Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Basik! Jak zajebiaszczo! Jaram się Twoją ciążą jak swoją własną!
Jak długo żarłaś metę?
Ja chyba przegięłam z octem - dzisiaj w pracy poszłam kontrolnie do wc, bo myślałam, że Ridż mnie dopadł wreszcie, a to się okazało, że bagno takie ekspansywne. Chyba ta słynna fontanna. Nosz w mordę, moc octu jest wielka!
Małż twierdzi, że to plus brak apetytu oznacza, że jestem ciągle w rui, jak on określa czas płodny , a nie u progu Ridża. Bo jak idzie Ridż, to robię się płaczliwa i jestem ciągle głodna.
Coś w tym jest. Mam nadzieję, że dotrwam bez Ridża do piątku po południu, do wizyty u gina.
Mam prosecco z Lidla! OSTATNIE z kartona wzięłam!
Gratuluję groszkow dwóch :* rosnijcie zdrowo i kolorowo z luzem w dupceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:24
zwei_kresken, Basik122 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Zwei - istnieje spora szansa, że robisz zakupki w moim Lildu, wykupiłam wszystkie sorki swoją drogą producent tego zacnego winka powinien nam dać jakiś upust za aktywny marketing w internetach
Albo cenę podniesie, bo stwierdzi, że skoro takie wspaniałości tworzy, to musi się cenić.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Katarzyna87 wrote:Zwei jaki test! Jaki wynik! Nosz kurczaczki!
Mówiłaś, że takie ładne Ci nie wychodzą, a tu proszę! Idealnie idealny
W tym cyklu wszystkie pozytywne miałam stosunkowo piękne, ale ten chyba najlepszy, zaraz spojrzę na moją oszczaną kolekcję . No i wahania temperatury mam mniejsze w fazie przedalexisowej niż w dwoch poprzednich cyklach. Myślę, że meta plus Dongu robią swoje.
Matko, jak mi wino podnosi progesteron
Chcę się już kiziac moim progResteronowym kremikiem, ale poczekam co mi ginu powie w piątek. Steskniłam się za nim, wielką głowicą USG oraz gumką na niej
Mam inne wytłumaczenie na progResteron:
Prog - progresywny, wzrastający
Rest - odpoczynek z angielskiego, po naszemu LUZ
Eron - skrót od erotoman
Badany jest więc Narastający Erotyczny Luz w Dupie. No ja mam tylko 0,63
Emma80, lauda., Eva82 lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:
Mam inne wytłumaczenie na progResteron:
Prog - progresywny, wzrastający
Rest - odpoczynek z angielskiego, po naszemu LUZ
Eron - skrót od erotoman
Badany jest więc Narastający Erotyczny Luz w Dupie. No ja mam tylko 0,63
DobreStarania od 09.2011r.
14 c.s.
zuzzi wrote:Basik, a ja popijam za Twoje zdrówko pyszny likierek!
Zostań z nami, zostań z nami!
Pewnie na fioletowej siedzą i się trzęsą, czy wypadnięcie trzech włosów z lewej strony głowy oznacza, że coś nie tak z dzieckiem, co? Czy się mylę?
Pij Kochana ja cocacolą się raczę -
Nie wiem czy fioletową da się rozruszać, byłam i panuje tam zupełnie inny klimat niż na stronie różowej, już nie mówiąc o naszym wątku
Basiu wcześniej było ustalane, że wszystkie wiedźmy zaciążą i zostają tutaj
Zmienimy tytuł na "Wróżenie z wykresów - ciężarne czarownice w oparach absurdu"Basik122 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:A propos progResteronu, kiedy go najlepiej badać? W sensie ile dni po teoretycznym dpo, żeby wyszło? :*
Siódmego dnia po Alexis.Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Katarzyna87 wrote:Nie wiem czy fioletową da się rozruszać, byłam i panuje tam zupełnie inny klimat niż na stronie różowej, już nie mówiąc o naszym wątku
Basiu wcześniej było ustalane, że wszystkie wiedźmy zaciążą i zostają tutaj
Zmienimy tytuł na "Wróżenie z wykresów - ciężarne czarownice w oparach absurdu"
Będę siedzieć tu z wami bo tu jakoś bardziej przyjacielskoKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ja wypiłam piwo też musujące więc również na pęcherzyki, niech pęka bo już czas, i biorę małża w obroty
Basik też zamawiam wróżenie
Cholerka byłam na pobraniu krwi żeby zrobić drugą betę i 3 razy mnie musiała kuć ałłłłł. W końcu wbiła się w dłoń, boli -
Oj to dziwniee w dłoń...ja byłam dziś po 48 h i miałam siniaka po poprzednim ale pani dała rade. Co do forum na fioletowej to mam wrażenie, ze tam siedzą 16-latki! Czytałam forum o becie i np na 40 stronie dziewczyny sie pytają czy beta 8,0 to ciąża?bo im brzuch już urósł. ..albo robią bety w 2 różnych laboratoriach. Na każdej stronie są przynajmniej 3 pytania kiedy i po jakim czasie powtórzyć bete. A najbardziej to mnie rozbroiła dziołcha, która w dniu spodziewanej małpy i pozytywnym teście poszła do ginki a ta jej powiedziała, ze nic jeszcze nie widać wieć tępa dzida pożaliła sie na forum, ze ta ginka jedt do d... i ją spławiła. A i jeszcze jedna aparatka w 6dpo zrobiła bete i pyta, czy to ciąża.. oeeeesuu ale głupie...i pomyśleć, ze to era internetu jak ludzie nie potrafią czytać a co dopiero szukać..DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Katarzyna87 wrote:A to se walne, tylko mam problem...gdzie robią w KTW progResteron? ;p
Wszędzie. Choć szansę na progResteron masz chyba głównie w laboratoriach przy przychodniach A taki zwykły smętny progesteron bez progresu to chociażby w Diagnostyce, ŚLA albo Anchemie
-
Katarzyna87 wrote:Progesteron to wiem, ja chcę Progresteron ;p
Toż Ci mówię, że te laby przy przychodniach są najlepsze, żeby taki zdobyć
Raz miałam w takiej jakiegoś kwiatka na druczku... Nie wiem, czy to było THS zamiast TSH, czy coś zabawniejszego - to było dawno już
-
Dziewoje moje, beta 2400 dzieje sie oj dzieje
Maczek, odrobinacheci, Amelcia, Eva82, Emma80, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Katarzyna87 wrote:Progesteron to wiem, ja chcę Progresteron ;p
Tak jak Zuzzi mówi, szansa jest w punkcie pobrań w przychodni, tak jak było u mnie.
W laboratoriach już się chyba trochę lepiej znają i progResteronu nie będą chcieli zrobić.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zuzzi wrote:Toż Ci mówię, że te laby przy przychodniach są najlepsze, żeby taki zdobyć
Raz miałam w takiej jakiegoś kwiatka na druczku... Nie wiem, czy to było THS zamiast TSH, czy coś zabawniejszego - to było dawno już
Lepiej mieć na druczku źle, ale na wyniku dobrze, gorzej jak robisz FSH, a wynik zrobiony TSH. Grrrr...Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...