Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, czuję się oszukana!
Od grudnia 2013 w USA lecą odcinki z nowym Ridżem!
Mam nadzieję, że nie były jeszcze w Polsce emitowane- jesteśmy kilka lat do tyłu z emisją, bo nowy Ridż wygląda tak!
Nie wiem czy chcę go u siebie widzieć... -
Łaaa weeee przestań, taki Ridż to nie Ridż! W PL Ridgem jest piękny i zdolny Ronn Moss na wieki, wieków.
P.S. Ronn Moss jest utalentowanym gitarzystą, koncertował razem z Erickiem Claptonem - a dla nas pozostanie zawsze Ridgem. True story...
P.S.2. Witam się z Wami w tych pięknych okolicznościach przyrody.zwei_kresken, Malenq lubią tę wiadomość
-
Zamalowałam pryszcze, uczesałam włosy tracąc przy tym połowę i idę utoczyć krew na tarczycowe hormony.
Jeśli zaraz nie zajdę w ciążę, stanę się łysym, zaropiałym gadem, a wtedy moje szanse na seks mocno zmaleją... Kurde, życie bez antyków jest ciężkie...najra88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc laseczki:) wesołe wy wczoraj a ja szorowałam szkło i witryny i zabraniałam sobie wejścia na ovufrienda bo juz bym tylko wińska nalała i siedziała godzinami:)
dziś w pracy do 17 więc może was jeszze dopadnie głupawaka to z chęcią poczytam:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:ehehehe Anka! Ale od tyłu to nie po bożemu
lauda., Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyApropo "od tyłu"
trzy kobiety w ciąży siedzą w kawiarni i rozmawiają. Pierwsza mówi:
- Urodzę chłopca.
- Skąd wiesz?
- w trakcie poczęcia to ja byłam na górze, więc to na pewno będzie chłopiec.
Po chwili odzywa się druga:
- A ja będę miała dziewczynkę.
- Skąd ta pewność? - pytają dwie pozostałe.
- Kiedy moje dziecko było poczęte, byłam na dole. Na pewno będę miała dziewczynkę.
Siedziały chwilę w milczeniu, gdy trzecia z nich zaczęła szlochać.
- To ja chyba będę miała szczeniaka...lauda., Ania_84, Blondik, tomania2806 lubią tę wiadomość