Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Yousee, moja sytuacja była inna, bo ja tak plamiłam w ciąży, więc lekarze szukali bardziej niż gdybym tak po prostu przyszła, jednak jeden zasugerował małe polipy na szyjce macicy. One w niczym nie przeszkadzały, a powodowały lekkie krwawienie.
U mnie przyczyny nie znaleziono, a Majka jest, więc może rzeczywiście warto to olać? -
Katarzyna87 wrote:Sorki za post pod postem, ale mam pytanie z innej beczki.
Wysłałam małża po stewie. Kupił Stewie cukrowa (liść; stevia rebaudiana). Wszystko cacy, tylko pisze ze jest do stosowania jako kosmetyk. Czyli do ciasta się nie nadaje?
Jaka kupić?
Nadaje się. Tylko taka w liściach ciężko się rozprowadza. Możesz ją sobie podgotować w małej ilości wody i użyć takiego "syropu". Problem w tym, że to ma specyficzny smak, nie wszyscy lubiąKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedzmy matki, pytank, ktora miala:
Bol Ridzowy, twardnienie brzucha, bol krzyza i dwudniowa wizyta Jakupa, ktory sie przypomina co jakis czas, dziecie sie rusza co jakis czas - przed porodem?
Nie odszedl czop, wody tez nie odeszly ani sie nie sacza, zero skurczy jak na razie.
Zastanawiam sie czy to straszaki czy mozna zaczac robic zaklady ze to juz niebawem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie Bozia miała przeboje z jaKupem w tygodniu przed porodem? A może coś poknociłam.
Tata kupował stewie w kapsułkach. Wyglądały jak słodzik. Smak faktycznie charakterystyczny.
Obstawiam czwartek za tydzień? Rozumiem że jest do wygrania łożyskoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 15:18
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiedzmy matki, pytank, ktora miala:
Bol Ridzowy, twardnienie brzucha, bol krzyza i dwudniowa wizyta Jakupa, ktory sie przypomina co jakis czas, dziecie sie rusza co jakis czas - przed porodem?
Nie odszedl czop, wody tez nie odeszly ani sie nie sacza, zero skurczy jak na razie.
Zastanawiam sie czy to straszaki czy mozna zaczac robic zaklady ze to juz niebawem...ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny