Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej, wpadłam powiedzieć Wam, że żyję
mam taki zapier.dol w pracy, że nie mam kiedy się wysikać, pracuje po 16 godzin, nie wiem co to obiad czy sniadanie... do końca tygodnia tak chyba będzie wiec, nadrobie Was za tydzień!!!
Jakby kto urodził, czy zacionrzył to ofkors graty z calego serducha!!:*:*
POZDRAWIAM!!!! -
Morwa wrote:Hahahahaha
http://iv.pl/images/52743066403494342361.gif
Strasznie krótkie mają to łóżko...
Morwa, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Katarzyna87 wrote:Wy tu na dietach przeróżnych, a ja zjadam właśnie kolejną domową babeczek z cukru, mąki pszennej masła czyli zło, zło i zło. Dobre w nich jest tylko kakao. Jednak trzymam się tego, że przynajmniej wiem co jem.
Przyznaję się.
Zgrzeszyłam.
Zjadłam jedną kostkę czekolady nadziewanej słonym toffie. Jest to połączenie bajkowe. Cudnie oblepiające język i rozlewające się po podniebieniu. Szybko schowałam resztę.
Od urodzenia Żaby nie zjadłam nawet grama czekolady czy kakao i generalnie unikam słodyczy.
A tutaj masz! Zakupy w biedrze, promocyjne opakowanie zawierające trzy batony nadziewane. Rozkosz za 2 zł.
Sprawdzę czy jej nie uczuli ten mój grzeszek. Jak nie... to pożrę resztę, bo karnawał krótki, a ja w poście poszczę względem słodkości i rozpusty gastrycznej
Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
To lubie w szkocji. Zaliczylam piekna glebe na sliskiej trawie lekko z gorki idac na przystanek. I jak na przystanku stal szkot, osobno szkotka i polak (powiedzial o kurwa ale gleba) to dwoje pierwszych od razu podbieglo a 3 stal i sie gapil. Pomogli mi wstac i zbierac zakupy. Zapytali czy wszystko ok i czy dam rade dotrzec do domu sama bo oni moga pogotowie wezwac.
-
Kat jak tam patrze to normalny Polak sie nawet nie ujawni. Bo mu zwyczajnie wstyd.
Edit. Pisalam dzis o salatce? Z grilowanym (prawie przypalonym) baklazanem? To teraz macie. Slincie monitory. Bo wyszla pyszna. A jednoczesnie jest mega prosta. Szpinak, pomidorki, baklazan i gotowany kurczak. Sos zrobiony z soku z 3/4 cytryny, oliwy z oliwek, odrobiny soli i oregano. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dad35a705781.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:51
kattalinna, Maczek, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wiedziałam ,że o czymś w tym cyklu zapomniałam , o makreli.. jadłam tylko szprotki, przekichane na maksa :p
Kattalinna 1 - 0 Dla Ciebiejesteś bardziej w ciąży niż ja
oby ta się okazała bardziej skuteczna niż jej siostry
Morwa lubi tę wiadomość