Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:od 10:00 w pracy, ale mi się nie chce!
Mój wniosek sprzed chwili: cieszy jak np. na styczniówkach czy innych miesiącach pojawiają się bobaski, ale to jest takie "no fajnie", a jak tutaj w naszym wątku coś się dzieję, to szczerze się cieszę z każdą z Was -
Katarzyna87 wrote:Dziewczyneczki moje Wy, podzielę się swą radością, raptem 12dc a u mnie chyba Aleksis już jest za drzwiami!
Teścik pozytywny - tak u mnie wygląda pozytyw, nigdy nie miałam mocniejszej testowej
Bagno białkowe - idealne
Nawet zauważyłam czerwoną niteczkę w bagnie - sławetne plamienie okołoowulacyjne
Och Ach Ich Echhh
EDIT: jakiś krzywy ten patyk na zdjęciu ;p -
Basik122 wrote:Pozytyw!! Wyciśnij małża do ostatniego żołnierzyka i życzę przy tym duuuużo przyjemności
Pierwej przyjemności, potem obowiązki Dzisiaj idziemy na Stand Up, więc trochę się pochichotamy a potem pobzykamyBasik122 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Pierwej przyjemności, potem obowiązki Dzisiaj idziemy na Stand Up, więc trochę się pochichotamy a potem pobzykamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:13
-
nick nieaktualnycześć wiedźmy...obudziłam sie z rana z dołem emocjonalno-umysłowym , poczytałam was właśnie i od razu mi lepiej:) od dziś obiecuję, ze zanim jeszcze wstanę z lóżka , zawsze rzucę okiem co wiedźmy naskrobały w naszej oazie i pozegnam doły:)
Basik, wiedźmo Ty jedna zaciążyłaś jak nic!! super!!
Kaśka , korzystaj póki są 2 kreski, pojutrze już nie pobzykasz:)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:My poszliśmy wczoraj do kina pierwszy raz z Maksiem na Pingwiny z Madagaskaru, brzuch mnie potem ze śmiechu bolał a mały był tak szczęśliwy i zadowolony że mu się buzia z przejęcia nie zamykała a po filmie były kolejne przyjemności ale już bez małego
Ooo własnie chcieliśmy iść na pingwiny - uwielbiam bajki
Ostatnio w TV widziałam UP (Odlot), dawno żadna bajka tak mi się nie podobała.
A z innych motywów filmowych polecam Gone Girl - koniecznie do zobaczenia z mężem http://www.filmweb.pl/film/Zaginiona+dziewczyna-2014-695409#
Coś innego niż typowy thiller z mordobiciem, coś innego niż poszukiwania zaginionej żony - dla mnie bomba!
przyszła mama:) wrote:Kaśka , korzystaj póki są 2 kreski, pojutrze już nie pobzykasz:)przyszła mama:), Basik122 lubią tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:cześć wiedźmy...obudziłam sie z rana z dołem emocjonalno-umysłowym , poczytałam was właśnie i od razu mi lepiej:) od dziś obiecuję, ze zanim jeszcze wstanę z lóżka , zawsze rzucę okiem co wiedźmy naskrobały w naszej oazie i pozegnam doły:)
Basik, wiedźmo Ty jedna zaciążyłaś jak nic!! super!!
Kaśka , korzystaj póki są 2 kreski, pojutrze już nie pobzykasz:) -
Katarzyna87 wrote:Basiulka szukałam szukałam i znalazłam, zobacz jaki ja miałam cień, też allegrowy test i do tego u mnie był 1 sik
http://zapodaj.net/8ad8c6516dde9.jpg.html -
Tak w ogóle to ja już nie używam sikańców z Allegro. Nie żeby pokazywały coś czego nie ma, bo nie zdarzyło mi się, ale robiłam je w ilościach hurtowych, a tak mając dwa apteczne, żal mi je wysikać wcześniej, a co za tym idzie łatwiej utrzymać luz w dupie
-
Katarzyna87 wrote:Tak w ogóle to ja już nie używam sikańców z Allegro. Nie żeby pokazywały coś czego nie ma, bo nie zdarzyło mi się, ale robiłam je w ilościach hurtowych, a tak mając dwa apteczne, żal mi je wysikać wcześniej, a co za tym idzie łatwiej utrzymać luz w dupie
-
zwei_kresken wrote:Okazalo sie, ze nie imprezowalam z Alexis tylko z jakas jej podrobka!!!
Progesteron 0,63
Nadal mam szanse na Mode Na Okres, o nieeeeeee...
Jaje sobie chyba ta Alexis z ciebie robi Przecież tempka ładnie poszła w górę. Ja to się ogólnie nie znam tak dokładnie na tym wszystkim ale wydawało mi się że jak są te wyższe temperatury to jednak Alexis była -
Matleena wrote:Basik no żesz w łeb Cię chyba strzelę. Mi się nigdy żaden cień nie pojawił. A Ty jeszcze nie z porannego moczu to masz. Luz luzem, ale w takiej sytuacji to nawet przyszła mama co Alexis oddała by oszalała. Weź tu głupot nie opowiadaj, bo Twoje dziecię już jedynakiem długo nie będzie.
EDIT:
Palec w pupę to ja sobie muszę wsadzić, bo normalnie nie wytrzymam z tym czekaniem na test poranny Baśki. -
zwei_kresken wrote:Okazalo sie, ze nie imprezowalam z Alexis tylko z jakas jej podrobka!!!
Progesteron 0,63
Nadal mam szanse na Mode Na Okres, o nieeeeeee...
Dlatego się cieszę, że tą moją tempkę mierzę tak sporadycznie, stres odszedł.
Kurde Zwei a może warto by się do gina na monitoring wybrać? Niech zerknie czy coś Ci tam teraz rośnie?Basik122 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Dlatego się cieszę, że tą moją tempkę mierzę tak sporadycznie, stres odszedł.
Kurde Zwei a może warto by się do gina na monitoring wybrać? Niech zerknie czy coś Ci tam teraz rośnie?
No ja nie planuje przestac mierzyc, nie mam nawet regularnych cykli i mam nakaz od gina obserwacji. Ide do niego na usg w piatek wieczorem... Chyba zaczne sie kiziac progesteronem w kremie...
Oj zakupie dzis dwa wina