Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:Ja się do dentysty przyzwyczaiłam, znalazłam super dentystkę tylo u mnie problem jest z czasem, nie ma kiedy iść
Tak 21ego. za dwa dni. Pewnie i tak nic z tego nie będzie. Jutro wracając od ortopedy (Mój M. kazał mi iść bo mi się z nogą nie polepsza a pogarsza) wstąpię do Rossmanna i kupię jakieś może 2 testy -
nick nieaktualnyHej. Ja wpadam na chwilke. maz w niedziele zjechal i caly czas jestesmy razem.
Wczoraj mialam taki atak boli brzucha... 2 nospy i godzine lezalam nie ruszajac sie, przeszlo. Czulam sie jakbym miala skurcze porodowe oby takie cos juz nigdy nie mialo miejsca. Terminowo za 2dni @.
Kama trzymam kciuki -
nick nieaktualnyja dzisiaj mam w końcu test owulacyjny pozytywny w 19dc, gdzie zazwyczaj cykle mam 30 dniowe. Trochę późno i już zaczęłam się martwić
Co prawda w tym miesiącu pewnie i tak nic z tego nie będzie, ale dobrze że owulacja jestLandryneczka lubi tę wiadomość
-
hejka , Ja dziś przyleciałam do Polski do Mamy w odwiedziny Temperatura nadal wysoka no ale zignorowana bo mierzona o 3 w nocy bo tak musiałam wstać na samolot ;( Ja mam jutro 18 dpo podobno o ile owulka była tego posranego 19 dc w co wątpie ... dzisiaj już miałam rzadko ale miałam mocniejsze ciut bole miesiączkowe i trzy razy latałam do wc sprawdzać się ale nic narazie nie ma śladu po @ ... Pewnie i tak zaraz przylezie franca.
Landryneczko kochana Ja Cie wszędzie dorwę a mnie do listy staraczek nie zapisałaś hm ...;> -
Landryneczka wrote:no laseczki co z resztą ? tylko tyle dziewuszek się udziela a reszta ? Lilla My jesteś jeszcze z nami ? aszka , nikicia , Paulina 27 i reszta
Jestem jestem, ale ostatnio dużo zajęć i nie miałam czasu się udzielać, ani nadrobić zaległości na tym wątku. Ale poprawię sięSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
też się zapisuję do staraczek, chociaż ja już sama nic nie wiem...
dzisiaj nic nie bolało, nic nie ciągnęło, ech..chyba znowu będzie negatyw, nie wiem czy mam płodne, nawet bzykać mi się już nie chce... boję się, że coś mogę przegapić, i na siłę rozkładać nogi... serduszkujemy co 2dni, wiec dzisiaj powinnismy, mąż chce a ja tak średnio.. gdyby nie tak przerywana linia z owulką to bym sobie odpuściła
nazywam się dzisiaj Pani Nie Wiem
i wieczór marudzenia się zaczął -
Cześć, Dziewczyny!
Ja ostatnio mam tyle pracy na głowie, że ledwo tu wpadam uzupełnić wykres. Poczytuję wątek, ale nie mam siły pisać.
Pojutrze endokrynolog, w tym cyklu wstępnie mam mieć monitoring. Jakoś muszę to wszystko ogarnąć, żeby mi z pracą nie kolidowało.
Uciekam nacieszyć się nieMałżem
Pięknej nocy życzę wszystkim marudzącym i nie tylkoHelen lubi tę wiadomość
-
perelka89 wrote:No to ja tez pomarudze testy owulacyjne jakos dziwnie u mnie wyszly. Wczoraj ta druga kreska byla dosc mocna ale jeszcze nie tak jak powinna wiec myslalam ze dzis wyjda ladne dwie grube krechy tu wyszla ledwo widoczna mam bol lewego jajnika wiec bylam pewna ze owulacja jest. Dobrze ze pojutrze do ginekologa
-
Hej kochane wybaczcie bylismy w Wawie
co do wizyty
generalnie jak dr juz nas zobaaczyl bo wracal z biopsji to podszedl do nas z usmiechem i tekst co Panie michale przestarszyles sie mTESE i ci test spadl zaczelismy sie smiac a moj mowi noo chyba tak
no ale.. meritum sprawy jest takie
Michal teraz dostal 5 zastrzykow ma je brac co 2 tyg miedzy 3 a 4 iniekcja... mamy zbadac hormony ..i zadzownic jesli bedzi eok.. to wezmie 4 dawke i po 2-3 tyg bedzie zabeg wszytsko w zaleznosci jak zadziala zastrzyk reszta lekow bez zmien planowo marzec kwiecien mTESE
wiec w sumie o jakies 2 miesiace sie odwleklo ...dr sam powiedzial ze on nie jest przkonany do mTSES przy mniejszym test niz 400 .. wytlumaczylnam po kolei co i jak dlaczego FSH i LH wzroslo.. powod jest prosty..testosteron spada FSH i LH rosnie dzialaja na zasadzie sprzezenia
Michal dopytal sie kilka rzeczy Namiot jest dobrym znakiem ze prostatat dobrze pracuje
10 kwietnia Michal ma imienin wiec moze akurat na nie dostanie prezent mam nadzieje -
Dziewczynki trzymam za was mocno kciuki
Perełko raczej II kresek nie dam jego prezent imieninowy to tekste dr" sa plemniki" tyle poki co chcemyFatim, perelka89 lubią tę wiadomość