Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie. Dla testujących po 20.10 - jest szansa! Majka nie wybiera się na świat. Szyjka dłuuuga, zamknięta. Wód dużo, łożysko ok.
A teraz najważniejsze. Rozwiązanie konkursu.
Idealnie w wagę Majki wstrzeliła się Lauda - 3350g!
Speszalforju - kostium Wróżki w klapeczkach z futerkiem!
przyszła mama 2, odrobinacheci, Morwa, Baronowa_83, ciri22, Basik122, emaj, aleala, zwei_kresken, Maczek, Yousee, Blondik, lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Już po wizycie. Dla testujących po 20.10 - jest szansa! Majka nie wybiera się na świat. Szyjka dłuuuga, zamknięta. Wód dużo, łożysko ok.
Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość
-
Morwa! Twoja ciąża oznacza, że test ciążowy z przykladaniem palca do smartfona DZIAŁA!!
Jak nikt nie chce to ja biorę łożysko od Basika i Dominika zamieniam na WictorieBasik122, Morwa, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
O Ala sorry, duży chłopczyk to dwie małe dziewczynki ok?
EDIT: ja w sumie testa oszczam około 6 listopada więc Ala bierz łożysko po Dominiku coby Basik długo nie czekałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:16
aleala lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
Kachu, ja jak Baronowa stawiałam na 3666, ale spoko, do porodu jeszcze ma czas przybrać
Jestem dziś wyjątkowo zdechła, zaraz idę pod prysznic i chyba spać. Tylko muszę poćwiczyć pytonga
Jakieś nowe trole wyszły z lasu? -
przyszła mama 2 wrote:Melduję się po wynikach...beta 2,0 buuu
a tak liczyłam na wiedźmowe łożysko!...przyszła mama 2, Vesper, aleala lubią tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Melduję się po wynikach...beta 2,0 buuu
a tak liczyłam na wiedźmowe łożysko!...
2 to nie to co 0,1!
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
Mamita, wiem ,że to jak
http://iv.pl/images/92558226698655158418_thumb.jpg
Ale może warto jeszcze poczekać , masz dzisiaj 9 dpo, wiec teorytycznie może nie dałaś szansy na dobre wgryzienie się zygoty a już krew upuszczasz;) spokojnie bolszewo ma jeszcze czas by zadowolić mamusie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:34
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
Yousee wrote:O Ala sorry, duży chłopczyk to dwie małe dziewczynki ok?
EDIT: ja w sumie testa oszczam około 6 listopada więc Ala bierz łożysko po Dominiku coby Basik długo nie czekała -
Katarzyna87 wrote:Już po wizycie. Dla testujących po 20.10 - jest szansa! Majka nie wybiera się na świat. Szyjka dłuuuga, zamknięta. Wód dużo, łożysko ok.
Kocham. Kocham. Kocham. -
Morwa wrote:(Uwaga będę mówić kulturalnie) Wymioty po boczku to dobry objaw ? Wiedźmy wróżyć mi tu proszę z moich wymiocin
tego jeszcze nie grali :p
No ale jakieś zdjęcie czy cuś...
Bo inaczej to jak tu coś powróżyć? Nie wiadomo jakie skwary duże leciały, nie wiadomo w jakim kolorze... No chociaż opisz cośMorwa lubi tę wiadomość