Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedzmy...
Wy jestescie doswiadczone, czy ból podrzusza taki Ridżowy ale momentami scinający z nóg to powód do zmartwien? Od godziny mnie łapie...
-
aleala wrote:Wiedzmy...
Wy jestescie doswiadczone, czy ból podrzusza taki Ridżowy ale momentami scinający z nóg to powód do zmartwien? Od godziny mnie łapie...
Niektóre babki tak maja ze w czasie jak miały dostać okres to dostawaly paskudnych skurczy, ale nic się nie działo. A niekiedy to nic dobrego nie wróżyło.
Niby póki nie ma plamien to nie ma co sie denerwować. Ale w ciąży lepiej niepotrzebnie panikować niż płakać. Może warto podjechac wcześnie do lekarza -
nick nieaktualny
-
Idac za radą zadzwonilam. Kazal wziac pol tabletki nospy i polozyc sie z dużą poduszką pod kolanami, jak nie przejdzie przez 20 min to jechac na ip
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Lauda, dziękuję za przepis! Chociaż tak patrzę na to i patrzę... I chyba jednak zrobię coś pączkopodobnego w piekarniku. Bo, kurczę, muszę uważać, żeby się nie nabawić cukrzycy ciążowej. I byłoby fajnie, gdyby waga pod koniec ciąży pozostała jednak dwucyfrowa
Edit: literówki
Ala, trzymaj się dzielnie. Wierzę, że będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:10
Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Jak nie jesteś antynabiałowa to polecam oponki serowe (smak mojego dzieciństwa, a pączków nie znoszę). Mniej słodkie, mnjej mąki, za to sporo sera. Widziałam też, że można je upiec, jak nie chcesz smażyć. Jest pełno przepisów na nie w internetach. Wydają się bardzo proste w wykonaniu, więc chyba zaryzykuję. No i nie ma drożdży, a ja mam dwie lewe ręce do drożdżowych wypieków
Chwilowo jestem nawet pronabiałowa, bo wyczytałam, ile to niby powinnam jeść dziennie wapnia i jak się to przekłada na produkty mleczne. Więc do łask wróciły płatki z mlekiem, jogurty, itd.
Jestem tylko antycukrowa i ogółem raczej "anty" na wszystko z wysokim IG.
Poszukam przepisów
A ostatecznie i tak może się skończyć na lekko zmodyfikowanych, razowych drożdżówkach
-
Zuu na tej stronie którą podawałam do ekspresowych pączków ta babeczka ma przepisy na pączki pieczone też.
Ja wczoraj robiłam moje ekspresówki tym razem ze skórką z pomarańczy. A dziś zjadam pączki teściowej."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Dostałam maila od of z potwierdzeniem zakwalifikowania do bezpłatnej wizyty w invicta i rabatu na badania
dziwne by było gdybym się nie załapała
teraz tylko wypełnić jakiś formularz i czekać na umówienie wizyty w klinice
w sumie pal licho tę wizytę, na cuda wianki nie liczę. Ale AMH i badanie nasienia połowę taniej to już sympatyczna sprawa
Impresja, pepsunieczka, emaj, Blondik, odrobinacheci, JoHanna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny