Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Emma, nie mam na pewno
ja to jestem beztalencie we wszelkich "plastycznych" akcjach. no dwie lewe jak nic. nadrabiam kubkami smakowymi i wyobraźnią kulinarną - jedyna, jaką posiadam
http://www.babskiebielsko.pl/images/big/fruit-carving.jpg -
Temp mi skoczyła wiec moze cos sie tam wyklulo, ale co z tego jak stelaż mnie wkur... i zapomniałam co to pytong"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Basik122 wrote:Znalazłam na allegro taki przydatny gadżecik dla Pań i w głowę zachodzę jak ktoś coś takiego wymyślił.
http://allegro.pl/showitem/description/5401520749.html
Słyszałam już o tym. Może i mogłoby się sprawdzać, jeśli ktoś cały czas siedzi w domu. Bo tak to jak sobie spróbuję wyobrazić czyszczenie tego w takiej np. publicznej toalecie damskiej, to dziękuję, wolę tampony i półmetrowe podpaski
-
Maczek wrote:Słyszałam już o tym. Może i mogłoby się sprawdzać, jeśli ktoś cały czas siedzi w domu. Bo tak to jak sobie spróbuję wyobrazić czyszczenie tego w takiej np. publicznej toalecie damskiej, to dziękuję, wolę tampony i półmetrowe podpaski
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Czy chodzi o kubeczek menstruacyjny? Bo nie widze calego linku zeby zobaczyc co tam jest...
A carving lubie. Choc nie wiedzialam ze sie to tak nazywa. No i ja to raczej ciachne rzodkiewke czy pomidora. Gwiazdka lub koszyczek. -
Ogłoszenia parafialne:
1. Alexis u mnie. Głupia. Po co u mnie... Odsyłam do Was.
2. Bajbi blues pełną gębą. Znikam zatem na czas jakiś. W razie czego prv. Boziować może uda mi się incognito lub jak kto woli inkoguto.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Mam nadzieję, że szybko wrócę do własnego pionu i jak powrócę, to zasypiecie mnie gradem wiadomości o nowych ciążach wiedźmowych.Marta.83, Blondik lubią tę wiadomość
-
Emma80 wrote:Widziałyście mój wykres?
Czy to nie przypadkiem zagnieżdżenie?
ale jeśli jednak była później, to może być
ja tam jednak się nie znam, bo z tymi ciążami to takie cyrki, że bez owu się pojawiają, więc nigdy nic nie wiadomo
-
Lauda, tulę, wspieram! będzie dobrze. pogoń humory i wracaj do nas!
Bozia jest niezbędna
No właśnie a gdzie Zwei?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
kattalinna wrote:Jeśli Alexis była tak jak na wykresie to trochę późno na zagnieżdżenie
ale jeśli jednak była później, to może być
ja tam jednak się nie znam, bo z tymi ciążami to takie cyrki, że bez owu się pojawiają, więc nigdy nic nie wiadomo
To był żart, chciałam się zabawić w trolla i zobaczyć jak to jest.aleala lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Przepraszam, zepsułam
pamiętaj, że trolle szukają zagnieżdżenia zaraz po Alexis żeby wysikać cień cienia cienia najlepiej w 8 dpo
Wiedźmy, trzymajcie kciuki żebym w końcu sprzedała kieckę ślubną. Już mnie nudzi to jej wiszenie w szafie i zapytania co kilka tygodni -
kattalinna wrote:Przepraszam, zepsułam
pamiętaj, że trolle szukają zagnieżdżenia zaraz po Alexis żeby wysikać cień cienia cienia najlepiej w 8 dpo
To ja przepraszam, że Cię niechcący wprowadziłam w błąd.
A zaraz po Alexis zagnieżdżenie też miałam.
Teraz już nie ma szans, dlatego przekornie jak troll chciałam się chwycić "resztek nadziei".
kattalinna lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...