X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    25.11 to szybko. Tylko miesiąc!

AntyTG i antyTPO dziewczyny Ci sugerowały, gdy pytałaś o badania. To są chyba przeciwciała przeciwtarczycowe.

Vesper, ja nie biorę nic na tarczycę. ;) Akurat to jedno mam jak na razie ok.
    A wytłuszczenie się robi, wpisując literkę "b" w nawias kwadratowy przed tym, co chcesz wytłuścić i "/b" w takim samym nawiasie, gdy wytłuszczenie chcesz skończyć. Spróbuj zacytować sobie mój post, to powinno Ci wyskoczyć, jak to wygląda, bo wytłuściłam Twój nick.
    już chyba załapałam, dzięki, dziewczyny :)
    Zuuu, uff, no wreszcie jakaś wzorowa tarczyca :D

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Morwa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:
    akurat ten młody jest mocno oblegany i ma dobre opinie, nie tylko w internecie. byłby idealny, ale nawet prywatnie trudno się do niego dostać. chyba że 25.11 to szybko ;)
    Zapisać się możesz , zawsze się może zwolnić termin i pójdziesz wcześniej albo znajdziesz kogoś innego w tym czasie i tamto odwołasz :)

• Maczek Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    już chyba załapałam, dzięki, dziewczyny :)
    Zuuu, uff, no wreszcie jakaś wzorowa tarczyca :D

Trochę podobno mała, ale tak poza tym jak dotąd nic jej nie jest i lekarz kazał się tym nie przejmować, dopóki pracuje jak należy.

Grzeeeeeczna tarczyca <głasku, głasku> :P

EDIT: Aaaaa, tak samo, jak pogrubienie, może robić też kursywę, używając "i" oraz podkreślenie, używając "u". Da się jeszcze zmieniac kolory tekstu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:11

Vesper lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper, a jak chcesz coś dodatkowo wyśrodkować to piszesz " center " też w nawiasie [ ] jak się nie mylę ;) a jak tak, to niech mnie ktoś poprawi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:12

Vesper lubi tę wiadomość

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że dziewczyny pisały, tylko nie wiedziałam co to. :)
    mogłam zrobić. nie sądziłam że będą potrzebne.

może się zapiszę na ten listopad. co mi szkodzi.

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odbiegając od tematu tarczyc i rosołu, to usmażyłam sobie placki ziemniaczane, w wersji iście dekadenckiej: ze śmietaną i kawiorem lub z sosem koperkowym i łososiem.

Morwa widziałam, że dziewczyny pisały jakie suple/leki brały od początku ciąży. Ja brałam od początku dupka i acard, bo tak zalecił mi gin w ramach dmuchania na zimne po wcześniejszym poronieniu. Sprawdziło się dobrze jak widać.
    Do tego oczywiście kwas foliowy oraz magnez z vit.B6, vit.C i wapno (calcium gluconicum w kapsułkach).
    Dupka odstawiłam w 15 tc.
    Witaminy prenatalne zaczęłam brać dopiero od 20 tc. i wtedy odstawiłam wszystko poza acardem.
    Także zdaj się na swojego gina w sprawie przyjmowania leków i witamin. Musi dobrać Ci do wyników badań.

Maczek, Vesper, Morwa lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, to już musiałam sobie zapisać :P wyższa szkoła jazdy z tym pisaniem na forum! ;)

Myshka, pieniądze na badania zawsze zdążysz jeszcze wydać, spokojnie. Wyniki mogły wyjść idealne. A skoro nie musisz odwracać oczu od kłucia, to w ogóle luz, zbadasz się za chwilę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:19

myshka84 lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha rodzisz! w końcu, to teraz czas na mnie :)

Edek:

Dzisiejsza rozmowa z jedną znajomą:
    - Kiedy rodzisz?
    - Wczoraj.

Hahaha ale mam ubaw.

To samo przy kasie, ekspedientka mi się pyta na kiedy spodziewam się porodu. Moja odpowiedź jak wyżej. Mina kasjerki bezcenna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:59

Morwa lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak dobrze pamiętam to Amelcia też pisała że dzisiaj jedzie do szpitala. Okaże się za niedługo że urodziły obie dzisiaj :-D Zbiorowe rozpakowywanie chodzimy parkami mam tylko nadzieję że będzie też zbiorowe zachodzenie ;-) :-P

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 15:28

Wysłany: 23 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik to może my razem? chyba, ze mnie dziś ruszy w końcu bo Pan JaKup wyjątkowo wyluzowany mnie nawiedza i mam wrażenie, ze wyczyścił mi całe jelita, główkę też już czuję bardzo nisko więc moje łożysko już lada chwla będzie do oddania ;)
    No i latam i sprzątam :P jak matka wariatka!

Basik122 lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Basik to może my razem? chyba, ze mnie dziś ruszy w końcu bo Pan JaKup wyjątkowo wyluzowany mnie nawiedza i mam wrażenie, ze wyczyścił mi całe jelita, główkę też już czuję bardzo nisko więc moje łożysko już lada chwla będzie do oddania ;)
    No i latam i sprzątam :P jak matka wariatka!
    Jak wytrzymasz do poniedziałku to bardzo chętnie bo ja w moim szpitalu nie chcę rodzić w weekend poza tym dopiero w poniedziałek będą moi rodzice żeby się Maksem zająć (na teściów nie mam co liczyć). Ale od poniedziałku jestem Twoja :-D
    A parcie na szyjkę to ja już od jakiegoś czasu czuję bardzo często w różnych pozycjach przedtem tylko przy chodzeniu i nie zawsze. Najlepsze jest to że koleżanka której syn chodzi z Maksem do klasy też ma teraz rodzić więc będą jaja jak we trzy zaczniemy w przyszłym tygodniu rodzić. Ale jak Ty byś dzisiaj jeszcze urodziła to może być tak że będziemy mieć trzy wiedźmiątka jednego dnia to już będzie mega zbiorowe rozpakowanie :-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png

Wysłany: 23 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee wolałabym nie czekać do poniedziałku a co do tego parcia na szyjkę to też już od dawna czuję ale teraz już cały czas, dziś ledwo chodzę ale chodzę :D muszę ją wycisnąć :D

3i496iye8v37prd8.png
  • Eva82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, się dzieje :) Kacha dajesz :)

Wiedźmy na diecie bezglutenowej: w Biedrze jest makaron bezglutenowy. Mój mąż właśnie upolował ;)

Vesper lubi tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eva, ja już mam :) spaghetti i penne.
    A wczoraj w Lidlu widziałam tydzień włoski. Tam dopiero cud makarony były ale wszystkie na pszenicy :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Eee wolałabym nie czekać do poniedziałku a co do tego parcia na szyjkę to też już od dawna czuję ale teraz już cały czas, dziś ledwo chodzę ale chodzę :D muszę ją wycisnąć :D
    To wirtualnie i mętalnie będę z tobą rodzić ale ja muszę wytrzymać bo nie mam co zrobić z dzieckiem a małż rodzi ze mną :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vasper masz rację śmierć matki to nie to samo co śmierć dziadka. Do tego nie da się przygotować w szczególności jak ma się tylko 6 lat. Mam nadzieję że rodzina tego chłopca jakoś się z tą tragedią upora i nie zostaną z tym wszystkim sami. Mąż właśnie mi powiedział że teściowa już wszystko wie. Kobieta miała 34lata zmarła na raka i osierociła dwoje małych dzieci.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha się nie odzywa więc się dzieje :-D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Kacha się nie odzywa więc się dzieje :-D
    Pewnie wrzeszczy na porodówce albo już tuli swoją córeczkę :) niech się dziewczyna naje ,wyśpi i napewno się odezwie . Chociaż nie powiem też czekam już na tą radosną wiadomość jak na zbawienie :D

• Vesper Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Vasper masz rację śmierć matki to nie to samo co śmierć dziadka. Do tego nie da się przygotować w szczególności jak ma się tylko 6 lat. Mam nadzieję że rodzina tego chłopca jakoś się z tą tragedią upora i nie zostaną z tym wszystkim sami. Mąż właśnie mi powiedział że teściowa już wszystko wie. Kobieta miała 34lata zmarła na raka i osierociła dwoje małych dzieci.
    Basiku życzę dzieckom, aby wokół nich byli mądrzy i serdeczni ludzie, nie przez najbliższe kilka miesięcy, ale fefnaście lat. Z bliznami da się żyć szczęśliwie ;)

miałam się rozpisać, ale przecież życie nadchodziiiii, KAaaaachaaaa, kibicuję! <3

Basik122, dotik lubią tę wiadomość

‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ