Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:super wieści:) Morwa, byłas na becie? czy nie robisz zeby sie nie denerwować
-
WiedźmaMaKota wrote:Basik mnie nadgarstki bolą straszni i mam problemy z chwytaniem, nawet za pytonga! Ale nie drętwieją.
Aaaaa Emi toć to ja za 8 dni mam już urodzić?Ale by było fajnie
-
Morwa wrote:Jak dobrze pójdzie to kolejne łożysko przejmie przyszła mama 2 bo dzisiaj robiła pierwsza chbetę w swoim życiu a ostatnio miała cienie na teście także ten tego ,wybierzcie ,która odda jej swoje łożysko w razie wu
oho cóż to za wieści sie tu roznoszą
Tak to prawda robiłam pierwszą betę w życiu, czuje się rozdziewicznona!
Cienie na teście wydaje mi się są zwykłym wałem , bo takowe co chwile mnie spotykają!
nie mniej planuję po 17 dziś zaatakować labo od tylnego wejścia i wziąć ich na żale, będę spać spokojniej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 14:16
Blondik, WiedźmaMaKota, Basik122, Morwa lubią tę wiadomość
-
Ja przyjmę i chłopca, i dziewczynkę, byle zdrowe. Puszczam wszystkie stare wyjadaczki, poczekam na swoją kolejkę
Obstawiam 3520 g
a strój wróżki poproszę w niebieskim kolorze!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Basik122 wrote:Ja chętnie oddam za tydzień w czwartek czyli tak po 20 bo 20.10 mam wizytę
Która chętna na męskiego kleksa? -
A ja słyszałam ,że to działa na odwrót :p te co mają dziewczynki po oddaniu łożyska będę chłopcy a te co mają chłopcy oddadzą łożyska żeńskie
równowaga musi być ! Lauda oddaje Zwei Kleksika a ja od Blondik tez przejmuję męskie wirusy bo tylko takie jej pozostały , wszystkie żeńskie zjadła w brzuszku Madzia:)
Blondik, Vesper, lauda. lubią tę wiadomość
-
Eeej ja chcialam wirusy cionrzowe a nie chorobowe!! Czuje sie fatalnie ;( chyba musze lek na endometrium zrobic w formie grzanej z imbirem i gozdzikiem :p