Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No.. To dziwne co napisze ale to byla piekna uroczystosc, swiecka bez ksiedza... Byla muzyka w tle i krotkie pozegnanie..
-
saxatilia wrote:Co bede klamac. Czuje sie jak w pierwszej ciazy. Ale to moze byc fikcja w mózgu
Duzo bagna mam. Ogrom. Brzuch troche jak na ridza ale tak ciagnie z bokow. I mam wzdecia a ze sama jestem to sobie pierdze.
Cycki mi zaczelo napełniać bo swedza a to chyba dobry objaw.
Smaków brak i innym cionrzowych dolegliwosci brak. Chyba ze ryczenie czasem zaliczamy do cionrzy a nie do sytuacji
Obstawiac bo nagroda zacna. Pomoze w zazygotowaniu. Dorzuce moj duphaston kwas foliowy i piekny nowy nieuzywany stanik 60 hVesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:No.. To dziwne co napisze ale to byla piekna uroczystosc, swiecka bez ksiedza... Byla muzyka w tle i krotkie pozegnanie..
I sluchalismy tego koncertu wieczorem w szpitalu bez bicia serca naszej zygoty. Juz nie lubie.
Na pogrzebie mojej przyjaciolki spiewalam tez. Matko juz nigdy nie zaspiewam " kochanej " nosowskiej i przemyk.
Ale nie dolujmy -
Moja piosenka, przy której łzy mi lecą to I'll be missing You Puff Daddy.
Vesper, to w której stronie krk będziesz mieszkać ?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
aleala wrote:No.. To dziwne co napisze ale to byla piekna uroczystosc, swiecka bez ksiedza... Byla muzyka w tle i krotkie pozegnanie..
Indile mój mąż miał ustawione jako dzwonek w telefonie jak dział się mój horror. Może to głupie ale można bardzo emocjonalnie podchodzić do pewnych puosenek.
Morwa nie długo i ty sprawdzisz jak to jest się mieścić z dużym brzyszkiem za kierownicą.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Ech, Saxa, dawaj mi te objawy, bo u mnie nic właściwie, tylko cyc pękaty, ale skoro małż twierdzi, że mam tak zawsze (a on wie lepiej, bo częściej ode mnie sprawdza;)), to nie ma się co nakręcać.
Przytulam
Yousee
W przyszłym roku będziemy mieszkać jakieś 12 km od granic administracyjnych Krk w kierunku płd-wschód (25 km od rynku). Na pięknym zadu*piuw wymarzonej chacie, no i z dziecięciem, oszywiście
aleala, Yousee, ktosiowa, Maczek lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Piekna zadupia sa fajne wiec czuje sie zaproszona na parapetowe!
Vesper lubi tę wiadomość
-
Vesper dobrze że nie południowy-zachód. Wola radziszowska to jakieś dziwne rejony. Ludzie tam wyżej srają niż dupy mają, bo to prawie stolica polski. Nie mówię że wszyscy, ale tych których miałam okazję poznać tacy byli
Vesper lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
saxatilia wrote:Co bede klamac. Czuje sie jak w pierwszej ciazy. Ale to moze byc fikcja w mózgu
Duzo bagna mam. Ogrom. Brzuch troche jak na ridza ale tak ciagnie z bokow. I mam wzdecia a ze sama jestem to sobie pierdze.
Cycki mi zaczelo napełniać bo swedza a to chyba dobry objaw.
Smaków brak i innym cionrzowych dolegliwosci brak. Chyba ze ryczenie czasem zaliczamy do cionrzy a nie do sytuacji
Obstawiac bo nagroda zacna. Pomoze w zazygotowaniu. Dorzuce moj duphaston kwas foliowy i piekny nowy nieuzywany stanik 60 h
Już kiedyś pisałam ,że nie lubię autosugestii i tak jest nadal , moim zdaniem dorwałam Ciebie . Po lekarzu wszystko przejdzie, uwierzbałam się że to torbiel dużych rozmiarów ale teraz jej nie obstawiam obstawiam Ridża
-
ciri22 wrote:A mnie Pan Kupa dzis bardzo nie lubi. Od rana lapia mnie kolki i to bardzo bolesne z jenej strony ani sie zalatwic ani popierdziec...
O, ja za to miałam dzisiaj częstokup (ale nie Pani Biegunka, tylko normalny Pan Kupa). Równowaga musi być.Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
marzusiax wrote:Vesper dobrze że nie południowy-zachód. Wola radziszowska to jakieś dziwne rejony. Ludzie tam wyżej srają niż dupy mają, bo to prawie stolica polski. Nie mówię że wszyscy, ale tych których miałam okazję poznać tacy byli
tam nie szukaliśmy, ale fakt, zależało nam na zadupiu z fajnymi sąsiadami. i sąstaramy się od września 2015
-
Morwa wrote:Doszukasz się objawów to pewne (jak każda z nas) ale nie każda ciąża jest taka sama a mózg lubi zapamiętywać i robić nam psikusy na nasze własne życzenie :p
Już kiedyś pisałam ,że nie lubię autosugestii i tak jest nadal , moim zdaniem dorwałam Ciebie . Po lekarzu wszystko przejdzie, uwierzbałam się że to torbiel dużych rozmiarów ale teraz jej nie obstawiam obstawiam Ridża
no to mamy: stres, autofikcję, discozygota i cionrze umysłowąkto da więcej
a tak na poważnie, będzie dobrze, SAXA
staramy się od września 2015