Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tam zabrałam odrazu całe bagno, wcale tego nie miałam tego w planach ,więc to nie moja wina
Yousee może też u Ciebie późna Alexis będzie ?
Ala Twoja dzisiejsza temperatura rządzi
Marzusiax może ten pęcherzyk to z poprzedniego cyklu i jeszcze coś tam nowego urośnie ? A jak potwierdzi się w razie wu ten LUF to pamiętaj ,że to nie wyrok i zawsze będziesz mogła poratować się pregnylem
U mnie jakiś tam minimalny skok ,więc może już ta temperatura nie będzie lecieć w kulki i zacznie rosnąć -
kattalinna wrote:ja Wam mówię, coś dziwnego w tym roku porobiło się z cyklami...
-
Morwaa piersi nie bola przez prolaktyne? A niepokalanek powinien ja zbijac? Czy juz pokrecilam?
Ja nie zaobserwowalam bolu cyckow przy nim. Bola przy dupku.
Marz jak mówi Morwa LUF to nie wyrok. Wiadomo jak z tym walczyć. Odpowiedni monitoring dawka pregnylu czy czegos mu podobnego i pecherzyk pieknie peknie. Ewentualnie pieknie zaskoczysz z zaskoczenia bo pod tym wielkoludem kruje sie zwykly pecherzyk idealnych wymiarow ktory wlasnie peka.
Zalecam seks 3 razy dziennie. Pominieta dawke przyjac niezwlocznie. -
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:mnie bolały właśnie mniej, minęły mi zakłócenia Jakupa, ale wiem, ze są takie przypadki, ze piersi aż pieką.
Ciebie bolą, bo jesteś w ciąży to jest inna sytuacja akurat.
Yousee wysłałam Ci na priva moje własne odkrycie naukowe dotyczące śluzu
Edit : Cytrynka ja dupka nie biorę właśnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:44
-
Ala właśnie nie brałam nic na pęknięcie. W poprzednią ciąże zaszłam jedząc tylko witaminki, w 1 cyklu z termometrem w jamie. No to teraz nadrabiam za tamte starania.
Morwa nie jest to pęcherzyk z tamtego cyklu bo rósł w tym cyklu. Był jeszcze jeden, ale chyba sobie odpuścił widząc większego kolegę.
Nie wiem czy to LUF. Ja po prostu lubię sobie wmawiać różne rzeczy. Tsh mam 2,3 a prolaktynę 22 (przy normie 25) i zastanawiam się czy nie walczyć o receptę na Euthyrox i bromergon? Mam dziś wizytę i ma mi dać skierowanie na proga. Będę chciała skierowanie na histeroskopię (żeby zarezerwować sobie miejsce, bo pewnie u mnie kolejka na pół roku) i zastanawiam się nad tymi lekami. Jak myślicie? Upierać się?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cytrynka_ wrote:Morwa dziel się odkryciami tu. Prosze. Każdej z nas sie bagno przyda.
I pamiętaj ze każda cionsza jest inna.
A co do bagna to nie pisałam jak je mieć , bo ja jadłam tylko witaminy i suple ,które mam w opisie pod wykresem ,oraz piłam wodę. Napisałam Yousee, że nauczyłam się go lepiej sprawdzać. Wcześniej sprawdzałam bagno u szczytu szyjki ,czyli tam gdzie wyczuwalne jest ,czy szyjka jest zamknięta, czy otwarta. No a tam z moich obserwacji ze śluzem nie zawsze jest super, tym bardziej ,że często jest on wyrzucany co jakiś czas. Także tam albo jest gorszej jakości albo nie ma go wcale. Przeważnie wtedy jedyne co mogłam stwierdzić ,że najprawdopodobniej jest to śluz wodnisty. A jak się poszuka śluzu wokół szyjki to można sporo go tam znaleźćdlatego chciałam się dowiedzieć jak Yousee sprawdza bagno bo jak tak jak ja wcześniej to gówno może znaleźć
-
Marzu a jakiej wielkości był owy pęcherzyk? Bo wiesz mi przy pierwszej ciąży pęcherzyk pękł mając około 2,5 cm ,może nawet niewiele więcej ,a przy drugiej nie jestem tego taka pewna , ale na badaniu byłam kilka dni przed owulacją i wtedy miał 19 cm ,więc pewnie podrósł do podobnych rozmiarów
jak wyglądał ten pęcherzyk? Niekształtny był niczym purchawka, czy normalny ale duży ?
-
marzusiax wrote:Po wczorajszym monitorze wychodzi, że nie mam prawidłowej owulacji. Wczoraj pęcherzyk wyglądał na przerośnięty, a skoku temp brak, piku lh brak, a wg cykli jestem jeszcze przed owulacją. Wniosek - ogólnie Alexis mnie dyma
Tak, że tego... na to wychodzi, że mam LUF
-
Morwa wrote:Marzu a jakiej wielkości był owy pęcherzyk? Bo wiesz mi przy pierwszej ciąży pęcherzyk pękł mając około 2,5 cm ,może nawet niewiele więcej ,a przy drugiej nie jestem tego taka pewna , ale na badaniu byłam kilka dni przed owulacją i wtedy miał 19 cm ,więc pewnie podrósł do podobnych rozmiarów
jak wyglądał ten pęcherzyk? Niekształtny był niczym purchawka, czy normalny ale duży ?
Baronowa a ten niepokalatek ze Swansona jest dostępny w zwykłych aptekach, czy muszę szukać w zielarskim?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:ja swansona widziałam z sklepie ze zdrową żywnością ostatnio, a w aptekach to nie wiem., zadzwoń najlepiej do swoje apteki i popytaj - ja dzwonię jak szukam czegoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 12:14
-
Marzu... Baronowa jak zaciążyła to w ogóle owulacji nie miała także nie sluchaj doktorki tylko dojeżdrzaj pytonga!
Edit:
Myslicie że jebisz 3dpo to ciobrza? Moge szczac? :p a tak na serio to kto poleci coś bez recepty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:35