Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama mi kupiła kiedyś piękny tiszert z napisem "wine me, dine me, 69 me". Nosiłam go z dumą do pierwszej lekcji angielskiego w 6 klasie
kattalinna, zwei_kresken, Maczek, emaj, Blondik, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Autokorekta w tablecie sugeruje mi, że nie masz suwaczka tylko "żuwaczek". Kocham moja autokorekte
wczoraj zamiast " mamami" napisalam "jajami" tak, że tego... Zanim wysyłał post czytam już po 3x
ciri22, aleala lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Aaaaa xd
Ej mam gorączke ;/ polopirynka nie zaszkodzi prawda? Nie mam nic innego w domu... -
Ja przez pierwszy trymestr miałam 37.6 i to była moja normalna temperatura. Też cały czas było zimno mi. No ale u Ciebie trochę za wysoko więc zapodaj sobie paracetamol. Nie wiem jak polopiryna bo nie mogę brać w ogóle.Robimy drugiego Dziedzica
-
Tylko paracetamol.
Chłodniejsza kąpiel. Oklady na kark czolo i pod kolanami.
Od 3 dni nic innego nie robię tylko zbijam temperature synowi
I bardzo duzo pic. To tez wychladza organizmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:25
-
Basik122 wrote:Ala w ciąży polopiryny nie powinno sie brać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:40
-
zwei_kresken wrote:Dziwne, bo laski takie jak ja- z trombofilią- biorą Acard całą ciążę, a tam jest ten sam kwas acetylosalicylowy jako składnik aktywny, co w polopirynie czy aspirynie.
Wlasnie dlatego pierwsza moja mysl byla o polopirynce. Ale moze sa inne proporcje w acardzie...