Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Yyu ale ma byc cieply. W mundurku gotowany. Wiecej danych.aleala wrote:Zakatarzone wiedzmy!!! Moja babcia na katar zawsze mi kladla na zatoki zawinietego w sciereczke ugotowanego bez soli ziemniaka. Zawsze po 3 dniach pomagalo!
Ja sie inhaluje magielka zabkocka. Nie jest gorzej. Ale bez szalu. Smaruje bepanthenem to skore jeszcze mam;) -
W mundurku. Zaraz po ugotowaniu trzeba rozgniesc owinac w sciereczke i ulozuc na zatokach i gornej czesci nosa. Lezec z tym poki nie wystygnie i tak raz dziennie. A i najlepiej pozniej nie wychodzic ze 3h zeby rozgrzanych zatok nie wystawiac na przeciag.
-
Babcia mowila ze ma byc nie solony i ze tylko ziemniak z zatok wyciagnie infekcje
-
https://hipokrates2012.wordpress.com/2012/10/09/domowe-sposoby-na-zatkane-zatoki-powiklania/
Tu jest tez duzo metod
lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wychodzi i rośnie tylko mniej niż przy ciąży. Moja osiągnęła powyżej 3500 jak mi pierdyknął jajowódsaxatilia wrote:Przy pozamacicznej beta wychodzi?
Napierdala mnie ten brzuch a tu nadal tylko biale bagno. Laze juz z pielucha bo mam stresa ze to ridz.
Zas se pipke poodparzam.
-
Tak. Tyle ze może zle przyrastaćsaxatilia wrote:Przy pozamacicznej beta wychodzi?
Napierdala mnie ten brzuch a tu nadal tylko biale bagno. Laze juz z pielucha bo mam stresa ze to ridz.
Zas se pipke poodparzam.
Mam dzidziusia
. Wszystko ok. Jeszcze nie ma serduszka, ale jest śliczny zarodek;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:23
saxatilia, ktosiowa, aleala, emilanka, Vesper, lauda., Emma80, Maczek, Basik122, Amelcia, Blondik, odrobinacheci, zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
-
Baronowa masz foto?

Saxa idzie spozniony
Ridz pijany dobija sie do drzwi bo w klamke trafic nie umie. Daj mu jeszcze chwile..
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mam. Bo tylko zerknela ze wszystko ok. Pomierzy za 3 tygodniealeala wrote:Baronowa masz foto?

Saxa idzie spozniony
Ridz pijany dobija sie do drzwi bo w klamke trafic nie umie. Daj mu jeszcze chwile..
aleala lubi tę wiadomość
-
Kochana ja Ci powiem lepszą rzecz. Lekarka przyjmująca mnie na oddział powiedziała ,że ciąży w jajowodzie nie widzi i ze według niej mam potworniaka na jajniku albo inny nowotwór, który wraz z jajnikiem będzie trzeba usunąć. Także w bólach musiałam czekać przez cały weekend do poniedziałku na ordynatora ,który skierował mnie do szpitala dając zdjęcie z usg na ,którym zaznaczył tej lekarze w kółeczku gdzie jest zmiana w jajowodzie. Poniedziałkowe USG było już tym przejściowym między salą operacyjną na którą pojechałam pół godziny później. Jajowodu nie dało się uratować bo był już w opłakanym stanie ,więc został mi wycięty.saxatilia wrote:To na usg nie bylo widac? Ze az pękł?
Masakra.
A czytam internety i se wmawiam gupia. -
nick nieaktualny