Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:To chyba dzisiaj był jakiś dzień dobroci dla matek bo Dominik mimo tego że budził się 3 razy na jedzenie to odrazu zasypiał. Normalnie budzi się 2 razy ale zasypia nieraz 2h. W ciągu dnia było podobnie bardzo szybko usypaiał i spal po 3h, normalnie musi sobie jeszcze trochę poczuwać
A nawiązując do normalności snu noworodka to od mojej sąsiadki pierwszy syn w dzień w ogóle nie spał. Kobieta od 2 tygodnia jego życia miała przerąbane.
A z czosnkiem to nie jest tak, jak jest rozowy to raczej polski. A chiński jest bialy. Mam teraz taki, nawet w wywarze wykrresa buxie. W zeszłym tygodniu 2 razy mleko dalam młodemu i paskudny kaszel przeszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 13:09
-
Katarzyna87 wrote:Cytrynka jedziemy na samym cycku
No to super ze mala sie tak najada
Teraz jak czytam to duzo kobiet nie daje rady. I dokarmia. I chwilami to az przykro sie robi. Ze kobieta chce i robi co moze by polepszyc mleko a ono i tak nie wystarcza. -
Baronowa_83 wrote:Moj tez spal po pól h, a jak mial rok to przestal spać w dzień. Teraz ma 5 i bez problemu siedzi to 11 jak ma chęć, bo ogląda mecz.
A z czosnkiem to nie jest tak, jak jest rozowy to raczej polski. A chiński jest bialy. Mam teraz taki, nawet w wywarze wykrresa buxie. W zeszłym tygodniu 2 razy mleko dalam młodemu i paskudny kaszel przeszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:34
-
nick nieaktualnyWiedzmy kochane, wiem ze tu sa kociary wiec pytam
Chce zejsc z whiskasa paskudniaka kupowac jakas karme dla mojej kotki bardziej wartosciowa... ale zasada u mnie jest jedna ze kot jest na suchym i tylko rano dostaje saszetke.
I teraz jaka polecacie karme zeby byla do 25zl za kilogram? (w opakowaniu ok 5kg)
Dzis kupilam Brit Care i zasmakowalo jej. Jak czytam to wychodzi ze jest taka srednia. Moze cos doradzicie? -
Ciri,
po pierwsze polecam Ci sklep internetowy www.krakvet.pl (chyba ceny nie do pobicia). Kurier gratis od zamówienia powyżej 99 zł.
po drugie ja przerzuciłam moje koty tylko na suchy. Doostają rano miskę (odważone wg tabelki z pokarmu) i musi im starczyć na cały dzień (jeden mój kot jest na karmie leczniczej więc nie ma przebacz, nie reaguję na jego "głodne miny", na miny drugiego też nie - musi być sprawiedliwie).
po trzecie popatrz sobie na royala (royal canin). Przy opakowaniach 4-5 kg karmy dla zdrowych kotów cena za 1 kg waha się już w granicach 20 zł.
Przesyłam baranki (kocie baranki).Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:53
-
nick nieaktualnyWlasnie wchodzilam na ich strone ze maja fajne ceny
Royal to ma mega duzy wybor, ale tez wiem ze jak u mnie to koty jadly i potem musialy ze wzgledow ekonomicznych inna karme zjesc bo akurat nie bylo kasy to juz nic innego nie tknely. Moja kotka ma dostep do suchego caly dzien ale je naprawde malo.... jej porcyjki sa mega malutkie... i pol miski karmy to jej na caly dzien wystarczy nie wiem ile to dokladnie jest ale mam taka miarke i wiem ze jak jej dam tyle to jej starcza choc zwykle daje troszke wwiecej zeby miala zapas, a mokrego dostaje 1/3 opakowania 100g wiec tez malo...
Wlasnie myslalam o czyms innym niz ten royal... hmmm musze chyba poczytac
-
HA! MYŚLAŁYŚCIE, ŻE O WAS ZAPOMNIAŁAM?!
Niee
Jestem, grzecznie nadrobiłam swoją nieobecność i melduję, że posiadam usprawiedliwienie od lekarza - nie można mnie teraz skreślić z listy
Jesteśmy z Żabą w domu. Wczoraj ogarniałyśmy rzeczywistość poza szpitalem.
Dzisiaj docieramy wspólnie nasze grafiki względem zagospodarowania czasu. I stwierdzam, że trafiło mi się grzeczne i współpracujące dziecię.
Czas dzielę w 3 lub 3 i pół godzinowe interwały, w których żywię się, gotuję strawę, ogarniam hacjednę, skrobnę coś do Was. A co 3 godzinę spełniam się macierzyńsko
A oto i moja Żaba tuż po narodzinach:
a tu zdjęcie żabki było, ale z forum wyskoczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 13:15
kamika23, ciri22, Basik122, Yousee, Eva82, odrobinacheci, Amelcia, marzusiax, WiedźmaMaKota, Baronowa_83, Emma80, przyszła mama 2, Katarzyna87, zwei_kresken, myshka84, emaj, Morwa, macduska, Maczek, Izoleccc, kattalinna, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
Moje jedzą RC wymiennie z Hill`sem (ale mnie trzyma choroba kotki).
Więc może to: http://www.krakvet.pl/hills-feline-adult-chicken-p-273.html
Ale Hill`s coś podniósł niedawno mocno ceny.
Kiedyś polecano mi Orijen, ale kot zdążył się popsuć nim zamówiłam, ale to już droższa karma.
Zobaczymy co polecą inne Wiedźmy.... W końcu kot u Wiedźmy to podstawa.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHill's ma dobre oponie
Ogolnie mam w planie sobie zrobic liste kilku firm i wybrac sie do malego sklepu zoologicznego i brac na sprobowanie po pol kilo zeby zobaczyc co mojej kotce posmakuje... wlasnie moze bede jej wymieniac co kilka miesiecy karme zeby sie do jednej nie przyzwyczaila bo wiem po swoich chorych kotach ze wtedy moze byc problem z jedzeniem dodatkowy ;/ -
ciri nasz kocur jadł orien na początku
też mu smakowała
A co do saszetek to za tymi miamour nasz miałczy w niebogłosy jak już przyjdzie odpowiednia godzina. Uwielbia je. Zawsze zamawiamy tak 3x22 saszetki, kazda inny smak. Tylko ta z tuńczykiem mu nie smakowała. Nie lubi ryb tak jak mój mąż