Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się dzieje! Gratuluję Wam dzieczyny porodów, usg, brzuchów, karmienia cycowego
ja dalej w delegacjimam wolny wieczór i chciałam obejrzeć zaległe top model, ale można tylko w PL!!
Więc chyba idę spać
Odrobiono, nie musisz podawać powodu rozwiązania umowy. Wiem, że takie są szablony, ale ja teraz jak rozwiązywałam umowę o pracę to też nie podawałam im na piśmie.
Po co im ta wiedza?
Buziole dla WAS kochane moje!!!Eva82, Katarzyna87, odrobinacheci, Vesper, Basik122 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Proszzzz możecie zrobić gównoburzę lub udzielić "złotych rad" zanim usunę wąteczek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/implantacja-co-to-moze-byc,8726.html
Edit: no i się skończyło, bo wątek usunięto. Szybko. To pewnie po tej sraczce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:13
-
lauda. wrote:Proszzzz możecie zrobić gównoburzę lub udzielić "złotych rad" zanim usunę wąteczek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/implantacja-co-to-moze-byc,8726.html
Donelauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Katarzyna87 wrote:Takiego ładnego posta napisałam, a wątku już nie ma
Proszzzz
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/implantacja,8725.html -
lauda. wrote:
-
Maczek wrote:
Vesper, nie panikujProg z 23. dc mógł być marny, jesli miałaś owu późno. A ten androstendion nie jest aż tak strasznie podwyższony, tylko troszkę. Ja mam na stałe testosteron powyżej normy i da się z tym żyć, nie trzeba od razu łykać tabsów.
Zuu dzięki za uspokojenie
przyznaję, że poszłam dziś do lekarza prywatnie. i tak miałam taki plan, a obsuwa z @ i wyniki, które odebrałam tylko mnie pospieszyły.
na obrazie usg nie ma już śladu po ovu, więc nie wiadomo, czy była. mogła być, albo pojawiła się niedomoga ciałka żółtego. cykl mógł być też ze zdradą ze strony Alexis
Foresster strzela focha, może wpaść za dwa dni, może być za dwa tygodnie. dostałam lutkę. a teraz uwaga: wg niego moje zaburzenia hormonalne mogą być na tle tarczycowym (jutro endo, to zobaczymy, ale sądzi, że leki mnie nie ominą). wg niego to główny "mieszacz" (mamy jakiś nick na tarczycę?bo moja Krystal? niegrzeczna jest
)
i tera uwaga: nie podejrzewa mnie o PCO (tylko, że mój prawy jamnik ma taki urok), ale ze względu na wiek i bogatą teczkę z badaniami ginowymi, gotowy jest zrobić HSG i laparono chyba, że od razu chcę zajść ze wspomaganiem...aaaa
piękne brzuchy dziewczyny!
baronowa a dziecię jeszcze piękniejsze
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Był u mnie JaKup po dupalaku!!!!! lubię ten syropek
Edit: Tylko na tym wątku lubi się takie posty hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:30
Vesper, ciri22, Basik122, odrobinacheci, Baronowa_83, emaj, lauda., myshka84, Morwa, Maczek, marzusiax, emilanka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Padam na ryj. Po L4 trzeba jeb.ć nadgodziny zeby nadgonic... Aaaaaa.... Ide spac kochane ;** do jutra
-
Słyszałam o lasce, która miała na nazwisko Spychaj. Wyszła za mąż za gościa o nazwisku Wypych. Zostawiła oba nazwiska
*
* możliwe, że pomyliłam kolejnośćciri22, lauda. lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
Dostałam zalecenie, żeby brać suple, które mają: DHA, kwas foliowy, witaminę D, jod i żelazo.
pytanie do Hashimotek: czy mogę/powinnam suplementować jod przy podejrzeniu Hashi?... pogubiłam sięstaramy się od września 2015
-
Nie powinno się suplementować jodu przy Hashi, nawet z soli jodowanej należy zrezygnować. Niektórzy lekarze robią wyjątek w czasie ciąży, ale mój endo i gin twierdzą, że jeśli suplementuję hormon to nie trzeba stymulować tarczycy jodem nawet w ciąży.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Zwei, dzięki za wiadomość. Tak mi się właśnie wydawało. Czyli lekarz nie całkiem się jednak przyjrzał moim wynikom
co w takim razie dorzucić ze swansona do niepokalanka? donga, D3? coś jeszcze? chętnie przyjmę podpowiedzi.staramy się od września 2015