Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczek wrote:25.11 to szybko. Tylko miesiąc!
AntyTG i antyTPO dziewczyny Ci sugerowały, gdy pytałaś o badania. To są chyba przeciwciała przeciwtarczycowe.
Vesper, ja nie biorę nic na tarczycę.Akurat to jedno mam jak na razie ok.
A wytłuszczenie się robi, wpisując literkę "b" w nawias kwadratowy przed tym, co chcesz wytłuścić i "/b" w takim samym nawiasie, gdy wytłuszczenie chcesz skończyć. Spróbuj zacytować sobie mój post, to powinno Ci wyskoczyć, jak to wygląda, bo wytłuściłam Twój nick.
Zuuu, uff, no wreszcie jakaś wzorowa tarczycastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
myshka84 wrote:akurat ten młody jest mocno oblegany i ma dobre opinie, nie tylko w internecie. byłby idealny, ale nawet prywatnie trudno się do niego dostać. chyba że 25.11 to szybko
-
Vesper wrote:już chyba załapałam, dzięki, dziewczyny
Zuuu, uff, no wreszcie jakaś wzorowa tarczyca
Trochę podobno mała, ale tak poza tym jak dotąd nic jej nie jest i lekarz kazał się tym nie przejmować, dopóki pracuje jak należy.
Grzeeeeeczna tarczyca <głasku, głasku>
EDIT: Aaaaa, tak samo, jak pogrubienie, może robić też kursywę, używając "i" oraz podkreślenie, używając "u". Da się jeszcze zmieniac kolory tekstuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:11
Vesper lubi tę wiadomość
-
Odbiegając od tematu tarczyc i rosołu, to usmażyłam sobie placki ziemniaczane, w wersji iście dekadenckiej: ze śmietaną i kawiorem lub z sosem koperkowym i łososiem.
Morwa widziałam, że dziewczyny pisały jakie suple/leki brały od początku ciąży. Ja brałam od początku dupka i acard, bo tak zalecił mi gin w ramach dmuchania na zimne po wcześniejszym poronieniu. Sprawdziło się dobrze jak widać.
Do tego oczywiście kwas foliowy oraz magnez z vit.B6, vit.C i wapno (calcium gluconicum w kapsułkach).
Dupka odstawiłam w 15 tc.
Witaminy prenatalne zaczęłam brać dopiero od 20 tc. i wtedy odstawiłam wszystko poza acardem.
Także zdaj się na swojego gina w sprawie przyjmowania leków i witamin. Musi dobrać Ci do wyników badań.Maczek, Vesper, Morwa lubią tę wiadomość
-
aaa, to już musiałam sobie zapisać
wyższa szkoła jazdy z tym pisaniem na forum!
Myshka, pieniądze na badania zawsze zdążysz jeszcze wydać, spokojnie. Wyniki mogły wyjść idealne. A skoro nie musisz odwracać oczu od kłucia, to w ogóle luz, zbadasz się za chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:19
myshka84 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
Kacha rodzisz! w końcu, to teraz czas na mnie
Edek:
Dzisiejsza rozmowa z jedną znajomą:
- Kiedy rodzisz?
- Wczoraj.
Hahaha ale mam ubaw.
To samo przy kasie, ekspedientka mi się pyta na kiedy spodziewam się porodu. Moja odpowiedź jak wyżej. Mina kasjerki bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:59
Morwa lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Basik to może my razem? chyba, ze mnie dziś ruszy w końcu bo Pan JaKup wyjątkowo wyluzowany mnie nawiedza i mam wrażenie, ze wyczyścił mi całe jelita, główkę też już czuję bardzo nisko więc moje łożysko już lada chwla będzie do oddania
No i latam i sprzątamjak matka wariatka!
Basik122 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Basik to może my razem? chyba, ze mnie dziś ruszy w końcu bo Pan JaKup wyjątkowo wyluzowany mnie nawiedza i mam wrażenie, ze wyczyścił mi całe jelita, główkę też już czuję bardzo nisko więc moje łożysko już lada chwla będzie do oddania
No i latam i sprzątamjak matka wariatka!
A parcie na szyjkę to ja już od jakiegoś czasu czuję bardzo często w różnych pozycjach przedtem tylko przy chodzeniu i nie zawsze. Najlepsze jest to że koleżanka której syn chodzi z Maksem do klasy też ma teraz rodzić więc będą jaja jak we trzy zaczniemy w przyszłym tygodniu rodzić. Ale jak Ty byś dzisiaj jeszcze urodziła to może być tak że będziemy mieć trzy wiedźmiątka jednego dnia to już będzie mega zbiorowe rozpakowanie -
Eva, ja już mam
spaghetti i penne.
A wczoraj w Lidlu widziałam tydzień włoski. Tam dopiero cud makarony były ale wszystkie na pszenicy"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
WiedźmaMaKota wrote:Eee wolałabym nie czekać do poniedziałku a co do tego parcia na szyjkę to też już od dawna czuję ale teraz już cały czas, dziś ledwo chodzę ale chodzę
muszę ją wycisnąć
-
Vasper masz rację śmierć matki to nie to samo co śmierć dziadka. Do tego nie da się przygotować w szczególności jak ma się tylko 6 lat. Mam nadzieję że rodzina tego chłopca jakoś się z tą tragedią upora i nie zostaną z tym wszystkim sami. Mąż właśnie mi powiedział że teściowa już wszystko wie. Kobieta miała 34lata zmarła na raka i osierociła dwoje małych dzieci.
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Kacha się nie odzywa więc się dzieje
niech się dziewczyna naje ,wyśpi i napewno się odezwie . Chociaż nie powiem też czekam już na tą radosną wiadomość jak na zbawienie
-
Basik122 wrote:Vasper masz rację śmierć matki to nie to samo co śmierć dziadka. Do tego nie da się przygotować w szczególności jak ma się tylko 6 lat. Mam nadzieję że rodzina tego chłopca jakoś się z tą tragedią upora i nie zostaną z tym wszystkim sami. Mąż właśnie mi powiedział że teściowa już wszystko wie. Kobieta miała 34lata zmarła na raka i osierociła dwoje małych dzieci.
miałam się rozpisać, ale przecież życie nadchodziiiii, KAaaaachaaaa, kibicuję!Basik122, dotik lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015