Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja skacze po kanałach...patrzę kanał disco polo i leci hit "dziewczyny bierzcie sprawy w swoje ręce, bo za pare lat nie będzie w ręce co brać"
Tez mnie rozbawił jeden wpis odnośnie starań z mężem, dziewczyna pisze, ze niby sie umówili, że sie starają, a ob kończy jej na brzuchu, a następnie zdziwiony pyta czy miał skończyć w środku...(przepraszam, jedli czyta to osoba, która to napisała - ogólnie ma posty do rzeczy, ale ten mnie rozwalił, aż zacytowałam mojemu M;) -
nick nieaktualny
-
Basik122 wrote:Pomocy!!
Mam wędzoną makrelę i se ją zjem, a czy jak se ją zjem to na 100% będę już w ciąży?
Taaak, ale tylko wtedy jak Twój cykl księżycowy pokryje się z normalnym.Basik122 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Amelcia wrote:
P.S czy pytonga też odchudzasz???? Zastanów się
Eee, pytong się nie odchudzi, za to będzie bardziej dostępny.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Matleena wrote:Mój mąż ma spokojnie 20kg do zgubienia. Ja jak zlecę 10 to będzie w cycek. Książka wygląda na fajną. Są przepisy nawet na hamburgery (mąż zachwycony). Książkę dostał na urodziny razem z "Rzeczowo o modzie męskiej " - taki prezent sobie zazyczył.
Właśnie na przepisach mi najbardziej zależy Bo czego mi nie wolno jeść to wiem od bardzo dawna Więc... dużo tam tych przepisów?
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Dziewczyny! Ale wpada! Dopiero teraz się zorientowałam, że nie polubiłam do tej pory pierwszego wpisu na naszym wątku
A przecież od tego wszystko się zaczęło!
A dorzuc Zwei jeszcze jednego like'a, niech ma
Byłam się dzisiaj badać. Rano. I czekam na swoje wyniki. No gdzieżesz są, Diagnostyko?zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:Ciekawie tu u Was można czasem sie włączyć? Też jestem przyzwoita damą
No miejmy nadzieję, tu są tylko takie,
ę ą bułkę przez bibułkę i te sprawy
Możesz się włączyć, a nawet wyłączyć, zależy jaką masz potrzebę
vanessa, Blondik lubią tę wiadomość