Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźmy,
Czy któraś ma pomysł, co można wyczytać z mojego wykresu? Jakiś taki... popieprzony jest.
W 13 dc był pęcherzyk na lewym jajniku - 13 mm.
A dziś miałam silny kłujący ból z lewej strony.
Czy to mogła być torbiel?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Skurcze srednie jak na miesiaczke co ok10min i wodnista,podbarwiona wydzielina. Wstalam pod pretekstem,ze spac nie moge (oczywiscie Niemalz sie obudzil gdzie ja ide hehehe) zrobilam sobie kanapki do szpitala i zaladowalam worek ciastek maslanych. Czekam teraz czy sie cos rozkreci,bo nie wiem czy budzic mego lubego
chyba se zrobie herbate z cytryna. Na zywo z kuchni, Vuko
Blondik, Marta.83, aleala, kattalinna, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle do rana to to sie moze szybko rozwinac choc ostatnio wlasnie dostalam info ze jesli Mr. Czopek jest podbarwiony krwia to juz juz nie nalezy zwlekac bo sznasa na szybki porod jest duuuza. Jesli bez krwi to moze to jeszcze potrwac powyzej 24 godzin ;p
Ja to sie zastanawiam jak to z tymi skurczami jest bo na marcowkach dziewczyny sie na skurcze brzucha skarza a ja ani jednego nie mialam do tej pory. Jedyne co to twardnieje jak wysiadam z samochodu i czuje taki kamien w dole brzucha poki tego nie rozchodze jest ciezko a tak zero skurczy. Znaczy w sumie dobrze ale szczerze nie bede wiedziec czego wypatrywac ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 04:18
-
ciri, to twardnienie, to wlasnie skurcz Ja do dzis tez mialam te skurcze bez zadnego bolu,a teraz w trakcie twardnienia wlasnie doszedl bol miesiaczkowy. Za pol h budze Niemałż i zwozimy psa do rodzicow, jeśli nic się nie zmieni. No chyba, że skurcze mi przejdą
EDIT: A w ogole, to dlaczego Wy nie spicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 04:07
-
nick nieaktualnyTen kamien w brzuchi to skurcz?
ja to sobie wyobrazalam jak skurcz skurcz jak w lydce a nie cos takiego. Dobra abstrakcja ;p
Spokojna glowa zdarzywz na pewnoale bylo by fajnie jakbys urodzila niebawem ;p
Noo jak to czemu nie spimy? Ja to mam proste wytlumaczenie: ciaza. Juz od 3 tygodni po nocach nie spie. Standardowy wytual. 22-23 spanko. Potem 1-2 pobudka na siku i gapienie sie w przestrzen minimum 30 minut potem sen i znow pobudka kolo 4-5 i juz gapienie sie do rana. Dzis zmiana rytualu pobudka po 3 wiec sadze ze do 6-7 nie usne ;p zaraz ksiazke otworze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bosz, Vuko, jakie dłużyzny... Weź popracuj nad dialogami i nad rozwojem akcji. Wiesz, teraz w trendzie jest pół godziny reklam, a potem ostro i z przytupem i z dużą ilością efektów specjalnych, typu przeciskanie arbuza przez węża ogrodowego
Liczę na to, że dziś coś tu przeczytam w tym temacie -
Zapowiada sie na niezlego tasiemca. 25min spokoju po dlugiej kapieli i znowu co 8min skurcz+bol na miesiaczke. Lepiej zeby Oliwka poczekala jeszcze kilka godz,bo Tatus wlasnie wychodzi do pracy
Zwei, ale to ma swoje dobre strony! Nawet jesli ktos przegapi kilka odcinkow, to i tak sie zorientuje w akcji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja wedlug przewidywan kolo 6 usnelam ;p
Vuko dalej licze ze przed 12 urodzisz
Kolo 7 wzielam pol nospy forte,ale jakos bez wiekszych zmian sytuacja
EDIT: Ala, o 9 zadzwonie do poloznej i sie umowie na godzine konkretna ;]
EDIT2: Wcale mnie nie zdziwi jak Bejbina sie urodzi jutro, 5 dni po terminie... jak MamusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 08:12