Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tez kupiłam, tym razem któryś musi być pozytywny !!
edit, Dziewczyny, trollinki wysikały dziś dwa pozytywy a my nadal nic... weźcie się w końcu do roboty bo nas wywalą z owufriendaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:04
Morwa lubi tę wiadomość
-
Już się nie mogę doczekać jutra
http://iv.pl/images/04866860283012152001.gif
Edit : Marta daj czas , jutro mam 8 dpo według owu, a jak do tej pory nie wysikałam nic sensownego przed 11 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:09
Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Amelcia no cudak z niego
dobrze że wszystko dobrze i że Pan Dzidziuś taki grzeczny :*
Amelcia lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnydostałam dziś aneks do umowy o pracę
poza większą kasą dali mi umowę na czas nieokreślony
czyli w samą porę się ogarnęli hłe hłe hłe
przecież ja w cionrzuni jestem
Morwa, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, aleala, Blondik, emaj, odrobinacheci, Amelcia, kattalinna, Maczek lubią tę wiadomość
-
Ogłaszam swój powrót z zaświatów podczytywania
Amelca - cudny Pan Dzidziuś!!
Dziewczyny proszę mi tu wysikać dwie kreski
Edit: Marta gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:35
Marta.83, Blondik, Amelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
Odrobiną musisz zaakceptować moje zapro do psiapsiółek :p
Nie pamietam jak się robi link nie krzyczcie.
http://kotlet.tv/czekoladowe-ciasto-z-fasoli/
Zamiast żurawiny dalam daktyle i czekoladę rozpuscilamw oleju kokosowym. Następnym razem w niczym nie rozpuszcze.
Edek: To jest przepis od Marty, a Marta ma go od ZuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 17:01
odrobinacheci, Blondik, Maczek lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Marta gratki :*
Wiedźma , bardzo apetyczne ciasto, nawet ja bym się skusiła
Apel do wszystkich sikających jutro i na dniach:D lista na Październik powstała , a Październik szczęśliwy dla wiedźm ! Także sikać ,sikać szybciutkoDorzucajta październikowych wiedźmiątek!
Marta.83, WiedźmaMaKota, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
Taaak. Ja mam zamiar być w ciąży a nie tylko cionrzy!! Wysikuje na dniach dwie krechy!
Morwa, WiedźmaMaKota, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja mam zamiar rodzić w dnu pierwszego z ostatnich pozytywnych testów ciążowych. Wiem zawile to brzmi ,ale rodzę w urodziny miesiąca 10.10.2016r! No chyba ,że będą bliźniaki to z końcówką Września :p planować trzeba umić
emaj, WiedźmaMaKota, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Odrobiną musisz zaakceptować moje zapro do psiapsiółek :p
Nie pamietam jak się robi link nie krzyczcie.
http://kotlet.tv/czekoladowe-ciasto-z-fasoli/
Zamiast żurawiny dalam daktyle i czekoladę rozpuscilamw oleju kokosowym. Następnym razem w niczym nie rozpuszcze.
Edek: To jest przepis od Marty, a Marta ma go od Zuuumojego bardzo rajcuja takie rzeczg ;p
Dziewczyny te wasze pozytywne nastawienie dziala ze mna cudajeszcze poprisze czary odatawix nad moim porodem ;]
WiedźmaMaKota, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość