Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Basik! Wywróżyłam Ci ciążę z sikacza, teraz Wywróż mi coś z wykresu! Ostatnio parę tempek zmierzyłam
edit Tak wogólę to nakichałam na twój wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:39
Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Jak kto lubi, tylko niech materiał genetyczny da juz do drugiej dziurki
-
Basik122 wrote:Pamiętaj kochana jak chcesz być w ciąży to trzeba współżyć dopochwowo hihihi
dopochwowo .. i najlepiej unikac zabezpieczen
tylkko jakjak nam natura stowrzyla naturalna antykoncepcje hihihBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem już w domu, piję
o pytongowaniu prosze nie wspominac, jest 17:25 a mój zon nadal nie wie czy dziś wraca na te zajebane 3 dni urlopu po 3 tygodniach!!!!!!!
zamknęłam sie na 3 zamki, moge być dziś niebezpieczna dla ludzi!!
aa tak więc siedze i piję, jak zadzwoni i powie, ze wraca to trzeżwieję, robie pazury u nóg i odmrażam dla niego ciasta, jak będzie ta 2 opcja zawleke się tylko do kuchni po zapas wina i piję , nie ruszam sie z miejsca, porasatam dzikim mchem a w odwiedziny przyjdzie już tylko ridż!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:żebyście wiedziały!!!!! po 3 tyg będę pytonować, przytulać się i całować do porannej kawy!!!!!!!!
laska jest cudowna dziewczyny dziękuje, będzie moją inspiracją jesteście kochane!!!przyszła mama:), zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:żebyście wiedziały!!!!! po 3 tyg będę pytonować, przytulać się i całować do porannej kawy!!!!!!!!
laska jest cudowna dziewczyny dziękuje, będzie moją inspiracją jesteście kochane!!!przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz tak patrzę kasiu....ta małolata ma twarzyczkę małpki:) ale brzuszek marzenie...
tak w ogóle stwierdziłam, że gotowac nic nie będę bo po nocach nikt obiadu nie je, zje kanapki...a ogarnę się w pół godziny więc zostaję i piję wiedźmyyyyyyyyyyyyyyyy:)Ania_84, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
wiecie co .. najpier zachcialo misie kapusniaku..ale zalecialo mi jaos serem.. i kazalam mezowi kupic zupke chinska ser w ziolach..wiem to nie zdrowe ..ale muszeee
Emma80, zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:czyżby to oznaka ciąży?
Katarzyna87 lubi tę wiadomość