X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dzisiaj jest światowy dzień życzliwości. To pewnie temu dzieciaczki grzeczne

Basik122 lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moja ma w dupie dzień życzliwości. Jeszcze się nie ubrałam.
    Dzięki za namiar, nie wiem tylko kiedy uda mi się do GL wybrać, pewnie dopiero w przyszłym roku.

Lauda a Wy już w domu?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze. Jak bedziesz sie wybierac to pisz. Na biezaco sprawdzam promocje we wszystkich polskich sklepach ;)
    Ostatnio udalo mi sie olej kujawski za 1.29 dorwac ;) kupilam kilka na zas bo data na pol roku do przodu.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka jedziemy na samym cycku :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    To chyba dzisiaj był jakiś dzień dobroci dla matek bo Dominik mimo tego że budził się 3 razy na jedzenie to odrazu zasypiał. Normalnie budzi się 2 razy ale zasypia nieraz 2h. W ciągu dnia było podobnie bardzo szybko usypaiał i spal po 3h, normalnie musi sobie jeszcze trochę poczuwać :-)
    A nawiązując do normalności snu noworodka to od mojej sąsiadki pierwszy syn w dzień w ogóle nie spał. Kobieta od 2 tygodnia jego życia miała przerąbane.
    Moj tez spal po pól h, a jak mial rok to przestal spać w dzień. Teraz ma 5 i bez problemu siedzi to 11 jak ma chęć, bo ogląda mecz.

A z czosnkiem to nie jest tak, jak jest rozowy to raczej polski. A chiński jest bialy. Mam teraz taki, nawet w wywarze wykrresa buxie. W zeszłym tygodniu 2 razy mleko dalam młodemu i paskudny kaszel przeszedł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 13:09

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Cytrynka jedziemy na samym cycku :)

No to super ze mala sie tak najada :)

Teraz jak czytam to duzo kobiet nie daje rady. I dokarmia. I chwilami to az przykro sie robi. Ze kobieta chce i robi co moze by polepszyc mleko a ono i tak nie wystarcza.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagierka się chwali przed wszystkimi że mały jej śpi całą noc, ale że na butli to już nie dodaje...

Cytrynka co za gwałt jak się podoba?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Szagierka się chwali przed wszystkimi że mały jej śpi całą noc, ale że na butli to już nie dodaje...

Cytrynka co za gwałt jak się podoba?
    Taka cwana to ja też mogę być.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Moj tez spal po pól h, a jak mial rok to przestal spać w dzień. Teraz ma 5 i bez problemu siedzi to 11 jak ma chęć, bo ogląda mecz.

A z czosnkiem to nie jest tak, jak jest rozowy to raczej polski. A chiński jest bialy. Mam teraz taki, nawet w wywarze wykrresa buxie. W zeszłym tygodniu 2 razy mleko dalam młodemu i paskudny kaszel przeszedł.
    Maks spał w nocy dość spokojnie i szybko zasypiał ake budził się co 2h na cyca z wielkim wrzaskiem. I jęczał w nocy do 4rż bez powodu mimo że na cycu był tylo do 11mż. Taki typ małej cholery ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:34

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzmy kochane, wiem ze tu sa kociary wiec pytam :P

Chce zejsc z whiskasa paskudniaka kupowac jakas karme dla mojej kotki bardziej wartosciowa... ale zasada u mnie jest jedna ze kot jest na suchym i tylko rano dostaje saszetke.
    I teraz jaka polecacie karme zeby byla do 25zl za kilogram? (w opakowaniu ok 5kg)
    Dzis kupilam Brit Care i zasmakowalo jej. Jak czytam to wychodzi ze jest taka srednia. Moze cos doradzicie?

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri,

po pierwsze polecam Ci sklep internetowy www.krakvet.pl (chyba ceny nie do pobicia). Kurier gratis od zamówienia powyżej 99 zł.
    po drugie ja przerzuciłam moje koty tylko na suchy. Doostają rano miskę (odważone wg tabelki z pokarmu) i musi im starczyć na cały dzień (jeden mój kot jest na karmie leczniczej więc nie ma przebacz, nie reaguję na jego "głodne miny", na miny drugiego też nie - musi być sprawiedliwie).
    po trzecie popatrz sobie na royala (royal canin). Przy opakowaniach 4-5 kg karmy dla zdrowych kotów cena za 1 kg waha się już w granicach 20 zł.

Przesyłam baranki (kocie baranki).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:53

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wchodzilam na ich strone ze maja fajne ceny :) Royal to ma mega duzy wybor, ale tez wiem ze jak u mnie to koty jadly i potem musialy ze wzgledow ekonomicznych inna karme zjesc bo akurat nie bylo kasy to juz nic innego nie tknely. Moja kotka ma dostep do suchego caly dzien ale je naprawde malo.... jej porcyjki sa mega malutkie... i pol miski karmy to jej na caly dzien wystarczy nie wiem ile to dokladnie jest ale mam taka miarke i wiem ze jak jej dam tyle to jej starcza choc zwykle daje troszke wwiecej zeby miala zapas, a mokrego dostaje 1/3 opakowania 100g wiec tez malo...

Wlasnie myslalam o czyms innym niz ten royal... hmmm musze chyba poczytac

• lauda. Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HA! MYŚLAŁYŚCIE, ŻE O WAS ZAPOMNIAŁAM?!
    Niee :)
    Jestem, grzecznie nadrobiłam swoją nieobecność i melduję, że posiadam usprawiedliwienie od lekarza - nie można mnie teraz skreślić z listy ;)

Jesteśmy z Żabą w domu. Wczoraj ogarniałyśmy rzeczywistość poza szpitalem.
    Dzisiaj docieramy wspólnie nasze grafiki względem zagospodarowania czasu. I stwierdzam, że trafiło mi się grzeczne i współpracujące dziecię.
    Czas dzielę w 3 lub 3 i pół godzinowe interwały, w których żywię się, gotuję strawę, ogarniam hacjednę, skrobnę coś do Was. A co 3 godzinę spełniam się macierzyńsko ;)

A oto i moja Żaba tuż po narodzinach:
    a tu zdjęcie żabki było, ale z forum wyskoczyło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 13:15

kamika23, ciri22, Basik122, Yousee, Eva82, odrobinacheci, Amelcia, marzusiax, WiedźmaMaKota, Baronowa_83, Emma80, przyszła mama 2, Katarzyna87, zwei_kresken, myshka84, emaj, Morwa, macduska, Maczek, Izoleccc, kattalinna, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zamawiamy z www.zooplus.pl Acane, ale też Royal Canin w zalezności od promocji. A mokre saszetki z Miamor ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda cóż za piękne dziecię !!!! I grzeczniutkie powiadasz? nonono superowo <3

ckaidqk34aroni5a.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jedzą RC wymiennie z Hill`sem (ale mnie trzyma choroba kotki).

Więc może to: http://www.krakvet.pl/hills-feline-adult-chicken-p-273.html

Ale Hill`s coś podniósł niedawno mocno ceny.

Kiedyś polecano mi Orijen, ale kot zdążył się popsuć nim zamówiłam, ale to już droższa karma.

Zobaczymy co polecą inne Wiedźmy.... W końcu kot u Wiedźmy to podstawa ;-).

ciri22 lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda nosek ma piekny :D Jaj cudna :)

Kamika wlasnie taka karme mokra tez wzielam na sprobowanie dla kotki ogolnie 4 saszetki roznych firm i bede sie uczyc skladow :D

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda,
    grzeczne dziecię Ci się trafiło (poród łatwy, dziecko współpracujące, nic tylko gratulować!)

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hill's ma dobre oponie :D

Ogolnie mam w planie sobie zrobic liste kilku firm i wybrac sie do malego sklepu zoologicznego i brac na sprobowanie po pol kilo zeby zobaczyc co mojej kotce posmakuje... wlasnie moze bede jej wymieniac co kilka miesiecy karme zeby sie do jednej nie przyzwyczaila bo wiem po swoich chorych kotach ze wtedy moze byc problem z jedzeniem dodatkowy ;/

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri nasz kocur jadł orien na początku :) też mu smakowała ;)

A co do saszetek to za tymi miamour nasz miałczy w niebogłosy jak już przyjdzie odpowiednia godzina. Uwielbia je. Zawsze zamawiamy tak 3x22 saszetki, kazda inny smak. Tylko ta z tuńczykiem mu nie smakowała. Nie lubi ryb tak jak mój mąż :P

ckaidqk34aroni5a.png
‹‹ 1292 1293 1294 1295 1296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ