Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko musze kredki jakies inne dorwac. Bo te co mam to jakies metaliczne i slabe kolory wychodza. Ja wole takie mocne kolorki.
Jakie sposoby na powiekszony wezel chlonny? W miejscu jak sie konczy zuchwa, pod uchem jakby. Dziad boli ze skrecic szyji nie moge. -
Cytrynka_ wrote:Ja tylko musze kredki jakies inne dorwac. Bo te co mam to jakies metaliczne i slabe kolory wychodza. Ja wole takie mocne kolorki.
Jakie sposoby na powiekszony wezel chlonny? W miejscu jak sie konczy zuchwa, pod uchem jakby. Dziad boli ze skrecic szyji nie moge.
Powiększony węże to z infekcja sie kojarzy, wiec bym zapodala oregano -
kattalinna wrote:ile masz, ile masz?
ja dopiero od następnego cyklu będę zliczać
ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:A nie bierze cie cos. Mnie tak bolalo, doszedł kaszel i bol gardła. Okazalo sie ze mam zapalenie płuc po tej stronie co bolalo.
Powiększony węże to z infekcja sie kojarzy, wiec bym zapodala oregano
Niby przyzwyczaiłam się do węzłów. Bo mi coraz je wyrzuca, ale zazwyczaj tylko rosną, a nie bolą (ostatnio bolały kilka lat temu). I to zawsze jak czuję się zdrowa. Tak jakby blokują całą chorobę w sobie i mi nic nie dolega, a tam toczy się wojna. -
nick nieaktualny
-
Cytrynka z braku oregano zapodaj sobie czosnek. Na mnie też fajnie działa gorąca herbata z sokiem malinowym, ale to raczej dla podtrzymania zdrowia. Na ratowanie się troszkę za słabe.
Ta kolorowanka to jest 1 sztuka, czy taki zeszycik?
Jak miałam ostatnio kolorowy wykres to nie chciało mi się zbierać punktów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:59
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Anusiak chodzi o olejek oregano.
Marz no i chyba tak będzie. Po pracy tylko musze skoczyć po jakiegoś chinczyka. A poki co w pracy cytrynka i imbir bedzie.
Edit. Kolorowanka to zeszycik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:01
-
Cytrynka_ wrote:Szukalam tu oregano. W aptece, w sklepie ze zdrową żywnością. Panie dziwnie patrzą i odsyłają do spożywczego. A w spożywczym dają mi oliwę z oliwek z wtloczonym oregano. Muszę na ebuy poszukać.
Niby przyzwyczaiłam się do węzłów. Bo mi coraz je wyrzuca, ale zazwyczaj tylko rosną, a nie bolą (ostatnio bolały kilka lat temu). I to zawsze jak czuję się zdrowa. Tak jakby blokują całą chorobę w sobie i mi nic nie dolega, a tam toczy się wojna. -
Cytrynka, zdecydowanie ebay Cię poratuje
ja mam dziś ciąg dalszy pmsa. wczoraj mega wkurw, a dziś dzień zachcianek... mam ochotę na czekoladę, batony, kremy, czipsy. kanapę z bułki. oooo frytki z majonezem i keczupem. masakradawno bardzo tak nie miałam już. to pewnie niepokalanek, nie?