Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe ,że wszystkie moje objawy odeszły sobie jak ręką odjął (nie te ciążowe tylko te uczuleniowe). Nie dusi mnie , oczy są normalne ,nie kicham , mam drożny nos i to bez leków ?! Tak z dnia na dzień spokój? Mimo tego ,że leżę dzisiaj przez pół dnia na łóżku z roztoczami z moja kotką, czyli teorytycznie od dwóch dni jestem bardziej narażona na objawy a ich nie mam ? Nie kumam już mojego organizmu. ..
Vesper, aleala lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Morwa a moze cos w powietrzu na zewnatrz jest co Ci szkodzi a w domu to jakos przefiltrowane bardziej czy cos
-
nick nieaktualny
-
Morwa, dziecię Cie leczy
ja obstawiam córę u Baronowej i u Ciebie
na Zuu jeszcze nie mam pomysła. u Zwei, wiadomo, że chłop!
Zuu dzięki za smarkulce! beta będzie piękna, zobaczysz!
Baronowa przykro mi, że ciśnienie za wysokie...
ja dziś mam odwrotnie... wczoraj przed wizytą miałam ciśnienie 105/60...dzisiaj przy deszczowej pogodzie byłam jak zombie. do tego tempka na poziomie 36,3... chyba łykam za mało euthyroxuMaczek lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Morwa nie marudź że jest dobrze ;p jak to ktoś już napisał dziecię Cie leczy:D apropo dziecięcia to obstawiam chłopaka!
Zuu beta napewno będzie pięknie rosnąć
;***
Baronowa, obstawiam córkę! A to ciśnienie to koniecznie obserwuj!;**
Na kotach sie nie znam.
Usunełam wczesniejszy post bo zauważyłam że przed jego wpisaniem nie wyświetliły mi się wszystkie wspisy...
Edit: aktualna liczba moich lajków : 1212 mówi że 12.12.2015 wysikam dwie krechy!! Lub już piękną bete!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 18:57
WiedźmaMaKota, Vesper, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość
-
Baronowa i jakie kroki teraz? dostaniesz jakieś leki czy masz się udać do specjalisty od krążenia? to jakieś nadciśnienie ciążowe? (sorry, jeśli pytania gupie, ale dotychczas słyszałam tylko o cukrzycy ciężarnych
)
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Moja znajoma też miała nadciśnienie w ciąży. Rodziła sn. Ciśnienie wróciło do normy godzinę po porodzie
Ej, Alexis sobie jaja robi. Zaczęło mi się robić bagno ciągliwe w poniedziałek, to sikłam na testa. Prawie akuratny, ale jeszcze nie do końca. Następnego dnia sikłam znowu- bledszy. Dzisiaj - cień cienia. Boję się, że znowu cykl będzie wariował. Nie lubię. Nie spodziewałam się pozytywu tak wcześnie, ale blednąca kreska? Chyba że to przygotowanie do kolejnego wzrostu LH. -
Zwei jak bagno ciągle ciągliwe to może jestes przed tym właściwym pikiem LH, może machnij usg i zobacz czy jajca rosną jak Ci cykl świruje...
-
nick nieaktualny
-
Myślicie, że whisky też pomaga na endo? Małż naprawiał sąsiadowi kompa i ten w akcue wdzięczności prztaszczył litr jacka daniela