Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
marzymisie u Mnie wszystko wyszło ok, w nomie, jedynie estradiol wyszedł niby w normie ale w dolnej granicy bo mam niby obok napisane, że 2-5 dnia powinno być 12,4 -233 a ja miałam 25.
Moja jedna koleżanka też tak miała i lekarz jej powiedział, że wszystko ok a inny z kolei, że za mało, bo na jeden dojrzały pęcherzyk powinno być 200.
No ale zrobię jeszcze powtórkę tego badania ok 13 dnia przed owulacją i zobaczę ile przyrósł i jak wtedy będzie to wyglądać.
Lh, fsh i testosteron w normie.
A stosunek lh do fsh mam 0,7
najlepiej jest żeby było 1 do 1, ale nie jest źle, gorzej jest jak jest poniżej 0,5 albo powyżej 1,531.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
hej dziewczyny
mam do Was pytanie odnośnie choroby Hashimoto, dzisiaj dowiedzieliśmy się, że mój mąż ma taką chorobę tarczycy. Czy wpływa to na płodność u mężczyzn czy nie?? bo bardzo się tym przejęłam31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Dziewczyny, pomóżcie. Już dzisiaj spadła temperatura, więc albo dziś albo jutro dostanę @. Miałam zrobić badania, najlepiej w 3 dniu cyklu,ale jeśli @ dostanę jutro to trzeci dzień wypada w sobotę i będę mogła zrobić dopiero w poniedziałek. Czy w 5tym dniu nie będzie za późno?
-
hej dziewczyny,
marzymisie nie pomoge, ja tych badan nigdy nie robilam,
ostatnio mocno zaganiana jestem, bo moje dziewczynki w niedziele maja komunię wiec jak wiadaomo duzo spraw na glowie, poza tym juz tez zalatwiam rzeczy zwiazane ze slubem,
no i za miesiac mam egzaminy, a ja nawet nie mam czasu na nauke ostatnio, po komunii, a raczej po bialym tygodniu chyba bedzie luzniej.
a tak wogole to 1maja rozpoczelam przed ostatni cykl przed staraniami -
Hej dziewczyny dawno mnie nie było. Ten cykl luźny dużo imprez. Niedawno tez były moje urodziny. Może na imieniny zatestuje mam 17 ale jakoś nie wierze ze się uda. Jutro wyjeżdżam do pl. Trochę popracuje i wracam. Przy
okazji się zbadam. -
Hej dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam. Przeżywałam trudny czas, w niepewności i strachu o ciążę.
Dziś już prawie wszystko za mną. Właśnie czekam na zabieg. Na wtorkowej wizycie usłyszałam, że akcji serca już nie ma. Zaczynam nowy cykl i obmyślam strategię dalszych działań. Dwa poronienia zatrzymane, w podobnych okolicznościach to nie przypadek.
Zaczniemy chyba od wizyty w poradni genetycznej. Czeka nas trochę badań i przystępujemy do ostatniej próby.
Trzymam kciuki za Wasze starania i te trwające i te odłożone w czasie. Może uda nam się zacząć nasze w lipcu lub sierpniu.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald, trzymaj się Kochana
Teraz musicie zdiagnozować przyczynę takiego stanu, jak 2 razy to faktycznie nie przypadek..
innamorata no to będziemy testować podobnie, tylko u Mnie póki co owulki brak, testy nic nie pokazują, śluzu w ogóle nie ma?? zaczęłam ten wiesiołek brać i jest ze śluyzem gorzej u Mnie niż wcześniej, dziwne to.. no ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie..31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Jestem tu, czytam...wiem, dopominałam się abys sie odezwała Emerald, ale prawda jest taka, że nawet nie wiem co powiedzieć.
Tak bardzo mi przykro.
Ściskam i liczę, że uda się poznać przyczynę tego stanu rzeczy i wtedy będzie już tylko i wyłącznie lepiej. -
Obudziłam się wyspana, wypoczęta, już bez tego niszczącego uczucia lęku i niepewności. Zbieram siły na przyszłość. Jest dobrze. Dziękuję Wam za wsparcie. Wracam do przygotowań do starań21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;