X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiemy niestety, że idealny wykres to jeszcze nie wszystko. :/ Ja miewałam takie śliczne wykresy kończące się mniej ślicznym Ridżem.

Dlatego dla wszystkich potrzebujących, proszę, wystarczy dla każdego:

dartmoor-nakretki-aluminiowe.jpg

EDIT: Zwei chyba pracuje teraz po kilkanaście godzin dziennie i pewnie dlatego się mało odzywa.

EDIT2: Wiedźma, bo właścicielom pytongów to własnie trzeba tak drukowanymi literami, bo oni mają mocno upośledzoną zdolność domyślania się. Ja wychodzę z założenia, że lepiej się więcej nagadać, ale dawać jasne komunikaty, czego się chce, niż później generować spięcia, bo się nie domyślił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:37

Vesper lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam napisać to samo co Zuu :) Facet to proste (w tym kontekście) stworzenie.
    Lepiej powiedzieć: wytrzyj kurze, odkurz dywan, umyj podłogę, niż posprzataj pokój, bo to pojęcie bardzo względne.

Mnie bawi jak mój małż wolno sprząta. Sypialnie (po za łóżkiem, komodą i dwoma szafeczkami przy łóżku nie ma tam nic). Sprzątał prawie 1,5h (nie liczę mycia podłóg i okien:p Widziałam, że nie leżał w tym czasie.

Nie narzekam, pomaga :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Chciałam napisać to samo co Zuu :) Facet to proste (w tym kontekście) stworzenie.
    Lepiej powiedzieć: wytrzyj kurze, odkurz dywan, umyj podłogę, niż posprzataj pokój, bo to pojęcie bardzo względne.

A jak jeszcze dodasz do tego ładne "proszę, kochanie", a po dobrze wykonanej robocie zarzucisz pochwałą w stylu "Tak dzielnie wywaliłeś te okropne śmieci, mój domowy bohaterze", to chodzi dumny i napuszony jak paw, a śmieci się potem już "same" wyrzucają ;)

Itd. :D Prosty behawioryzm. Brutalne, ale prawdziwe :) A przy okazji wszyscy zadowoleni :D

Edit błędów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 14:07

aleala, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu otóż to :)
    Ja ostatnio tak wychwalałam rosół męża (jak mój, czyli bardzo dobry:p ), że ostatnio sam zaproponował, że zrobi :)

Maczek lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Malibu Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    A jak jeszcze dodasz do tego ładne "proszę, kochanie", a po dobrze wykonanej robocie zarzucisz pochwałą w stylu "Tak dzielnie wywaliłeś te okropne śmieci, mój domowy bohaterze", to chodzi dumny i napuszony jak paw, a śmieci się potem już "same" wyrzucają ;)

Itd. :D Prosty behawioryzm. Brutalne, ale prawdziwe :) A przy okazji wszyscy zadowoleni :D

Edit błędów.

U mnie się to nie sprawdza :( Właściciel pytonga ma więcej kobiecych cech niż ja i nie daje się nabrać na takie sztuczki :( (mam na myśli sferę emocjonalno-duchową).

o.O
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malibu wrote:
    U mnie się to nie sprawdza :( Właściciel pytonga ma więcej kobiecych cech niż ja i nie daje się nabrać na takie sztuczki :( (mam na myśli sferę emocjonalno-duchową).

Masz egzemplarz, który się domyśla? :D Są i takie ewenementy ;) Takiego można ładnie poprosić bez dodatkowych trików :)

Vesper lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie lubi komplementów, a od kilku dni mam wrażenie, że najlepiej by było gdybym mu po prostu dała spokój i się nie odzywała. Dziś zamknę się z dzieckiem w sypialni po jego powrocie.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Mój nie lubi komplementów, a od kilku dni mam wrażenie, że najlepiej by było gdybym mu po prostu dała spokój i się nie odzywała. Dziś zamknę się z dzieckiem w sypialni po jego powrocie.

Może ma jakiś kryzys związany z ogarnięciem zmian życiowych? No wiesz, dziecko, Ty się pewnie inaczej zachowujesz, takie tam... Aż tak źle, że się nie da pogadać?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły gadać, wkurza mnie kiedy biegam między Hanią a pralką/obiadem/naczyniami/odkurzaczem a on pyta jaki film ma ściągnąć... nosz do wuja pana! bo ja mam czas na takie pierdoły... no i jeszcze dobił mnie jak pokazałam mu ulotkę od lekarza o dostępnych środach/sposobach antykoncepcji a on spojżał na to i odłożył!

Ogólnie bardzo mi pomaga ale jak powiem, ze ma coś zrobić. Może ma jakiś kryzys tylko boli mnie to, że ja tego kryzysu nie mogę mieć bo kto to wszystko wtedy ogarnie?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mojego nic nie działa. Pomaga mi nie powiem ale remont sie ciągnie i ciągnie. Kolejne święta w wspólnej kuchni z teściowa i ani prośba ani groźba.

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Malibu Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci są słabsi psychicznie, to wiemy. Kryzys - w związku z nowa sytuacją (Hania), a może coś w pracy nie tak? Może kumple mu nagadali głupot, jak to teraz przesrane będzie miał z małym dzieckiem i jakąś deprechę łapie?
    Wkurzające jest to, że kobieta zawsze ma sobie dać radę, w dodatku ma widzieć, że coś jest nie tak i ratować sytuację, a mężczyzna, notabene głowa rodziny, nie potrafi się ogarnąć, według nich wszystko zawsze jest OK i szukamy dziury w całym.

P.s. A my mamy "okazję" znowu przygarnąć królika. Znajomy dzwonił, że wczoraj sąsiad złapał. Samochód jechał wzdłuż ogródków działkowych, zatrzymał się, drzwi się otworzyły, wyrzucono królika i auto odjechało... Jakby komuś serce nie zmiękło i go nie wziął to by zamarzł albo dzikie koty/psy by go rozszarpały.
    My chyba nie chcemy już króla, za mocno cierpieliśmy po stracie poprzedniego, i ogólnie problem bo w domu kable pogryzione, kanapa itp., a w klatce przecież nie zamkniemy... no i dylemat bo niby nie, a ja cały dzień myślę o nim...
    Ciekawe, czy wyrzucony bo się znudził, czy jest rozrabiaka, może gryzie, sika gdzie popadnie, a może przeszkadzał tylko w świątecznych porządkach.
    Ech. I wszystkie gadżety po poprzednim mam, i jedzenia dużo dobrego jeszcze. Bladź :(

o.O
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na szczęście jest typowym facetem :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malibu Wczesnuej byla mocno ciasteczkowo drozdzowkowa. Chleba jadlam malo. Teraz jem wiecej bezglutenowego niz kiedys zwyklego. Ale jak stanelam na wage to sie ucieszylam.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do ośrodka o moje wyniki z 5dc i FSH- 4,86, LH-4,7. Norm nie mam, bo mi nie podała. Z tego co na szybko mówi dr Google to jest git. Jest jakiś lek na zrytą głowę? Bo wygląda że z moimi jajcorami jest nie najgorzej. Uciekam pomóc stelażowi przy pracach nad naszym M. Może się nie złamię w pół. Wczoraj już było blisko...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, nadrobiłam Was i zgadzam się z Mar, że płodności na wątku nie da się Wam odmówić :D

Wiedźma Hanulka jest taka, że jakbyś potrzebowała rąk do tulania, to się zgłaszam pokornie :P

Morwa, Emma zagapiłam się i nie spisałam sobie Waszych propozycji na książkowe prezenty. machniecie do mnie listę, pliiisss? ;)

Zdobyłam ostatnio order Słoika Roku. Pomyliłam pociągi i wsiadłam w kolejkę podmiejską w stolycy, bo podjechała w czasie, kiedy miał przyjechać mój pociąg :P zgłosiło się na pomoc dwóch mężczyzn. Jeden na polskiego kompozytora mówił Czopin, a drugi pięknie władał łaciną. W ostatnich dniach dostałam od brzydszej płci tyle komplementów, że chyba kupię sobie jeszcze jednego puszapa. Stelaż od pytonga zazdrosny nawet. Ogólnie strasznie dostałam po mordzie duszy przez te dwa dni, więc komplementy trzymają mnie na powierzchni ;)

Dziś testujemy z pytongiem kokosowy poślizg za Waszą radą :P

Dobrego wieczoru!

WiedźmaMaKota, Malibu lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper, link do strony wątku. Moja wiadomość o godz. 00:11 :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wrozenie-z-wykresow-czarownice-w-oparach-absurdu,5321,1378.html

:)

Vesper lubi tę wiadomość

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1400 - raz, dwa trzy: zaklepuję wszystkich! :)

aleala, emaj, odrobinacheci, Vesper, kattalinna, Morwa, Malibu, Blondik lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    przepłakałam pół nocy.
    Chciałam zacytować a jeszcze polubiłam.

Ja po wczorajszym progu też urządziłam scenę pytongowi, jaką to ja jestem beznadziejną kobietą i ryczałam do poduchy. Dziś sobie myślę, że to było głupie i biedny pytong musiał się nasluchać. Ale ja od czasu do czasu chyba potrzebuje takiego oczyszczenia.

Dziś jest już lepiej, a mi zapowiada się pracowite dwa dni i weekend na uczelni więc nie będzie szans na użalanie się nad sobą ;)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1400 strona...Stare wyjadaczki z Nas :)

Idziemy na rekord :p

przyszła mama 2 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na cześć strony 1400 proponuję dodać do słownika nowe słowo:

po*ebana = pojerbana

ja się taka czuję, chociaż yerby nie pijam jeszcze :P

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

‹‹ 1396 1397 1398 1399 1400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ