Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do pudełkowych wiedźm

Jakie dania robicie do pracy? Mąż w pracy nie ma możliwości podgrzania posiłku, a chciałby zjeść coś innego niż kanapka.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna sałatki wszelakie.
    Ostatnio widzialam fajna z grillowanym baklazanem i szpinakiem. I myślę o niej teraz namiętnie. I chyba zrobie...

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna, dokładnie tak jak pisze Cytrynka :) sałatki wszelakie skoro nie ma możliwości podgrzania. żeby były bardziej "treściwe" to polecam makaronowe, ryżowe, fasolowe itp.

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie pijac kawe ogladalam tvp2. A tam zapowiedz reportazu (dzis o 21.50) o sprzedazy dzieci. Chyba budzik sobie nastawie zeby obejrzeć.

• lauda. Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Szary. Bury. I ponury. Ale mam nadzieję, że będzie dla nas dobry ;)

Kasia - ja swojemu pakuję sałatki z kurakiem/ryżem/jaglanką. Osobno w małe pudełeczko sos. I trochę malutkich grzaneczek do torebki.
    Ale gdyby któraś z Was miała jakieś inne patenty, to chętnie się zainspiruję.

Cytryna... grillowany bakłażan... <ślini się>

I w tym miejscu chciałam się z Wami podzielić moim odkryciem drogeryjnym. Na moją umęczoną, suchą i swędzącą skórę zbawieniem jest balsam z 10% zawartością mocznika. A do tego tanizna!!! :D Polecam serię Isana Urea Med z rosomaka. Jeszcze nie przetestowałam całej linii, ale balsam i krem do rąk wymiatają.
    Jedyny minus, balsam nie pachnie - ale dla kogoś innego to może być plus.
    https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1600&bih=775&q=isana+urea&oq=isana+ure&gs_l=img.3.0.0l2j0i5i30j0i8i30l2j0i24l5.1493.5127.0.8414.9.8.0.1.1.0.102.699.7j1.8.0....0...1ac.1.64.img..0.9.699.Mgh0br20FSU#imgrc=_

Edit: Zjadłam dla zdrowia jabłko. A nawet dwa. Mam sraczkę. Dobrze, że Żaba śpi. :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:09

atdc20mmxp7m5026.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda oby jablko nie przeszlo na Zabe.
    Surowe moze byc wzdymajace i mocno oczyszczajace. Nastepnym razem podpiecz je. Bezpiecznej dla obojga.

I mi ten baklazan sie spodobal. I powoduje slinotok. Dlatego chyba bede zbierac skladniki i zrobie.

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a ilość wód masz w normie? Szwagierka takie objawy jak ty miała przy wielowodziu. Dwa tyg przed porodem przestała tyć i ilość wód była w normie.
    Zamówiliśmy małej okularki różowe, jutro się zaprezentujemy jak je odbierzemy. Wagę popożyczyłam z ośrodka gdzie chodzi na ćwiczenia.
    Rodzinka dala popis, wczoraj wszyscy wydzwanisli i komentowali ze wadę wzroku niestety ma po mnie. No zesz ku****

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a ilość wód masz w normie? Szwagierka takie objawy jak ty miała przy wielowodziu. Dwa tyg przed porodem przestała tyć i ilość wód była w normie.
    Zamówiliśmy małej okularki różowe, jutro się zaprezentujemy jak je odbierzemy. Wagę popożyczyłam z ośrodka gdzie chodzi na ćwiczenia.
    Rodzinka dala popis, wczoraj wszyscy wydzwanisli i komentowali ze wadę wzroku niestety ma po mnie. No zesz ku****

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nie sluchaj rodzinki. Ty nie mialas wplywy na wade u dziecka. Przeciez nie masz komputerka w ktorym mogłaś zaprogramowac jak dziecko ma wygladac i co dziedziczy po Tobie a co po ojcu. Ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wladnie tez w normie mam ilosc wod. Co prawda na badaniu nie mam napisane jakie AFI czy jak to sie nazywa ale napisal w opisie ze w normie.

Blondik ale bedziesz miala urocze dziecko w okularkach ;D koniecznie pokaz Mloda ;)

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Współczuję rodziny :(.

Niech się Madzi dobrze widzi w nowym gadżecie. I niech ładnie przybiera na wadze :).

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondzik trzeba było im odpowiedzieć, że dobrze, że nie odziedziczyła po nich głupoty!

Potrzebuje kopa w tyłek. Mam iść na monitoring dziś i się boję - kurde ale czego to nie wiem?

Blondik, ktosiowa lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No weeeez, molestowanie głowica na pewno nie będzie aż tak nieprzyjemne ;)
    Też się dziś wybieram.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja na monitoring nie chodzę ? :(

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu ty masz trochę lepsze perspektywy niż ja :P

edit. Marta skoro nie tak dawno zaszłaś w ciąże tzn. że owulacje masz, więc ci w sumie monitoring nie potrzebny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:56

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuuu idzie na trochę inny monitoring :)
    Do nowego ginekologa idziesz? Bierzesz ze sobą stelaż? :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja w tym cyklu tez "na ciemno" idę ,czyli bez monitoringu. Co ma być to będzie. W poprzednich dwóch ciążach byłam i Jakupa mi to dało ;) teraz chcę mieć niespodziankę, stawiam na suple i działam bez jakiejkolwiek presji ;) Lady już blisko ,czyje ja w powietrzu, teraz tylko żeby jej nie spłoszyć to będzie wszystko dobrze :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    Tylko ja na monitoring nie chodzę ? :(
    Ja tez nie. Nie jestes sama.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w życiu nie byłam na monitoringu i nawet nie rozpaczam z tego powodu ;)

Cytrynka_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Zuuu idzie na trochę inny monitoring :)
    Do nowego ginekologa idziesz? Bierzesz ze sobą stelaż? :)

Niee... Tzn. chyba nadal można go nazywać nowym, ale raz już u niego byłam. A pewnie, że małż idzie na podgladanie dziedzica ;)

nick nieaktualny, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 1478 1479 1480 1481 1482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ