Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Noo to chyba od ktorejs wiedzmy dobra miotle musze pozyczyc zeby zdarzyc przed noca
Morwa Emi ma racje. Lekarz powinien to wytlumaczyc tak samo jak Ty to zrobilas. Ze u kazdego bywa inaczej, ze jest juz dosc duzy i powinna sid zaczac starac. I zaproponowac na kolejna wizyte na dniach zeby skontrolowac czy pekl czy nie.
Ciri chwilami Ci zazdroszcze Twego chlopa. Moj moglby non stop, wszedzie i po kilka razy... I przyznam szczerze,ze czasami mam go dosc. -
nick nieaktualnyCytrynka powiem Ci ze to wszystko zalezy
Poprzedni partner tez mnie wkurzal z iloscia zawsze i wszedzie a ja raczej naleze do osob co maja o wiele mniejsze wymagania wiec wiesz tam to byl bynt i czasem 3 miesiace potrafilam nic, zero, a przy tym... kurka ja chce a on nic! Frustracja mega i nie wiem co jest lepsze
Noo ale gdyby nie to ze on tak malo to jego byla by go nie zdradzila i by nie trafil na mnie wiec.... ciesze sie ze jest taki jaki jest
A ja mam miotle ale moja to na pewno nie tak dobra jak tych "starych" wiedz wyjadaczek
A w ogole to musze isc na przymusowa sterylizacje mojej kotki bo przeciez ociaga sie ona z ta ruja! Ma juz rok i prawie 5 miesiecy a jak nie bylo tak nie ma... a szczerze nie chce zeby zeswirowala jak dziecko sie urodzi, i w tym miesiacu jade do kolejnego weta na konsultacje.... -
nick nieaktualnynoo wlasnie kiedys byla szkola taka ze musi miec pierwsza ruje, teraz podobno zachecaja do wczesniejszej sterylizacji bo po pierwsze nie wymaga to wyciszenia hormonalnego po drugie, cos tam tez z hormonami, w sumie nie wiem co. Poniewaz to jest moja pierwsza kotka to po wzieciu ja od ludzi poszlam na konsultacje i szczepienia i powiedziali mi ze do pierwszej rui zeby poczekac wiec nie zaglebiajac sie w temat czekalam mialo to byc miedzy 6-8miesiacem zycia, minelo 8 miesiecy i nic, od tamtej pory bylam na konsultacji u 3 weterynarzy i kazdy mowil ze trzeba czekac, ale ile mozna? Zaden nie byl wstanie mi powiedziec czy dla kota to nie stanowi jakiegos niebezpieczenstwa ze tak dlugo rui nie ma, jak zaputalam czy moze przechodzic bezobjawowo powiedzieli ze raczej nie... a szczerze, coraz blizej do porodu ona ma rok i 5 miesiecy i zaczelam szukac informacji i natknelam sie ze teraz wiekszosc weterynarzy "nowej szkoly" i tak jak sie sterylizuje podworkowe koty robia to bardzo wczesnie...
A szczerzenie chce zeby ten jej "pierwszy raz" wypadl po moim porodzie, nie dosc ze nie wiem czego sie po kotce spodziewac, to potem sterylizacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe, moj nigdy nie lubil kotow, zawsze pies pies pies, noo ale wiadomo z psem trzeba wychodzic a nikt nie ma na to czasu.
Jak zamieszkalismy razem palnelam po 2 tygodniach ze fajnie by bylo miec kota... za 2 dni mowi ze znalazl dla mnie kotka i czy chce po niego jechacnajpierw podchodzil do niej jak do jeza a teraz? Ukochany zwierzaczek
czasem to sie smieje ze bardziej kocha tego kota niz mnie
-
O kurczak to teraz nie wiadomo ,która szkoła jest tą dobrą
teraz nie wiem co robić ,czy sterylizować ja tak jak wet mówił w marcu czy czekać do tej nieszczesnej rui. Szczerze to nie chce mieć olanego mieszkania i wysłuchać jej śpiewów do księżyca :p ale jak będzie trzeba to trudno jakoś to przeżyje. Moja kotka jest super . Straszny z niej łobuziak ale jest rozumna i szybko się wszystkiego uczy , jest dosłownie wszędzie. Jest super czyściochem (nie to co mój kocur) i nie drapie podczas zabawy, pazury używa tylko jak musi się czegoś chwycić jak spada ale za to dużo gryzie:p
-
Lubię kolejki do lekarza. Trzymajcie kciuki może zrobi mi usg i ktos sie ujawni;).
Gorzej bo mam infekcje. Nie lubię -
Ciociu Laudo, szałowy poród!
Daj ode mnie buziaka Żabie w łepekGrzeczne dziecko, posłuchało dopingu
EDIT: Obsmarkałam wykresy. Kogo pominęłam?
Jutro idę na drugą betę. Trzymajcie kciuki za przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:17
Morwa, ciri22, zwei_kresken, Katarzyna87, myshka84, odrobinacheci, Vesper, aleala, Basik122, Blondik lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Lubię kolejki do lekarza. Trzymajcie kciuki może zrobi mi usg i ktos sie ujawni;).
Gorzej bo mam infekcje. Nie lubięwedług cioci Morwy będzie kobitka i trzymam za to kciuki by nie była wstydliwa i ujawniła się w pełnej klasie
Edit :błędy
Edit 2 : mój mąż stawia na chłopca zobaczymy kto wygraproszę państwa będzie pytongowanie ,czy też nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:20
Asiak lubi tę wiadomość
-
Zu myślę cały czas o Tobie
Beta będzie jutro zarąbista.
Ejjjj no dalej sikać na patole bo moje łożysko wiecznie czekać nie będzie!
I jeszcze z tego co wiem Amelcia swoje może komuś oddać! Dalej laski, dalej. Nie opierniczać się.Vesper lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyMorwa, mysle ze nie rob tego bledu co ja i sterylizuj, dzis napisalam na fb do takiej grupy gdzie daja rady wlasnie odnosnie kotow, opisalam cala sytuacje i wszyscy bez wyjatku mowili ze lepiej bylo ja od razu wysterylizowac, poniewaz mniejsza szansa miesniakow i innych problemow natury rozrodczej.
Ja do tej pory mialam 7 ale kotow wiec ta kotka to zupelnie inny swiat dla mnie, do tego jest tez super tak jak Ty mowisz, byla najmniejsza w miocie i mnie traktowala jako mame a mojego G niestety chciala uzywac jako samca alfa a ona chciala byc samica alfa ale szybko ja do pionu ustawilam i teraz wie ze ja jestem najwazniejsza, ale nie powiem troche sie boje tej rej rui zaraz po porodzie a mowia ze moze tak byc jesli do tej pory nie dostala bo w niej sie hormony obudza, wiec wez tu ogarnij dziecko (szczegolnie jak to twoje pierwsze i masz dwie lewe rece) i sikajacego i placzacego kota ktoremu podobno poziom zazdrosci moze sie mocno podniesc... dlatego kolejne konsultacje i zobaczymy co powiedza.
BARONOWA!!!! KCIUKASY za usg mam nadzieje ze sie pokaze maly lokatorek -
Maczek wrote:EDIT: Obsmarkałam wykresy. Kogo pominęłam?
Jutro idę na drugą betę. Trzymajcie kciuki za przyrost
Baronowa, dawaj znać, co tamMaczek lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa, sterylizuj już teraz. Mówi Ci to stara doświadczona kociara. Nie ma co czekać.
Mmmm, jakie bagienko mam.Tylko pytong się zagubił w drodze do domu...
Maczek, ciri22, Morwa, Vesper, aleala lubią tę wiadomość