Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa serio tak ci powiedzial lekarz.. dopochwowo..kuwaa ..ja pitole.. 2 lata poszlo w pizdu.. pomylilalm dziury ..
Amelcia, Katarzyna87, olimama, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dziwnych opowieści...wiecie, ze napadła mnie z godzinę temu kobieta w pracy chora psychicznie....starsza biedna, szczerbata widać, ze chora myślę pokręci się i pójdzie...wzięła bluzkę dla chłopca gdzieś na 10 lat i się pyta czy na roczne dziecko będzie dobra...mowię, nie Proszę Panią to jest duża bluzka na 10 letniego chłopca...poszukać Pani mniejszych? a ona do mnie Ty ku...wo, lafiryndo, szatański pomiocie nikt ze mnie durnia robić nie będzie, złapała mnie za ręce a że wątłej postury ja to mnią rzuciła w kąt....darła się krzyczała coś o lafiryndach ...szok. wpadłam w mój szał chwyciłam jej torbę i ją za szmaty i wywaliłam za drzzwi robiąc przy tym nieziemski krzyk....Jezu co za sytuacja...trzesłam się dobrych pare minut , jak ochłonęłam pozamykałam wszystko i wróciłam do domu, dobrze, ze mam taka mozliwośc i tak siedzę jakaś drętwa w szoku dalej...wszystkiego mi się odechciało i babskiego wyjścia i kręgli...wychodzę po raz pierwszy od kilku lat sama z babami i psycholka mi dzień zepsuła...losie co za czasy!!!...
widzicie miałam racje....jeszcze troche do kredytu i domu a później bede siedzieć w ogrodzie zaciązona i się relaksować, żadne ludziska nie bedą mi zagrazac:) -
nick nieaktualnyMatleena wrote:...Chyba trzeba do jakiegoś ksiundza podejść i podpytać, to możę coś więcej będzie wiedział.
Chcesz, dam Ci adres mojego wikarego, powiedział mi ostatnio na kolyndzie, że mogę się do niego zgłosić ze wszystkimi problemami Na pewno Tobie też pomoże i.... doradzi
-
Amelcia wrote:Chcesz, dam Ci adres mojego wikarego, powiedział mi ostatnio na kolyndzie, że mogę się do niego zgłosić ze wszystkimi problemami Na pewno Tobie też pomoże i.... doradzi
Amelcia lubi tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:dzień dziwnych opowieści...wiecie, ze napadła mnie z godzinę temu kobieta w pracy chora psychicznie....starsza biedna, szczerbata widać, ze chora myślę pokręci się i pójdzie...wzięła bluzkę dla chłopca gdzieś na 10 lat i się pyta czy na roczne dziecko będzie dobra...mowię, nie Proszę Panią to jest duża bluzka na 10 letniego chłopca...poszukać Pani mniejszych? a ona do mnie Ty ku...wo, lafiryndo, szatański pomiocie nikt ze mnie durnia robić nie będzie, złapała mnie za ręce a że wątłej postury ja to mnią rzuciła w kąt....darła się krzyczała coś o lafiryndach ...szok. wpadłam w mój szał chwyciłam jej torbę i ją za szmaty i wywaliłam za drzzwi robiąc przy tym nieziemski krzyk....Jezu co za sytuacja...trzesłam się dobrych pare minut , jak ochłonęłam pozamykałam wszystko i wróciłam do domu, dobrze, ze mam taka mozliwośc i tak siedzę jakaś drętwa w szoku dalej...wszystkiego mi się odechciało i babskiego wyjścia i kręgli...wychodzę po raz pierwszy od kilku lat sama z babami i psycholka mi dzień zepsuła...losie co za czasy!!!...
widzicie miałam racje....jeszcze troche do kredytu i domu a później bede siedzieć w ogrodzie zaciązona i się relaksować, żadne ludziska nie bedą mi zagrazac:)
Ja bym ja jeszcze w dupę kopneła i też od szmat wyzwała, nie mam litości dla elementu który nazwał by mnie szatańskim pomiotemMorwa lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:ja się w sumie na zielarstwie nie znam na studiach miałam tylko gleboznawstwo ale jak owu było to chyba na odganianie Ridża
Tylko, że właśnie nie wiadomo czy było. Testy na to nie wskazują, a płodne bagno ostatnio też było zaraz po Ridżu.
Może tę temperaturę ze środy trzeba zignorować?
Chyba na razie uznam, że Alexis jeszcze nie przybyła i porobię testy.
No i żadnego bólu okołoAlexisowego nie czułam, a zwykle to norma.
Kto wie, czy ten brak wyraźnego spadku temp. przy Ridżu, to nie efekt nakręcania...
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Tylko, że właśnie nie wiadomo czy było. Testy na to nie wskazują, a płodne bagno ostatnio też było zaraz po Ridżu.
Może tę temperaturę ze środy trzeba zignorować?
Chyba na razie uznam, że Alexis jeszcze nie przybyła i porobię testy.
No i żadnego bólu okołoAlexisowego nie czułam, a zwykle to norma.
Kto wie, czy ten brak wyraźnego spadku temp. przy Ridżu, to nie efekt nakręcania...Emma80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Ja bym tam ksiedza nie brała na doradcę bo on też jak na księdza przystało może nie wiedzieć że to się robi dopochwowo i będzie doradzał że to w tą drugą dziurkę
Nie on! Basik na Teutatesa!
To jest typ taki jak w Ranczo kiedyś był. Wypisz wymaluj identico Ideologicznie bardzo jednostronnie ukierunkowany, chcący zmienić cały świat wokół
On by ci kazał w drugą dziurkę!! Zapomnij! Zbyt mocno wyedukowany (oczywiście wobec jego mniemania o sobie)
Basik122, lauda. lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Nie on! Basik na Teutatesa!
To jest typ taki jak w Ranczo kiedyś był. Wypisz wymaluj identico Ideologicznie bardzo jednostronnie ukierunkowany, chcący zmienić cały świat wokół
On by ci kazał w drugą dziurkę!! Zapomnij! Zbyt mocno wyedukowany (oczywiście wobec jego mniemania o sobie) -
nick nieaktualnyWiesz co Matleena, szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że coś tak popularnego jak ta paprotechnologia jest jednocześnie takie niepopularne
Zaczęłam grzebać i rzeczywiście nie ma na ten temat konkretów. Może to jest jakaś taaajnaaa technologia....
Się zastanów, bo jeszcze Cię do jakiejś sekty wciągną -
Basik122 wrote:Ja nigdy nie mam żadnych bólów ale Alexisowe bagno mam zawsze i po tym poznaję że mam Alexis. Jeśli uważasz że jej jeszcze nie było to pij te na I fazę
Chyba tak zrobię, a wykres na OF będę traktowała tylko jako swój notatnik z zapiskami o cyklach.
Tak, że luz w dupie i bez nakrętek - zobaczę co będzie dalej.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acha, przez moment myślałam, że może to tylko dla wtajemniczonych czarownic na wyższym stopniu wtajemniczenia.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Ba, wypełniłam od samiutkiego rana, nawet jeszcze przed zaznaczeniem, że leci ze mnie jak z (już nie kranu) a hydrantu...
Ale zmierzam do czego innego: w miejscu na sugestie, zasugerowałam uycznienie mnie moderatorem tego bajzlu wśród tematów na forum. Zwei i Mar również wymiatałyby w tej fukcji
A tak poza tym, to nogi mi z dupy wypadają. Moja mama postanowiła wykorzystać dzisiaj moje zdolności techniczno-manualne i zafundowała mi pokaźnych rozmiarów zestaw "origami dla dorosłych" czyli składanie mebli kuchennych.