Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Kata jak to ciąża to stwierdze że fiolka CLO od Ciebie jest magiczna:D
Haha a pisałam Ci, że ja leków nie zdążyłam wziąć :p Oczywiście życzę drącego się bobasa, walącego takie JaKupy, że tylko kąpiel pomoże, z funkcją 'zarzygam mamę, a co'
Taka krótka prezentacja mojej córeczki
Cytrynka_ wrote:Alu siknelam na lh speszjaly for ju. Mam jasna kreske. Jak zawsze zresztą.
Cytrynka u mnie LH w ciąży nie wychodziły. Piszę, to nie po to by Cię nakręcać, ale by udowodnić, że to ściema z tymi testami
Edit: błędyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:17
-
nick nieaktualny
-
Jak się przyssałam do maszyny do szycia to przerobiłam chyba wszystkie spodnie szafie. Bo nogawki za długie a bo w udach za szerokie, a to nogawki mi nie pasowały, a to na dupie za duże. Będę cyganić stelaż, że przytyłam bo ciuchy mi się dopasowały.
Kolejna szwagierka pojechała rodzić. Myślałam, że ją mam w dupie, ale kur jednak nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 16:42
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Wiedzma chyba nawet bardziej. Ale rano było spoko. Duży deszcz. Bez wiatru. Nawet okna pootwieralam. Żeby przewietrzyc. A teraz chciałam na zakupy Ale wiatr okropny i deszcz prosto w twarz. Bo przecież tu deszcz nie pada z gory tylko z boku... Ehhh
Marz badz silna.
-
U mnie lipa. Zmiany jak były tak są. Ale miał kijowe usg. Mam isc na konsultacje do szpitala. Czy ktokolwiek podejmie sie laparo. Lipa po całości. Chyba muszę sie stad zawinąć"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ja Kraków. Eh nadzieje to już straciłam. Wszyscy u których byłam rozkładają ręce. Nawet jak ktoś podejmie się laparo to nie wiem czy podejde bo boje sie o jelita."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ja Kraków. Eh nadzieje to już straciłam. Wszyscy u których byłam rozkładają ręce. Nawet jak ktoś podejmie się laparo to nie wiem czy podejde bo boje sie o jelita.
w świetle tej fatalnej zapowiedzi zacytuję moge gina : jaka by nie była, jestta Panią Bóg jeśli chodzi o trudne tematy w płodności. W branży mówią na nią "dzieciorób" -
Yousee ja jestem umówiona do niej na kwiecień, jeśli sie uda to chętnie odstąpie Ci swój termin...
-
Blondik ja dla Maksa mam orzeczenie na trzy lata. 2016 yo ostatni rok kiedy przysługuje mi zasilek na niego w wysokości 153zł miesiecznie. Ja sie nie pytalam rodziny o zdanie bo na tamten czas leki kosztowaly mnie tyle ze te 153 zł bylo mało. Poza tym nikt nie musi wiedziec prócz Ciebie i męża.
Blondik lubi tę wiadomość