Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurcze wiedźmy rocznica:)! Rozczuliłam sie patrząc na te obrazki, tyle emocji i wspomnień
W takim towarzystwie, to można sie następny rok starać i nic nie jest straszne:)
Zwei wchodzę w umowę i za rok melduję dziedzica:)...oczywiście w towarzystwie reszty wiedźm!
-
wow! jak fajnie
to tylko rok? ja myślałam, że dużo więcej
niech LwD będzie z namizwei_kresken, lauda., odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyCzaad ja dołączyłam do Wiedźm w styczniu i że słodkiej sraczki staraczki zrobiłam się rozumną wiedźmą.
Życzę tym niezaciążonym rychłego wysikania dwóch kresek, tym z problemami szybkiego ogarnięcia organizmu i jeszcze szybszego zaciążenia, a naszym wątkowym matkom radochy z dziedziców.
NASZE ZDROWIE WIEDŹMY!!!Katarzyna87, zwei_kresken, lauda., emaj, Morwa, Maczek, Vesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
Sorki, że mnie wczoraj nie było, ale muchy w nosie załapałam. Napisałam długi post i mi go wcięło. Wkurzylam się, trzasnelam laptopem i tyle.
Poza tym, zjadłam kawałek mięsa. Drób. Cycek. Zatrulam swoje mleko i przy okazji dziecko. Pierwsza kolka za nami. Trzy godziny wycia i spazmow. Jak już uspokoilam Żabę i zasnela, to łzy same mi leciały.
Tak czy inaczej muszę do Was pochwalić Malgosie, bo odnioslysmy mały WIELKI sukces: przesypia noc tylko z jedną pauzą na karmienie ok. 2.
LASKI! Jaram się!
Jutro Evka sika. A Odrobina będzie o rok starszą dupką
Rok z Wami poleciał szybko. Życzę sobie i Wam, by w następnym wiele łożysk zostało przejętych, a Dziedzicow/Dziedziczek poczętych. ❤zwei_kresken, aleala, emaj, Katarzyna87, odrobinacheci, Vesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
Jeeeej, roczek!
Najlepszego wszystkim Wiedźmom! Stawiam kakao
Emma, dzięki za propozycje! Poradniki modowe raczej odpadają, chyba że będą na temat tego, jak dobrze kompletować długie spódnice z wiśniowymi glanami albo "najwygodniejszy strój do wspinania się na drzewo"Ewentualnie poradnik "jak dobrze odpysknąć chłopakom, którzy się śmieją, że jeździsz na deskorolce"
Ale ten Błękitny zamek obadam, to może być strzał w dziesiątkę
Lauda, czyli Twoja Żaba pozostaje wegetarianką również po tej stronie brzucha? Przekichane. Może jej to kiedyś przejdzie. Z tego, co mi opowiadała rodzicielka, mój brzuch również nie tolerował mięsa do któregoś roku życia (ku totalnej zgrozie mojej babci), więc karmiła mnie twarożkami, itp. A potem zaskoczyło, było już ok i od tej pory jestem mięsożerna. Życzę, żeby u Małgosi poszło szybciej, niż kilka lat
A tak w ogóle to celibat jest zły. Chce mi się pytongaKatarzyna87, zwei_kresken, Vesper, lauda. lubią tę wiadomość
-
Maczku bo zawsze jak czegos nie mozesz to sie najbardziej chce...
Mam kolejne pytanie do Redakcji.
Czy jak od tygodnia mam wzmozony apety na ser zolty ktorego na co dzien nie cierpie to cionsza? Czy ogolny brak wapnia (czy czegos innego co ser zawiera)? -
Zuu tak to jest, że pytongujesz na potęgę, żeby dziedzic się pojawił, a jak już jest to pytonga można schować do szafy <smutne>
Cytrynka dobre pytanie. Jak wysikasz dwie kreski to dopiszemy to do objawów! Moja fasolka po bretońsku jest na liście cały czas -
Mnie boli nadpipie i sutki, dzwonie do ciotek z dobrom nowiom :p
lauda. lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Wiedźmy, ja dołączyłam w styczniu i czuję się tutaj jak w domu. Podpisuję się pod wszystkimi życzeniami oraz dodatkowo życzę każdej pięknego bagna, punktualnej Lady, nie wczesnej wizyty Ridża, pytonga zawsze gotowego - nawet gdy się nie opłaca. No i pięknego Dziedzica/Dziedziczki
Niech LwD będzie z nami
Dla mnie dzisiejsza data niestety smutna bo rok temu zmarła moja babcia ;/lauda., odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:
Dla mnie dzisiejsza data niestety smutna bo rok temu zmarła moja babcia ;/
Dokładnie 12.12.2012 zmarł mój dziadek. Razem z Twoją babcią patrzą z góry i dbają o nasz LWD -
Cytrynka_ wrote:Koleżanka w ciazy tylko ser jadla. Potrafila pol kilo dziennie... Wiec chyba juz moge po rodzinie dzwonic
Edit jest jakas lista objawow?
Wątunio Stary ale cały czas aktualny
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/makrel-gieldowy-i-inne-teorie-ciazowe,6394.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 15:16