Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
saxatilia wrote:Niezle.
Moj.kochanek ridz zabawia sie z ktoras z was.
Ostrzegam konczyc figle i niech wraca!
A bierz go sobie, już mnie sponiewierał, chętnie się go pozbędę
Morwa, kochana, a jak idzie trening jajowodu, który planowałaś? Już aportuje jajco z drugiego jajnika?:*
-
Zuu , no co ty ja zaczęłam cykl tak jak Ty
więc jestem w trakcie Romansu z Ridżem :p od dzisiaj zaczynam doping jajc, a jajowód za jakiś czas będzie robił rozgrzewkę :p
Edit : mówiłam wam ,że w tym cyklu stawiam na trojaczki? Mogą być i bliźniaki a od biedy jedno dziecko spod znaku bliźniąt :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:54
ktosiowa, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Zuu , no co ty ja zaczęłam cykl tak jak Ty
więc jestem w trakcie Romansu z Ridżem :p od dzisiaj zaczynam doping jajc, a jajowód za jakiś czas będzie robił rozgrzewkę :p
Edit : mówiłam wam ,że w tym cyklu stawiam na trojaczki? Mogą być i bliźniaki a od biedy jedno dziecko spod znaku bliźniąt :p
Chodziło mi o to, jak ogółem tresura przebiega - czy już się nauczył
Doping jajec! Jajca, jajca, rosnąć, rosnąć!
Morwa, Yousee, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
Baronowa, cieszę się, że wszystko dobrze
u nas tez ok. mała jets jeszcze wysoko i raczej do października wytrzyma na bank
waży 3kg, ok 49cm długości, ulżyło migłowka nadal w dole
ja kiedyś byłam czirliderką, hehe
Maczek, dołączam sie do dopingu!
Saxa, nie czytaj internetu. kiedy będziesz miałą wynik bety?Maczek, Baronowa_83, odrobinacheci, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Ejj Morwa, Zuu tak ścigać się beze mnie?!
E tam bez CiebieTy nas wyprzedzasz o kilka dni, my gonimy
Teraz też mam przegląd zarazków z całej okolicy - pół przedszkolaków zakatarzonaWięc mi również może się Alexis przesunąć od infekcji, mamy równe szanse. Dajesz, dajesz!
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Ja bym się chciała wyściskać z Ridżem, ale dziad mnie nie chce!
Wybredniś.
Dziołchy moje!
Zwei zostawszy Bozią na 3 podforach:
Temperatury, wykresy, płodność
W oczekiwaniu na Alexis
W oczekiwaniu na szczanie na patyk.
W związku z tym, że niektóre z Was tam bywają, proszę o donosy na priv, a nie przez zgłoszenie wątku/postu, jeśli tylko pojawią się tam gównoburze, wulgaryzmy, handelek środkami farmacetycznymi. Póki co widzę, że tam spokojnie, czasem tylko pojawia się jakiś trol <zaskoczona>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:30
Morwa, saxatilia, lauda., Maczek, odrobinacheci, aleala, myshka84, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁooożesz Zwei Boziu!
Morwa myślę że Zuu napisała 13 bez fasolowy mając na myśli, że to już 13cs i fasola dalej brak.
I tak mnie napieprza ucho, powtórka z przed 3 tyg wcześniej prawe teraz lewe, nie wiem o co kaman.
edit: no i ja tam mam zawsze ok 20-23dc Alexsis więc myślę że mnie dogonicie
Ready, steady, go!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:58
Maczek, Morwa lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:O kurczątko ..... Dwie Bozie!!!! Toć my tu mamy swoją własną prywatną sekte
A jak jeszcze wpadnie czasem Anka, to będziemy mieć trójcęBasik122, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Łooożesz Zwei Boziu!
Morwa myślę że Zuu napisała 13 bez fasolowy mając na myśli, że to już 13cs i fasola dalej brak.
I tak mnie napieprza ucho, powtórka z przed 3 tyg wcześniej prawe teraz lewe, nie wiem o co kaman.
edit: no i ja tam mam zawsze ok 20-23dc Alexsis więc myślę że mnie dogonicie
Ready, steady, go!