Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Zakatarzone wiedzmy!!! Moja babcia na katar zawsze mi kladla na zatoki zawinietego w sciereczke ugotowanego bez soli ziemniaka. Zawsze po 3 dniach pomagalo!
Ja sie inhaluje magielka zabkocka. Nie jest gorzej. Ale bez szalu. Smaruje bepanthenem to skore jeszcze mam;) -
W mundurku. Zaraz po ugotowaniu trzeba rozgniesc owinac w sciereczke i ulozuc na zatokach i gornej czesci nosa. Lezec z tym poki nie wystygnie i tak raz dziennie. A i najlepiej pozniej nie wychodzic ze 3h zeby rozgrzanych zatok nie wystawiac na przeciag.
-
Babcia mowila ze ma byc nie solony i ze tylko ziemniak z zatok wyciagnie infekcje
-
https://hipokrates2012.wordpress.com/2012/10/09/domowe-sposoby-na-zatkane-zatoki-powiklania/
Tu jest tez duzo metodlauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Przy pozamacicznej beta wychodzi?
Napierdala mnie ten brzuch a tu nadal tylko biale bagno. Laze juz z pielucha bo mam stresa ze to ridz.
Zas se pipke poodparzam. -
saxatilia wrote:Przy pozamacicznej beta wychodzi?
Napierdala mnie ten brzuch a tu nadal tylko biale bagno. Laze juz z pielucha bo mam stresa ze to ridz.
Zas se pipke poodparzam.
Mam dzidziusia. Wszystko ok. Jeszcze nie ma serduszka, ale jest śliczny zarodek;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:23
saxatilia, ktosiowa, aleala, emilanka, Vesper, lauda., Emma80, Maczek, Basik122, Amelcia, Blondik, odrobinacheci, zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
-
Baronowa masz foto?
Saxa idzie spozniony
Ridz pijany dobija sie do drzwi bo w klamke trafic nie umie. Daj mu jeszcze chwile..Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Baronowa masz foto?
Saxa idzie spozniony
Ridz pijany dobija sie do drzwi bo w klamke trafic nie umie. Daj mu jeszcze chwile..aleala lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:To na usg nie bylo widac? Ze az pękł?
Masakra.
A czytam internety i se wmawiam gupia. -
nick nieaktualny