy się nabrać, żeby w ciążę zajść a najmłodsza beneficjentka programu 500+ ma 16 lat i 2 dzieci...
czy któraś z Was brała duphaston - jeśli tak miałyście jakieś efekty uboczne? Bo ja pierwszy raz od dłuższego czasu odczuwam objawy PMS a do @ jesxcze długa droga czyt tydzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Ile syfu my musimy się nabrać, żeby w ciążę zajść a najmłodsza beneficjentka programu 500+ ma 16 lat i 2 dzieci...
czy któraś z Was brała duphaston - jeśli tak miałyście jakieś efekty uboczne? Bo ja pierwszy raz od dłuższego czasu odczuwam objawy PMS a do @ jesxcze długa droga czyt tydzień.
Ja brałam w ciąży zanim poroniłam, nic mi nie było po nim.... -
ZakreconaŻona wrote:
Hmm... DŻESIKA... i wszystko jasne -
nick nieaktualny