Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Kurwości jakie nic z tego?!
Lałaś na pasek nie z porannego moczu i pojawił się cień, który JA WIDZĘ! A czasami laski wrzucają coś, gdzie nic nie widać!
Ja bym już na betę leciała przy czymś takim
Tak Lauda to chyba był Imiglikos ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:07
-
Oj, no bo obgadujemy trochę, choć jednak podciągnęłabym to pod potrzebę ekspresji przerażenia i frustradcji tym, w jakim świecie się żyje i kto równolegle z nami będzie dzieci wychowywał. I tak więcej jest prześmiewek z pytongów, Ridżów i rekomendacji drinków
Jeeeej.... jadę dzisiaj oglądać JAJCO!
Tylko kurczę... miał mi pobrać próbkę na cytologię. Ostatnio zapomnieliśmy. No to miał ją pobrać dzisiaj. A pytongowaliśmy wczoraj, to chyba znowu lipa, nie? Muszę mu powiedzieć, że sorry doktorku, pytongowanie zaburzy dziś wyniki cyto...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:25
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Napiszę tak szybko jak to będzie możliwe czyli gdzieś po 8, bo jutro mam rodziców od rana na głowie i jeszcze muszę Maksa do przedszkola zaprowadzić
Olej rodziców i Maksa! Wiedźmy ważniejsze!
Najlepiej wypraw ich we trójkę do tego przedszkola a nam wal dobrymi nowinami. Przynajmniej nie będą słyszeli jak się cieszysz z dwóch krechów
Katarzyna87, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Jesu Jesu Basik ale byłoby super jakbyśmy mieli kolejną ciężarną czarownicę
Musiałabyś mieć wtedy dwie miotły by Was unieść
Dobra masz mieć, w prezencie od cioci Kasi ;p
-
Amelcia wrote:Olej rodziców i Maksa! Wiedźmy ważniejsze!
Najlepiej wypraw ich we trójkę do tego przedszkola a nam wal dobrymi nowinami. Przynajmniej nie będą słyszeli jak się cieszysz z dwóch krechów -
nick nieaktualny
-
Dziewczyneczki moje Wy, podzielę się swą radością, raptem 12dc a u mnie chyba Aleksis już jest za drzwiami!
Teścik pozytywny - tak u mnie wygląda pozytyw, nigdy nie miałam mocniejszej testowej
Bagno białkowe - idealne
Nawet zauważyłam czerwoną niteczkę w bagnie - sławetne plamienie okołoowulacyjne
Och Ach Ich Echhh
EDIT: jakiś krzywy ten patyk na zdjęciu ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:54
Maczek, Basik122, Blondik, Emma80, mar lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Zuzzi zaburzasz sobie statystyki wklejając po dwa takie same posty! Upominam Cię!
Kurdeeee.... bo mi laptop coś świruje i się wiesza. Klikam raz "wyślij", zawiesza się na 3 minuty, a potem czasem wrzuca dwa posty Już wywaliłam.
Proszę mnie tu nie posądzać o nabijanie sobie postów w statystykach
Już i tak styczniowe groszki mi nabijają aż za dużo
-
od 10:00 w pracy, ale mi się nie chce!
Mój wniosek sprzed chwili: cieszy jak np. na styczniówkach czy innych miesiącach pojawiają się bobaski, ale to jest takie "no fajnie", a jak tutaj w naszym wątku coś się dzieję, to szczerze się cieszę z każdą z Was