Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Szary. Bury. I ponury. Ale mam nadzieję, że będzie dla nas dobry
Kasia - ja swojemu pakuję sałatki z kurakiem/ryżem/jaglanką. Osobno w małe pudełeczko sos. I trochę malutkich grzaneczek do torebki.
Ale gdyby któraś z Was miała jakieś inne patenty, to chętnie się zainspiruję.
Cytryna... grillowany bakłażan... <ślini się>
I w tym miejscu chciałam się z Wami podzielić moim odkryciem drogeryjnym. Na moją umęczoną, suchą i swędzącą skórę zbawieniem jest balsam z 10% zawartością mocznika. A do tego tanizna!!!Polecam serię Isana Urea Med z rosomaka. Jeszcze nie przetestowałam całej linii, ale balsam i krem do rąk wymiatają.
Jedyny minus, balsam nie pachnie - ale dla kogoś innego to może być plus.
https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1600&bih=775&q=isana+urea&oq=isana+ure&gs_l=img.3.0.0l2j0i5i30j0i8i30l2j0i24l5.1493.5127.0.8414.9.8.0.1.1.0.102.699.7j1.8.0....0...1ac.1.64.img..0.9.699.Mgh0br20FSU#imgrc=_
Edit: Zjadłam dla zdrowia jabłko. A nawet dwa. Mam sraczkę. Dobrze, że Żaba śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:09
-
Ciri a ilość wód masz w normie? Szwagierka takie objawy jak ty miała przy wielowodziu. Dwa tyg przed porodem przestała tyć i ilość wód była w normie.
Zamówiliśmy małej okularki różowe, jutro się zaprezentujemy jak je odbierzemy. Wagę popożyczyłam z ośrodka gdzie chodzi na ćwiczenia.
Rodzinka dala popis, wczoraj wszyscy wydzwanisli i komentowali ze wadę wzroku niestety ma po mnie. No zesz ku****
-
Ciri a ilość wód masz w normie? Szwagierka takie objawy jak ty miała przy wielowodziu. Dwa tyg przed porodem przestała tyć i ilość wód była w normie.
Zamówiliśmy małej okularki różowe, jutro się zaprezentujemy jak je odbierzemy. Wagę popożyczyłam z ośrodka gdzie chodzi na ćwiczenia.
Rodzinka dala popis, wczoraj wszyscy wydzwanisli i komentowali ze wadę wzroku niestety ma po mnie. No zesz ku****
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Ciri a ilość wód masz w normie? Szwagierka takie objawy jak ty miała przy wielowodziu. Dwa tyg przed porodem przestała tyć i ilość wód była w normie.
Współczuję rodziny.
Niech się Madzi dobrze widzi w nowym gadżecie. I niech ładnie przybiera na wadze.
-
Blondzik trzeba było im odpowiedzieć, że dobrze, że nie odziedziczyła po nich głupoty!
Potrzebuje kopa w tyłek. Mam iść na monitoring dziś i się boję - kurde ale czego to nie wiem?Blondik, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Zuu ty masz trochę lepsze perspektywy niż ja
edit. Marta skoro nie tak dawno zaszłaś w ciąże tzn. że owulacje masz, więc ci w sumie monitoring nie potrzebny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:56
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marta ja w tym cyklu tez "na ciemno" idę ,czyli bez monitoringu. Co ma być to będzie. W poprzednich dwóch ciążach byłam i Jakupa mi to dało
teraz chcę mieć niespodziankę, stawiam na suple i działam bez jakiejkolwiek presji
Lady już blisko ,czyje ja w powietrzu, teraz tylko żeby jej nie spłoszyć to będzie wszystko dobrze
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zuuu idzie na trochę inny monitoring
Do nowego ginekologa idziesz? Bierzesz ze sobą stelaż?
Niee... Tzn. chyba nadal można go nazywać nowym, ale raz już u niego byłam. A pewnie, że małż idzie na podgladanie dziedzicaMarta.83, Katarzyna87 lubią tę wiadomość