Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Vesper, właśnie tu jest sedno sprawy . Mam uczulenie na dwie rzeczy. Jedna to kurzu roztocza (na co mam duszności astmy) a druga to sierść kota;) żyję z kotami od dziecka i wiem ,że u mnie to kwestia czasu przyzwyczajenia organizmu do nowej sierści i nowej sytuacji po tygodniu mi przejdzie i będzie git
przerabiam to już z 4 kotem i zawsze jest tak samo -trudne początki a potem spoczko.
uff, to już wszystko czaję. widzę, że masz sprawę rozpoznaną. mój znajomy kociarz też ma uczulenie na sierść kota i też reaguje kichaniem, ew. łzawieniem oczó. niestety, wytrzymuje tylko jednego kota na raz, próbował z dwoma i wymiękł
a jak mała kota?staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Katarzyna, gratulacje! Maja śliczna
Nasza Madziulka - ukochana córeczka Tatusia, oczko w głowie Mamusi.
Ur. 17.10.2015, godz. 17.00
3700g i 56cm szczęścia.
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa i gratulacje - Kasia i JacekBaronowa_83, Vesper, Basik122, Ralpina, odrobinacheci, Eva82, Katarzyna87, Morwa, Yousee, ciri22, Maczek, lauda., przyszła mama 2, Emma80, aleala, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Blondik, ale śliczności zmajstrowaliście
szczęśliwego macierzyństwa/tacierzyństwa/rodzicielstwa (znaczy się) Wam życzę
edit: uzupełnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 14:25
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyej laski, wczoraj miałam delikatne plamienie takie mini mini a brzuch bolał, ridż nadszedł kolo 1 w nocy. kiedy mam idza zaczac wczoraj czy dziś liczyc 1 dzień okresu skoro się rozkręcilo?
w tym miesiącu dopiero pewnie owulka była, bo cycki na tydz przed wielkie i bolące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam fasola ze swansowa
.
Fajne dzieciaczki. Dziewczyny nie obijac sie tylko lozyska przejmować.
Ja ostatnio nie formie to tak tylko was podczytuję -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ja mam fasola ze swansowa
.
Fajne dzieciaczki. Dziewczyny nie obijac sie tylko lozyska przejmować.
Ja ostatnio nie formie to tak tylko was podczytuję
Oj ja z chęcią bym przejęła jedno albo dwa
Ale niestety jestem na wstrzymaniu do połowy listopada co najmniej -
Dziwią mnie wzielo na sląski obiad i 2 h walczylam z roladami i kluskami. Nażarlam się
Byłyście na wyborach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:40
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dziwią mnie wzielo na sląski obiad i 2 h walczylam z roladami i kluskami. Nażarlam się
Byłyście na wyborach ?
Baronowa narobiłaś mi ochoty na kluski! ooooooooooo ale bym jadła mniam mniam!
A na wyborach ofc, że byłam i zrobiłam w domu pełną mobilizację żeby iść i nasze cenne głosy oddawać