Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczek wrote:Boziu Laudo!, ktoś na kilku(nastu?) róznych wątkach próbuje opchnąć Profertil, widziałaś?
Leżysz grzecznie?
Leżę. Leżę, kwiczę i jęczę. Ale leżę nadal.
Muszę jednak wykulać się z łóżka, bo po pierwsze primo chce mi się siku, a po drugie również primo chce mi się jeść
Maczek, no widziałam, zgłosiłam wszystkie do admina, ale admin nie działa tak szybko jak bozia, tylko jakoś się tam opiernicza czasem.
Widziałam nawet kto chce opchnąć i miałam skomentować, że lepiej nie kupować z takiego źródła, bo na mężowe plemniki to może i podziałał, ale zadziałał również na przyspieszone OZM u rzeczonej ovu-użytkowniczki.
(Pamiętacie akcję z Landryną i wątek o OZM?)
-
Maczek wrote:Tak mi się wydawało, że skądś kojarzę tego nicka. Miała awatar z żyrafą?
Uhymm
Baronowa_83 wrote:Co to ozm?
Odpieluchowe Zapalenie Mózgu
Objawy: śmierdząca mega kupa Twojego dziecka nagle staje się tematem numer 1 i już nie jest śmierdzącą kupą a piękniutką kupeczką, godną uwiecznienia na fotografii.
Zdarza się, że niektóre użytkowniczki ovu po wyszczaniu dwóch kresek natychmiast przechodzą do tej fazy. Mówię Ci Baronowa, jakie tu były akcje, jakie tu były gównoburze już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 14:51
przyszła mama 2, Reni, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ooo fajne. Lubię czytać takie akcje zajadając popcorn.
Kiedys na innym forum w innych czasch rozpetalysmy burze bo sie spotkalysmy w ograniczonym gronie nie prosząc o zgodę wszystkie innne.
A potem laski się sobie wlamywaly na konta -
Ilez mnie ominelo... Ale omz mam na codzien u kumpeli co miesiac temu sie wypakowala... Przychodze do niej na ploty z butelka wina robiac jej smaka i przywolujac do porzadku. Jak raz zrobila zdjecie osranego pampersa i pokazala lekarzowi zeby sie upewnic czy maly robi zdrowe kupy to wzielam i jeb.lam o ziemie.
Boze uchowaj mnie przed taaakim szokiem poporodowymlauda. lubi tę wiadomość
-
wszystko przed nami :0 a o kupkę pyta lekarz i połozna, wiec jak się nie jest pewnym to wiesz
nie wiadomo, co nam będzie odpierdzielać
oby nie.
chwalę się: z jednego cycka pociekło mi kilka kropelek, juhuuuuwiem, to juz przesada, ale może jednak będzie mleczarnia
idę robić obiadek: kurczaczkowe cycusie, fasolka szparagowa i pomidorki z fetąmmmm
-
przyszła mama 2 wrote:Lauda a pamiętasz gównoburzę z bellą...tą co twierdziła, że dzieci z grudnia sa przygłupie, niepełnosprawne i takie tam....to chyba jedna z większych akcji;)
Baronowa bellę też chyba straciłaś
Bo wiecie kupy i zupy to jednak ważna sprawa, ktora sie przewija noc stop i w kółko. Zeby nie oszaleć to jak młody miał 3 miechy pojechalam na koncert ac/dc, a jak 10 to na tydzień do szpitala. 7 dni non stop na ketonalu. Miód -
nick nieaktualnyBaronowa ja też z grudnia o my głupie
<smutna> Już wiem skąd się wzięły wszelkie moje życiowe niepowodzenia.
edit: hormony mi szaleją bo poryczałam się oglądając serial, a sytuacja wcale nie była taka smutnaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:45
-
Hej, dziewczyny
Witam się po przerwie, dobrze, że miałam zapiernicz, to przeszła mi chandra po kiepskich wynikach krwi
Laudo Boziu leż! (a w ogóle, to fajnie się czyta o Waszych przygotowaniach do rozpakowania, a nawet o bejbi bluesie)
Zwei!
nie chciałam TSHowego wątku zaśmiecać. Czy możesz mi napisać, na jakiej podstawie się teraz diagnozuje PSCOs? bo wszędzie jest o stosunku LH i FSH. Byłoby fajnie tego nie miećjest dla mnie jakaś nadzieja.
Szukam lekarza, który mnie zdiagnozuje za jednym zamachem, ale, kurde, nie jest łatwo
No i dostałam orungal (pisałam już o tym u Morwy), a tam jest napisane, że w cyklu, w którym się go bierze nie wolno się starać o dziecko... W środę mam jeszcze raz ginkę. Biocenoza ok, ale objawy mam. Co radzicie?...
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Maczek wrote:Ja nie Zwei, ale jeszcze się bierze pod uwagę brak owulacji/rzadkie owulacje, nadmiar androgenów i policystyczny obraz USG jajników. Akurat LH/FSH jest najmniej istotne, bo część lekarzy w ogóle odchodzi od wyliczania tegoż stosunku
Hej Maczku
dzięki, że piszesz
mam prawy jajnik z pęcherzykami, trochę włosów na brodzie (5-10, moja mama miała ze dwa), testosteron wolny chyba zbiłam lukrecją, bo jest poniżej normy.
Nie monitorowałam się, ale z lewego mam owulację (był płyn w zatoce Douglasa i ciałko żółte), z prawego mogłam ostatnio mieć (jeśli tak, dzięki ziołom, nie sprawdzałam).
chciałam też zbadać insulinę (kiedyś pisałam, tata-cukrzyk), ale nie dostałam skierowania, więc czekam na prywatną wizytę albo szpital i pełną diagnostykęstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"