Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie busy z miejsca, gdzie się budujemy, jeżdżą tylko w godzinach pracy (5.00-17.00) i w sobotę do 12.00, a do pozostałych busów trzeba dojść ok 1,5 km pod górkęstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Otwieram wino
na lepsze endo , dorzucę do tego słonecznik i będzie git
właśnie w tym cyklu zamiast na orzechy stawiam na słonecznik , mówiłam wam ? Słonecznik zawiera dużo więcej magnezu niż migdały:p a ja lubię słonecznik , więc podbił me serce :p
Vesper, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja tez otwarlam ale piwo ;p dobre na spadajacy progesteron i placz na koncu nosa ;p
-
nick nieaktualny
-
Prawda. Ale trzeba sobie muzyke tez dobrze dobrac. Ja mam takie dwie piosenki co po pierszych kilku dzwiekach rycze jak dziecko i nie umiem opanowac, naszczescie raczej nie uslysze ich w radiu w autobusie ;p
-
saxatilia wrote:Vesper o 13.25 ale bede tam wczesniej to moze wczesniej wejde. Dam znac od razu.
Robimy zaklady? Cysta torbiel hormony? Nagroda to moja paczka od zwei. Tam jest dong i infolic
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Leci leci.. Brzuch boli na Ridża, i nastroj mam taki przedridzowy... Moze w tym cyklu poprostu przyjdzie szybciej..
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Leci leci.. Brzuch boli na Ridża, i nastroj mam taki przedridzowy... Moze w tym cyklu poprostu przyjdzie szybciej..
Stawiasz rozumiem na diskozygote Vesper na stres. Kto daje dalej?Vesper lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Leci leci.. Brzuch boli na Ridża, i nastroj mam taki przedridzowy... Moze w tym cyklu poprostu przyjdzie szybciej..
ciri22, saxatilia, aleala, Vesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saxa ja muszę mieć więcej wytycznych aby stawiać na cokolwiek
Lubie hazard ale nie ryzykuje gdy nie mam pewności ,że wygram
opisz ten ból ,opisz jego częstotliwość i miejcie bólu. Od kiedy boli itd itp wtedy będę obstawiać :p chociaż najkorzystniejszy byłby Ridż to jest pewne
Vesper lubi tę wiadomość
-
Aleala podaj tytuły twoich piesenek z miłą chęcią posłucham
na mnie tak działa np. Indila -sos albo dżem -do kołyski, tennesse z pearl harbor - mam ciarki na samą myśl.
Kawały o cyganach -mega. U mnie na terenach mamy problem z owymi osobnikami-nierobami. Co chwile jakaś akcja a w tv odwracają kota ogonem, że są p rześladowani. Cyganki plują na mieszkańców, faceci biją i zaczepiają a latorośl rzuca kamieniani. Patologia...a kradną niezależnie id wieku...
Jada 2 blondynki na rowerach. Jedna zchodzi i upszcza powietrze z kól:
- co ty robisz?
-siodełko mam za wysoko.
Druga zchodzi z roweru i zamienia kierownice z siodelkiem
- no z taką idiotką to ja dalej nie jade
Dlaczego blondynki jedzą zegarki? Bo tik tak ma tylkon2 kalorieVesper, ciri22, emaj, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość
Morwa wrote:Saxa ja muszę mieć więcej wytycznych aby stawiać na cokolwiek
Lubie hazard ale nie ryzykuje gdy nie mam pewności ,że wygram
opisz ten ból ,opisz jego częstotliwość i miejcie bólu. Od kiedy boli itd itp wtedy będę obstawiać :p chociaż najkorzystniejszy byłby Ridż to jest pewne
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Moje placzliwe piosenki to kolysanka z filmu tato i g'n'r- this i love
A co do moich domniemanych ridzowych boli to boli w dole brzucha taki tepy bol.. I nie caly czas ale wiekrzosc a no i cyc juz nie taki jak jeszcze dwa dni temu;p Ridż nadchodzi nie ma co
Edit: a teenesse z perl harbor nie odwazylam sie puscic od dlugiego czas bo lecialo w tle na pogrzebie mojej kumpeli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:23
-
nick nieaktualnyCo bede klamac. Czuje sie jak w pierwszej ciazy. Ale to moze byc fikcja w mózgu
Duzo bagna mam. Ogrom. Brzuch troche jak na ridza ale tak ciagnie z bokow. I mam wzdecia a ze sama jestem to sobie pierdze.
Cycki mi zaczelo napełniać bo swedza a to chyba dobry objaw.
Smaków brak i innym cionrzowych dolegliwosci brak. Chyba ze ryczenie czasem zaliczamy do cionrzy a nie do sytuacji
Obstawiac bo nagroda zacna. Pomoze w zazygotowaniu. Dorzuce moj duphaston kwas foliowy i piekny nowy nieuzywany stanik 60 h