Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrogie Wiedźmy,
To znowu ja - w imieniu Amelci informuję, że dzisiaj o godz 11:19
tam ta ram - werble
nagle i niespodziewanie urodził się Kacperek2430g oraz 10 tka Apgar
P.S. Jak Amelcia wróci to coś więcej napisze, no i musi zrobić porządek z suwaczkami bo od dziś powinny pokazywać w drugą stronę
pozdrawiam
AmelćMorwa, ciri22, Katarzyna87, Yousee, przyszła mama 2, Vesper, Eva82, Baronowa_83, emaj, Basik122, odrobinacheci, lauda., Maczek, zwei_kresken, emilanka, Emma80, WiedźmaMaKota, Blondik, aleala, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Drogie Wiedźmy,
To znowu ja - w imieniu Amelci informuję, że dzisiaj o godz 11:19
tam ta ram - werble
nagle i niespodziewanie urodził się Kacperek2430g oraz 10 tka Apgar
P.S. Jak Amelcia wróci to coś więcej napisze, no i musi zrobić porządek z suwaczkami bo od dziś powinny pokazywać w drugą stronę
pozdrawiam
Amelć
Gratulacje
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Istna Rewolucja Pazdziernikowa tylko że u wiedźm:D trzy wiedźmiątka na świecie lada moment dojdą kolejne, ja zobaczyłam dwie kreski , Zwei stworzyła Kleksika, który w listopadzie, mam nadzieje wyślę nam fotę
super!!! oby tak dalej ,przydało by się jeszcze na koniec kilka super owulacji aby powstańcy się ładni stworzyli
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Istna Rewolucja Pazdziernikowa tylko że u wiedźm:D trzy wiedźmiątka na świecie lada moment dojdą kolejne, ja zobaczyłam dwie kreski , Zwei stworzyła Kleksika, który w listopadzie, mam nadzieje wyślę nam fotę
super!!! oby tak dalej ,przydało by się jeszcze na koniec kilka super owulacji aby powstańcy się ładni stworzyli
Ja tu wchodzę po weekendzie i same cudne wieści i przesłodkie foteczkiBasik122, odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...