Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKASIKK moim zdaniem jej jeszcze nie było. U mnie zawsze po owulacji jest duży skok temperatury, a u Ciebie na razie tak spokojnie
A ja wróciłam z firmowego wyjazdu na narty i od alkoholu niestety nie dało się uciec Co prawda w tym miesiącu nie było starań więc bez stresu Ale udało mi się trochę wyluzować i zrelaksować, więc teraz można znowu wracać do pracy -
hej Dziewczynki:)tez chyba zacznę pić to siemie lniane ale nie wiem czy od dzis bo mam 15 dc czy od nastepnego zacząć.dziś u mnie troche temp w góre wiec może cos sie dzieje .. ale jakos nadzieji juz brak. a jak tam u Was kobietki?
pozdrawiam ciepło -
Hejka dziewczyny u mnie w końcu pogoda się poprawiła bo wcześniej było szaro buro dolujaco, dziś może się przejde. Od reagować. Czekam na owulke ciekawe jak będzie w tym cyklu.
-
Cześć dziewczyny wczoraj byłam na badaniach hormonalnych na sprawdzenie czy po schudnięciu moim takim dużym coś mi się poprawiło i w ogole i odebrałam wyniki badań : Badania i parametryWynikiWartości referencyjneLH4,9 mUI/ml1,5 - 8,0 f. folikularna I 2,0 - 8,0 f. folikularna II 0,2 - 6,5 f. lutealna 9,6 - 80 owulacja 0,8 - 33 menopauzaFSH6,0 mUI/ml2.8 - 11.3 f. folik. 3,0 - 14.4 f. folik (2-3 d.) 5.8 - 21.0 środek cyklu 1.2 - 9.0 f. lutealna 21.7 - 153.0 menopauza DHEA-S184,9 µg/dl148,0 — 407,0 Wolny testosteron0,0084 nmol/l0,003 — 0,037
Co o tym sądzicie ???
Zakocona gratuluje Ci serdecznie !! -
KASIKK wrote:hej Dziewczynki:)tez chyba zacznę pić to siemie lniane ale nie wiem czy od dzis bo mam 15 dc czy od nastepnego zacząć.dziś u mnie troche temp w góre wiec może cos sie dzieje .. ale jakos nadzieji juz brak. a jak tam u Was kobietki?
pozdrawiam ciepło
ja widziałam dopiero na drugi cykl efekty, wiec nawet fajnie abys teraz zaczęła.
po wykresie widac jakbys dzisiaj miała owulkę lub jakos zaraz bedzie, wykres powinien ci ja zaznaczyc za dzien lub dwa, wiec jest wszystko ok. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny jestem tutaj nowa. Kilka dni temu odstawiłam tabletki i zaczynam starania. Chciałabym się dowiedzieć na co dokładnie jest siemie lniane bo nie mogę odnaleźć czy wspomaga tylko produkcje śluzu? Jeżeli tak to powiedzcie mi jak je spożywacie?
-
no musi musi
Witaj Agnesia , siemie masz na śluz , na żołądek dobre jest ułatwia wypróżnienia , ogolnie dobry jest na organizm ale co do owulacji i starań to na śluz jest dobry
Ja pije od 1 dc siemie do owulacji mniej wiecej kończe pić 15 dc sypie zarenka do kubka , zalewa wrzatkiem i parze z pół h i potem pije sobie , lubie tez pic siemie takiego glutka zagotowanego w garnku . Raz dziennieLandryneczka lubi tę wiadomość
-
Mnie kiedyś pomogła szałwia . Do wanny wrzuć z 5 /6 moczek szałwi i zaparz w wannie , ze tak powiem ... wejdz do niej i myj pupe w tym , posiedz niech sie wymoczy tyłeczek i tak rano i wieczorem zrób ze 3 dni max i uwierz , ze przejdzie . Kiedyś grzybice właśnie dostałam to zrobiłam tak i ginekolog mi powiedziała , ze bardzo dobrze zrobiłam takze polecam Gdybyś nie miała szałwi to jeszcze możesz rumianek wziąść
-
Tez slyszalam o rumianku ze bardzo pomaga, w końcu nie poszlam na spacer po 14 popsula sie pogoda. Zaraz mój przyjdzie i zrobimy makaron z pesto. Jego ulubione danie. Ja pije len mielony raz dziennie zalewam jedna łyżeczkę letnia woda mieszam i na raz pije i tez tylko do owulacji.