Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Lauda super wieści
Teraz możesz już rodzić, więc wykorzystuj pytonga póki chce!
U mnie wizyta o 12:50, ciekawe czy coś wyjdzie na niej...Nie wiem kiedy Guinness imieniny, ale ewidentnie Majka chce do księgi trafić
Cirzpisława - zdrobniale Cipcialauda. lubi tę wiadomość
-
Aaa miałam jeszcze o jedno zapytać, bo ostatnio pisała chyba o tym Wiedzmamakota: dlaczego do porodu nie można iść z pomalowanymi paznokciami? Ja tam zamierzam dzisiaj i jutro szorowac każda powierzchnie, którą się da, a w weekend zrobić sobie w domu dobrze, tzn SPA domowe
Co to z tymi knykciami, jakiś zabobon czy o coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:52
-
Mi gin też powiedział że na porodówkę to jadę bez maniciuru
Więc lepiej zaopatrz sie w rękawiczki ale paznokcie sobie musisz odpuścić niestety. Ja w Niedzielę mam zamiar pozbyć się moich żeli na wszelki wypadek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:39
-
Dokładnie Lauda jak piszą dziewczyny.
U mnie dziś od rana skurcze co 15 minut... ale to straszaki bo nic po za nimi się nie dziej ;/ Może moje dziecko chce, żeby ojciec pojeździł trochę z chłopakami z pracy na dobrze płatną fuchę?
Proponuję imprezę z okazji imienin Jakupa! Niechaj nigdy nas nie opuszcza!
Stawiam sok ze śliwekMorwa lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Kolejka do gina gigant. Po czym wychodzi moja lekarka z pacjentką, patrzy po ludziach i mówi "Teraz wg listy Pani X, a potem wchodzi Pani Kasia"
Czyli zaraz ja, trzymać kciukasy, żeby Wszabora chciała wychodzić :p
odrobinacheci, Basik122 lubią tę wiadomość
-
No to kciuki tak zasickam ze zylka w dupce sie napina
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Pani Kasiu, chyba koleżanki z poczekalni nie będą pani lubić
Oh kolejki u lekarzy! Uwielbiam! Ostatnio w luxie czekałam godzinę do lekarza medycyny pracy bo gwiazda to na kawę to do kibelka i tempo pisania na klawiaturze jednym palcem miała powalające"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Na wstępie gin powiedziała mi, że skierowania do szpitala nie trzeba (jeszcze przed badaniem), bo lepiej czekać w domu. No chyba że mam wielką ochotę na szpitalne smakołyki. Spytałam się jej czy będzie mnie badać na samolocie. Powiedziała ze możemy, ale wtedy będzie musiała policzyć za usługę, wiec zróbmy najpierw przepływy na USG.
Ten mózgowy powiedziała, że już się nie bada wg najnowszej szkoły, ale ona to zrobi. Wyszło ok. Za to ten pępowinowy wyszedł źle. Dała mi skierowanie. Powiedziala że dzisiaj lub jutro mam jechać, ale mam dzisiaj zadzwonić co powiedzieli (taka sugestia ze lepiej dziś).
Spytałam się jej o torbę czy mam brać. Powiedziała ze ona by mnie zostawiła na oddziale więc lepiej żebym wzięła i nie będzie mnie badała na samolocie bo to zrobią mi w szpitalu za free (w tym wzgledzie spoko babka).
No więc teraz jestem w domu. Mam zamiar zjeść obiad, ogarnąć lokal i koło 17:00 jedziemy.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu trzymam kciuki, może urodzisz jutro w mój termin, tylko czyj termin ja mam przejąć?
Edek:
Albumina mi mówiono, że nawet bezbarwnego się nie poleca bo odbija światło i nie widać czy pazury nie matowieją za bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:32
albumina lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dziołszki na ten czas porodu to sobie można darować cokolwiek na paznokciach to nie rewia mody przecież
Po wyjsciu można zrobić co się chce na pazurach i będzie dobrze
Edit
Kacha to jutrzejsza data jest wasza o ile nie rozkręcą ci sytuacji jeszcze dzisiaj ale ja obstawiam czwarteczekPowodzenia dziewuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:52
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxa kochana... My tez tęsknimy.. Opowiadaj co u Ciebie!? Jakies pytongi na horyzoncie?