Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emaj, jedna kropka na wykresie, to starożytny znak płodności, wielkiego jajca uwolnionego w cyklu oraz rychlego poczęcia "Kropka".
Jedna kropka to tzw. pępek świata, oko cyklonu, Bóg Ojciec, centrum.
Myślę, że spokojnie możesz grzać patyk testowy, który wkrótce wykorzystasz i choć pokaże on dwie kreski, to pamiętaj, za tak jak każda podróż zaczyna się od jednego kroku, tak każda ciąża zaczyna się od jednej kropkiemaj, Maczek, aleala, myshka84, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Lauda na pewno JaKup postanowił być łaskawy i urodzić się przed Żabą, a nie równo z nią. Nie będzie obciachu
Za karę, że nie dostałam ostatnio wróżby wykresowej, mam dla Was Wiedźmy z dziada pradziada, wyzwanie: powróżcie mi z jednej kropki na wykresielauda., emaj, aleala, myshka84, Vesper lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Emaj, jedna kropka na wykresie, to starożytny znak płodności, wielkiego jajca uwolnionego w cyklu oraz rychlego poczęcia "Kropka".
Jedna kropka to tzw. pępek świata, oko cyklonu, Bóg Ojciec, centrum.
Myślę, że spokojnie możesz grzać patyk testowy, który wkrótce wykorzystasz i choć pokaże on dwie kreski, to pamiętaj, za tak jak każda podróż zaczyna się od jednego kroku, tak każda ciąża zaczyna się od jednej kropki
Od dzis jestes moja wyrocznia. I bede Ci bic poklony. -
witam, tez mi sie wydaje, ze po prostu Madzi jelitka jeszcze szwankuja, bo moja dieta g** daje, jak ma miec gazy to i tak ma... szkoda tylko, ze ja to tak męczy...
dzieki za odpowiedzi w sprawie kuchni.
jakie plany na weekend?
robimy chrzciny w Mikołajki i teraz musze na allegro ogarnac prezenty dla wszystkich, eh
Morwa, co to za książka? chetnie przeczytam -
Łomatkoooscurkom, ale zabalowałam! Wyszłam wczoraj do pracy po 6tej rano, a wróciłam dzisiaj po 2 nad ranem. Idealna przyszła matka
Chciałabym, żeby Ridż już nadszedł, nie chcę kolejnego stuletniego cyklu, chciałabym iść na przegląd do gina bez oczków, ale nie wiem nawet na kiedy się umówić
Ostatnio zaniedbałam dietę IO i być może efektem tego są długie cykle bez wizyty Alexis albo z sobowtórem Alexis, stąd słaby progesteron... Więc zabieram się do roboty, trzeba pomóc znowu jajcorom, już przejadłam wszystkie smutki związane z utratą ciąż i chyba mogę stanąć na nogi.
Lauda, przygotowałaś miejsce w zamrażarce na Kleksowe łożysko?aleala, lauda., Maczek, myshka84, Vesper lubią tę wiadomość
-
Najlepsze na przydługą noc ze znamionami kaca są lody smietankowe popijane gorącą hujbatką miętową
Zwei pozoostaje w churliderskiej gotowości! -
Katarzyna, fajnei wygladasz...mi razem z brzuchem wessalo cycki do przedciążowego rozmiaru...no, ale mleko leci...
Zwei, gdzie to tak balowałaś ?
chciałam iśc z małą na zakupy, ale leje...buuu...
najlepsze są lody bakaliowe! -
lauda. wrote:Ala a co ja bym miała z dziewicami robić?
Jak się czujesz?
Czuje sie jak w ciąży... Ale to pewnie umysl plata figlegeneralnie to wyluzowałam po wczorajszych dramatach i poniewaz jestem silna babka z jajami do kolan to jak by nie było to i tak skonczy sie dobrze
Edit; a dziewice mogą myć gary ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:44
lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny